24 nov 16, 03:38:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 295 296 [297] 298 299 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 928843 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Ecklair
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #4440 Dátum: 11 aug 19, 22:28:32 »

Én Avira Antivirt használok. Ingyenes és nekem eddig bejött. 5 év alatt egyszer sem kellett újrarakni a gépem  bow Naponta frissíti magát, visít ha a weboldalon "alien" elem van, és röhögve nyírja ki a trójaiakat. Virus killer Mosolyog Ha gondolod azért nézd meg.
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4441 Dátum: 11 aug 19, 23:34:15 »

Pont azt töltöttem le xd. Tényleg ilyen vírusokat pusztítja el akkor jót választottam.
Naplózva

Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #4442 Dátum: 11 aug 20, 22:26:44 »

Na akkor belenyúltál a  tutiba. Mióta ez van mást nem kellett felnyomnom a gépre (régebben állandóan gond volt, és volt  vagy 3-4 irtó egyszerre, mert nem fogták fel az összes vírust)
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #4443 Dátum: 11 aug 22, 10:04:56 »

*facepalm*
mit gondolsz miért kell a fizetősért fizetni? (mert jobb)

Ecklair....  smirksweat
Kiröhög ezen csak nevetni lehet... 3-4 vírusirtó volt fent és csodálkozol hogy gondok voltak?
fogyadjunk hogy lassú volt és kék halál gondok is voltak gyakran... (ha nemtudod google)
mert a 4 vírusírtó annyira leterheli a gépet hogy összeomlik a windows...  smirksweat

ha vírusírtó akkor csak eset/esetleg norton...
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4444 Dátum: 11 aug 22, 11:05:23 »

Az egy dolog, hogy 3-4 vírusírtó egyszerre nagyon megfogja a gépet, de nem csak az a baj vele... hanem egymást is megtalálhatják vírusként simán... mivel a vírusírtó tartalmazza a vírusok szignatúráját, ezért azt vírusnak hiheti  a másik írtó...

Jah és a vírusírtó sem ér semmit se, hogyha nincs rendszeresen frissítve. Továbbá ne kattints olyanokra, hogy TE vagy a 100000. látogató,   ingyenes gépátvizsgálás, stb...
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 22, 11:06:23 írta Dancsa » Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #4445 Dátum: 11 aug 22, 12:22:22 »

én ismerek olyat aki gépeket telepít és mindig direkt 2 vírusírtót rak fel azt mondja h így jobb ... Nevet
de ezzel is csak jobban keres mert hamarabb romlik kacsint
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4446 Dátum: 11 aug 22, 12:32:23 »

Meg lehet azt is csinálni, de ésszel... csak az egyikben lehet memóriarezidens védelem bekapcsolva, és ügyelni arra, hogy egymást ne találják meg.
Naplózva

Animeplanet
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #4447 Dátum: 11 aug 22, 19:24:05 »

valaki tudna segíteni?
egy oldalat szeretnék összerakni de elakadtam... azt szeretném összehozni hogy ha bejön a login.php file akkor ha rá kattintok a regisztáció gombra jöjjön be a register.php lap... de ha rákattintok a gombra akkor csak egy üres lap jön be viszont még mindig a login.php lapon vagyok.. a gomb kódja:

<input type="button" value="Registráció"
onclick="javascript:window.location='register.php';" class="btn" />

hol a hiba? :/
?
Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4448 Dátum: 11 aug 22, 21:48:40 »

Nem látok benne hibát így...   Egy kész CMS-t akarsz módosítani?  a register.php-ban mi van?  lehet vár valami paramétert, és ha azt nem kap, akkor nem ír ki semmilyen html kimenetet.
Naplózva

Animeplanet
--
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4449 Dátum: 11 aug 23, 02:18:55 »

mit gondolsz miért kell a fizetősért fizetni? (mert jobb)
Hm.. miért is lenne jobb az ami fizetős? Ez maximum egy féligazságnak tudható be.. Mosolyog
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4450 Dátum: 11 aug 25, 10:04:18 »

Nekem kéne egy kis segítség.

Egy játékot szeretnék újratelepíteni de nem megy. (Star Wars EaW: Forces of Corruption)

A következő történt:

A játék telepítve volt és működött is a gépen normálisan. Volt egyszer egy rendszerösszeomlásom, és a Windows rendszer visszaállítóját használtam. Ez sikerült is. (Működött a win) De a Forces of Corruptiont elcseszte, és ami még rosszabb az uninstallja se akart működni, hibaüzenetet adott, ha le akartam szedni, valami fájlt nem talált. Próbáltam mindenféle módon megszabadulni tőle, de sehogy se ment, ezért n00b módon kitöröltem kézzel a könyvtárat, gondoltam utána majd registry pucolóval (CCleanert használok) eltüntetem a nyomait. Máskor is csináltam már ilyet, eddig bevált ez a módszer. (Bár utálom csinálni) Most viszont nem működött: hiába találta meg a CCleaner a maradványokat, és hiába töröltem ki vele, ez sem segített. Valahol valami meg maradhatott belőle, mert amikor "beteszem a CD-t" (daemon toolsba xDDD), nem az install hanem a Start game opció jön ki, mintha fent lenne. Valahol valami bizonyára bent maradt. Próbálkoztam regedittel is, de ahhoz, bevallom, nem igazán értek, összesen egy FoC-ra utaló bejegyzést találtam, és azt töröltem is, de ez sem segített. Valaki tudna esetleg segíteni? Hol nézzek még körül, vagy mit töröljek még le. (Win reinstallt ne tanácsoljatok. ikszdé Arról én is tudok, de ha nem akarnám mindenáron ezt elkerülni, akkor nem is kérdezősködnék itt. kacsint)

Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #4451 Dátum: 11 aug 25, 23:08:07 »

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ki tudna ajánlani valami jó és megbízható törölt fájl-visszaállító progit? Egy csomót találtam a neten, amik hivatalosan is ingyenesek, de nem jártam sikerrel. Ráadásul a progi amit istenítettek megjelenítette a meghajtón lévő mappákat úgy ahogy vannak, semmi töröltet nem mutat...
Tud valaki segíteni? Szomorú
Naplózva
cac11
Gennin
*

« Válasz #4452 Dátum: 11 aug 25, 23:30:09 »

Használj freeundeletet.
Innen le tudod tölteni+van egy leírás hogyan használd:http://hogyan.org/torolt-fajlok-visszaallitasa
Remélem segítettem.

Aes te meg próbáld ki a revo uninstaller pro progit hátha azzal megy itt egy link itt letöltheted:http://www.revouninstaller.com/
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 25, 23:37:47 írta cac11 » Naplózva

kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #4453 Dátum: 11 aug 26, 10:00:13 »

Aes a cd-nél  nincs valami repair gomb?
próbáld úgy hogy bemountolod.. aztán sajátgépben megnyitod és indítsd el a setup-ot..
elméletileg kéne ott olyanak lennie hogy repair..
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4454 Dátum: 11 aug 26, 13:12:53 »

Már sikerült tőle megszabadulnom, és most megy az install. Remélem működni fog. Mosolyog Köszönöm a segítséget. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 295 296 [297] 298 299 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins