Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4575 Dátum: 11 nov 25, 14:43:14 » |
|
Valaki segítene? Kinéztem magamnak egy SE Xperia X8 okos telefont, 25 ezerért. Nem tudom hogy megéri e illetve, ilyen árban ( max 30 ezer ) van e jobb készülék ?
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #4576 Dátum: 11 nov 25, 17:25:21 » |
|
sziasztok nekem olyan jellegű problémám lenne hogy van 1 pdf-em amit nem lehet nyomtatni le van tiltva jelszval namost hogy vagy mivel tudom átkonvertálni valami használható formátumba hogy ki tudjam nyomtatni ty th
próbáld meg megnyitni openoffice-szal, vagy küdd el nekem 200 mb de megpróbálom megnyitni
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4577 Dátum: 11 nov 25, 19:24:32 » |
|
A windows 7-es IE9-et (internet explorer 9) nem támogatja még az adobe flash player.
Hogyan lehetne visszapatchelni pl a 7-es vagy a 8-as verzióra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4578 Dátum: 11 nov 25, 19:27:40 » |
|
Úgy, hogy nem használsz ilyen szar böngészőt. Chrome vagy Firefox, és minden gondod meg van oldva. Lesz flash, vírus meg nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4579 Dátum: 11 nov 25, 19:30:18 » |
|
Épp chrome-t használok, de az explorer most egy játék indításához kell.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 25, 19:34:42 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #4580 Dátum: 11 nov 25, 21:01:13 » |
|
Hidd el nem kell és nem akarod használni. *elme trükk onxD*
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4581 Dátum: 11 nov 25, 21:09:29 » |
|
Milyen elmebeteg, szadista játék követeli meg az IE használatát? :O Merőben osztom a fenti véleményeket felejtsd el az IE-t!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #4582 Dátum: 11 nov 26, 10:02:17 » |
|
Még véletlen sem követeli, csak nem tetszik neki a többi böngésző. Igazából csak annyi a baj, hogy Chrome meg Firefox (plusz elvileg Opera és Safari) használatakor ha kattintunk az indítóra akkor nem történik semmi. Viktornak meg IE-ben nem tölti be rendesen az oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4583 Dátum: 11 nov 26, 14:23:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4585 Dátum: 11 nov 26, 23:20:13 » |
|
Ez a Sha-no-Sho különkiadásból van. (Hivatalos kiadás a szerzőtől.) Fent is van az oldalon, egészen pontosan itt. -> http://www.naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=183
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4586 Dátum: 11 nov 27, 19:04:35 » |
|
Sziasztok, msn-en akarok megszívatni valakit, és kéne 1 jó hangtorzító program, ami élő időben dolgozik, a Funny Voice-t kipróbáltam, én úgy hallottam vissza, de msn-en nem úgy ment el.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #4587 Dátum: 11 nov 28, 20:12:31 » |
|
kösz szépe heo senpai tuti elolvasom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4588 Dátum: 11 nov 28, 20:32:01 » |
|
Valaki segítene? Kinéztem magamnak egy SE Xperia X8 okos telefont, 25 ezerért. Nem tudom hogy megéri e illetve, ilyen árban ( max 30 ezer ) van e jobb készülék ? Ilyen árban kevés jobbat találsz. Az x8 kompakt, és közepes hardverű. Mindennapi használatra (böngészés, zenehallgatás, facebook) mindenféleképpen jó. Ebben az árkategóriában. Esetleg hasonló árkategória a Galaxy mini vagy az Lg Optimus gt540, de szerintem az Xperia ezek közül a legjobb választás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4589 Dátum: 11 nov 28, 22:54:03 » |
|
nem tudom, pontosan milyen hardware ketyeg X8-ban -és túl lusta vagyok megguglizni-, de ha olyan mint a x10 mini pro (1. gen) akkor én azt nem mondanám közepesnek-.-
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|