Nekem kéne egy kis segítség.
Egy játékot szeretnék újratelepíteni de nem megy. (Star Wars EaW: Forces of Corruption)
A következő történt:
A játék telepítve volt és működött is a gépen normálisan. Volt egyszer egy rendszerösszeomlásom, és a Windows rendszer visszaállítóját használtam. Ez sikerült is. (Működött a win) De a Forces of Corruptiont elcseszte, és ami még rosszabb az uninstallja se akart működni, hibaüzenetet adott, ha le akartam szedni, valami fájlt nem talált. Próbáltam mindenféle módon megszabadulni tőle, de sehogy se ment, ezért n00b módon kitöröltem kézzel a könyvtárat, gondoltam utána majd registry pucolóval (CCleanert használok) eltüntetem a nyomait. Máskor is csináltam már ilyet, eddig bevált ez a módszer. (Bár utálom csinálni) Most viszont nem működött: hiába találta meg a CCleaner a maradványokat, és hiába töröltem ki vele, ez sem segített. Valahol valami meg maradhatott belőle, mert amikor "beteszem a CD-t" (daemon toolsba xDDD), nem az install hanem a Start game opció jön ki, mintha fent lenne. Valahol valami bizonyára bent maradt. Próbálkoztam regedittel is, de ahhoz, bevallom, nem igazán értek, összesen egy FoC-ra utaló bejegyzést találtam, és azt töröltem is, de ez sem segített. Valaki tudna esetleg segíteni? Hol nézzek még körül, vagy mit töröljek még le. (Win reinstallt ne tanácsoljatok.
Arról én is tudok, de ha nem akarnám mindenáron ezt elkerülni, akkor nem is kérdezősködnék itt.
)