Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4380 Dátum: 11 aug 03, 17:35:55 » |
|
Hali!!!
Valamiért nem akarja érzékelni a gépem a táncszőnyegem. Tud valaki valami megoldást erre?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4381 Dátum: 11 aug 03, 23:50:15 » |
|
be kell dugni a gépbe, elindítani a stepmániát, billentyűzettel odamenni az options/settings-ben valahol be lehet állítani hogy a táncszőnyeg melyik gombját minek érzékelje (ezt így háromnegyed egykor elő nem keresem főleg nem úgy hogy linux alatt vagyok, de pár perc alatt meg lehet találni) Aztán kilépni, úgyra elindítani a stepmániát, és akkor már azzal is megnyomni a startot az elején
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #4382 Dátum: 11 aug 04, 18:04:55 » |
|
Sziasztok, lehet rosz a topic, ez esetben bocs.CSinálni akarok egy videót, az életemről képekben.ehez kellene valami paszoló zene(kissé melakolikusra akarom a vidit) köszi előre is:D
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4383 Dátum: 11 aug 04, 18:31:50 » |
|
A saját életedről.. csak te tudhatod milyen zenei aláfestéssel állíthatsz össze videót..
Edit: Mindenesetre szerintem oszd meg egy ismerősöddel a képeket és úgy kérj segítséget a zenével kapcsolatban ha ennyire nincs ötleted.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 18:33:02 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4384 Dátum: 11 aug 04, 22:59:33 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 23:00:06 írta norby-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4385 Dátum: 11 aug 04, 23:05:40 » |
|
Miért csak egy zenét teszel be alá? Az ember élete nem csak egy fajta hangulaton alapszik, gondolom a képek sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4386 Dátum: 11 aug 05, 15:20:20 » |
|
Ismét akadt egy újabb problémám, a német tanárom ajánlott egy számítógépes szótárt, a Gib3.3-t. Meg is találtam, felraktam, elindul, de amikor kijelölnék egy szótárt, kéri az útvonalat. Megadom azt ahova telepítettem az egészet, de nem jó, akkor tovább részletezem, megint nem jó. Azokban a mappákban csak dbc és dat fájlok vannak (vannak mások is, de én azt hittem ezek kellenek). Aztán utána nézek neten és azt írják, hogy dbg fájlnak kéne lenni, de olyat nem találok sehol. Honnan lehetne hozzá letölteni adatbázist, vagy tudtok más tippet adni
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #4387 Dátum: 11 aug 05, 15:27:01 » |
|
Két dolog lehet a probléma forrása:
A: Hibás/vírusos telepítő fájl, esetleg hiányos!
B: Lehetséges hogy a fájl vmi patchnek tartozéka, de ha tudod a fájl nevét amit hiányzik beírod google-be és megkeresed honnét tudod leszedni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4388 Dátum: 11 aug 05, 15:28:03 » |
|
Mármint hangos szótár? Feltételezem. Nem tudom hogy ez a file van e meg neked de itt egy kis segítség: Gib - Scriptum - Német-Magyar hangos szótár leírás: Keresés mindkét nyelv alapján, 125 ezer német szó és kifejezés, 146 ezer magyar jelentés, 1 ezer német szó kiejtésével.
info: http://www.scriptum.hu/static/szotarak.html
telepités csomagold ki a gib3.3sfx könyvtárat. lépj be a kicsomagolt könyvtár alatt található INSTALL nevű alkönyvtárba. Futtasd le az INSTALL.EXE nevű programot. Ez létrehozza a szükséges indító ikonokat és telepíti a fonetika betűkészletet. Az első indítás alkalmával a GIB program bekéri a felhasználó nevet, a cég nevet,(azt irsz amit akarsz) a sorozatszámot és azonosítót. sorozatszám és azonositó a könyvtárban lévő "GIP33sfx serial.txt" -ben található a szótár lemezképet ird ki, vagy mountold, majd a kezelöprogramot elindítva a programban a meglévö kiadványoknál a német hangos szótárt, az elérhetöség helyének kitallozásával vedd fel. részletes leiras a program használatárol a kicsomagolt könyvtárban található "olvassel.doc" -ban található.
rendszerigény: Windows 98/ME Windows 2000 Windows XP 32 és 64 bites változat Windows Vista Wine (Linux alatt) gyakorlatilag bármilyen P-II /64MB RAM, vagy annál nagyobb, hangkártyával ellátott számitógépen használható
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4389 Dátum: 11 aug 05, 16:19:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4390 Dátum: 11 aug 05, 16:25:28 » |
|
Elméletileg 13 féle szótár van benne. Ncore felhasználóm nincs. A telepítés úgy zajlott, ahogy írtad, sorozatszámot és azonosítót netről szedtem. Daemon Tools-al csak elindítani tudok dolgokat, az a lemezkép írás, fogalmam sincs mi vagy hogy kell
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4391 Dátum: 11 aug 05, 17:01:51 » |
|
Aton: Ha megadtad neki az útvonalat és az nem c: meghajtó, akkor esélyes hogy bizonyos részeket a c-re rakott magától. Viszont letöltöm és megnézem mi a helyzet, hátha úgy többet tudok segíteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4392 Dátum: 11 aug 05, 17:23:51 » |
|
Sziasztok, lehet rosz a topic, ez esetben bocs.CSinálni akarok egy videót, az életemről képekben.ehez kellene valami paszoló zene(kissé melakolikusra akarom a vidit) köszi előre is:D
Kötekedésnek fog tűnni, de minek neked az életedhez szóló képekhez melankónikus zene? Azt ne mondd hogy annyira rossz életed volt eddig, hogy depizned kéne a múltad miatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4393 Dátum: 11 aug 05, 17:26:29 » |
|
"Lehet hogy kötekedésnek fog tűnni.." Dehogyis! Végre valaki aki egy követ fúj velem.. ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4394 Dátum: 11 aug 05, 17:46:53 » |
|
Ó! Az ambient és chillstep műfajú zenékre ha valaki azt meri mondani, hogy depressziós, tökön szúrom magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|