Dancsa
|
 |
« Válasz #4365 Dátum: 11 júl 31, 22:41:21 » |
|
a routeren keresztül megy a net a laptopon ha jól értem? akkor csak csatlakozni kell a routerhez, és odahívni a gép elé egy olyan embert, aki már látott hálózati beállítást, és 10 másodperc... nekem túl este van hogy elmagyarázzam, és nem tudok eleget a hálózatotokról:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
 |
« Válasz #4366 Dátum: 11 aug 01, 18:54:51 » |
|
Minimális gépigény: Ajánlott gépigény: CPU: 1.7 GHz CPU: Pentium 4 processor (3.0GHz, or better) RAM: 512MB RAM: 1GB VGA: DirectX® 8 level Graphics Card VGA: DirectX® 9 level Graphics Card DX: DirectX® 8 DX: DirectX® 9 OS: Windows® Vista/XP/2000 OS: Windows® Vista/XP/2000
ami azt jelenti hogy neten laggolni fog akkor is ha minden a minimumon ban...
ou:S(hopp négy szó már meg isvan bibi  ) Ésabban valaki segítene hogy miért van lekorlátozva a Steam accountom illetve hogy tudnám feloldani?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 01, 19:16:14 írta jujguy »
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen 
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4368 Dátum: 11 aug 02, 08:28:45 » |
|
Egy érdekes szokást vett fel a windowsom: néha minden előzmény nélkül átállítja a billentyűzetkiosztást angolra... elég bosszantó.  Nem tudja valaki hogy ez mitől lehet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4369 Dátum: 11 aug 02, 10:52:41 » |
|
Nem ütöd le véletlen a billentyűkombináció csere gombjait?  Nekem ehhez hasonlóan photoshopnál és illustratornál szokta átállítani ugyanígy, ha valamit visszavonok. Nem mindig de elég gyakran ahhoz hogy bosszantson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #4370 Dátum: 11 aug 02, 12:14:16 » |
|
Én ezt anno egyszerűen megoldottam... mivel nem használok angol billentyűzetet, egyszerűen letöröltem az angolt:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4372 Dátum: 11 aug 02, 12:58:05 » |
|
Jah.. simán tiltsd az angolt és meg van oldva. Vaaagy.. ne üsd le a bill kombinációt.. *buksisimi* Amúgy velem olyan még nem volt hogy magától átállítódott volna.  Egyébként egy kérdés: Csak Office alkalmazásoknál vált automatikusan a nyelv.. vagy bárhol? Putir: Még jó hogy nem valami lényeges dolgot printscreeneltél..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4373 Dátum: 11 aug 02, 13:01:01 » |
|
Mivel azt se tudom, hogy mi a billentyűkombináció ehhez, úgyhogy ez a magyarázat elég valószínűtlen. De amúgy mindegy, a letiltás az jó megoldás. Csak érdekelt volna az is hogy mitől van ez az egész. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4374 Dátum: 11 aug 02, 13:07:55 » |
|
Babám.. ilyenkor első dolgod hogy fogod a google-t és beírod. Nem tudom mit használsz de windows alapesetben: alt+shift.. (ha nem állítgattál át semmit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4375 Dátum: 11 aug 02, 13:11:21 » |
|
Már ne haragudj de nem vagyok a "babád", továbbá nem te mondod meg nekem mi az első (vagy második, akárhanyadik) dolgom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4376 Dátum: 11 aug 02, 13:17:22 » |
|
Hát ha ennyire sérti az önérzetedet a babám azért elnézést kérek.
Ha nem hát nem.. minek írsz a segítség topicba ha nem is akarod hogy segítsenek. Inkább vegyél mindent a személyed felé való támadásnak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4377 Dátum: 11 aug 02, 13:20:23 » |
|
Hát biztos, hogy nem vagyok a babád.  De te még lehetsz az enyém, ha lány vagy, szőke haj, kék szem, 16-26 között. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4378 Dátum: 11 aug 02, 13:29:46 » |
|
Érdekes opciók.. Még ha szőke+kékszemű is lennék.. messziről kerülnélek.. Ezt a kifejezést nem kell szó szerint venni.. ez részemről egy kedveskedő szó. Off vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #4379 Dátum: 11 aug 02, 13:44:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|