Morause
Vendég
|
|
« Válasz #4335 Dátum: 11 jún 29, 18:56:56 » |
|
Ha modemes neted van akkor csak húzd ki az adaptert és várjál míg lehűl, majd utána dugd vissza, vagy állítsd be újra a helyi hálózatot! Nekem ezek mindig sikerülnek... ez a megfagyós probléma meg a gép sima újrainditásával megoldható mert 2 hete míg win xp-ém volt sp3 addig nekem is ez volt hogy se oldalakat se semmit nem tudtam kezdeni a netttel, pl wow vagy cabal ha kiléptem belőle és a netre rájött az 5 perc nem tudtam visszalépni csak a gép újra indításával!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4336 Dátum: 11 júl 05, 01:00:01 » |
|
Egy kis segítség kellene: telepítettem a chromera valami témákat. a mostani nem jön be és kellene a régi, de az már telepítve van, viszont nem tudom hogyan kell újra működésbe hozni. Valaki elláthatna néhány jó tanáccsal.
Probléma megoldva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 09:32:51 írta norby-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4337 Dátum: 11 júl 06, 08:02:35 » |
|
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem internetszolgáltatók terén. Most szeretnék váltani egy gyorsabb netre (T-home-ra gondoltam), de sok rosszat hallottam róla:sűrűn megszakad, akadozik. Igaz ez?? Aki ilyet használ annál is fennáll ez a probléma,mert nem szeretnék egy ilyenre kiadni pénzt. Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4338 Dátum: 11 júl 06, 08:22:51 » |
|
Hát nekünk T-s netünk van,. és igen, akadozik, meg megszakad néha. Mostanában jobb egy kicsit, de pár hónappal ezelőtt volt egy nagyon rossz időszaka. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #4339 Dátum: 11 júl 06, 08:43:07 » |
|
A mostani előtt nekünk is T-s volt és szerintem borzalmas Állandóan szakadt meg minden (tanúsíthatják is páran ). Pedig én megmondtam anno, hogy ne azt köttessük be De szerencsére lejárt a hűségidő és váltottunk mostanra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 08:43:39 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4340 Dátum: 11 júl 06, 08:50:42 » |
|
Hát akkor most jól összezavarlak, mert nálam vmivel több fél év alatt egyszer volt hogy szakadt, de után a minden rendben volt egyből. Talán attól is függ, hogy hol lakik az ember vagy nem tom, de itt tényleg nincs semmi baja. Nekünk is T-home van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4341 Dátum: 11 júl 06, 12:05:14 » |
|
Aha, hát biztos hogy függ a lakóhelytől is. közben itthon is megkérdeztem haverokat és mondták hogy akadozik szvl felejtős lesz. Köszönöm a segítséget!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4342 Dátum: 11 júl 09, 16:50:21 » |
|
Nekem tudna valaki segíteni? Chrome-hoz kéne egy olyan plugin, ami ugyanazt tudja mint a Firefoxos Greasemonkey. (userscriptek futtatása) Semmi értelmeset nem találtam, ha valakinek van valami tippje, szóljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4343 Dátum: 11 júl 09, 17:17:43 » |
|
Kell a kis "segítség" travianban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4344 Dátum: 11 júl 09, 17:25:24 » |
|
Lóf*szt! Ez pusztán tudományos-technikai érdeklődés, semmi más!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4345 Dátum: 11 júl 13, 22:45:34 » |
|
Nekem egy olyan dologban kéne a segítség,hogy hogy tudok 2007-es office-ommal visszaállítani egy sérült .doc fájlt eredeti állapotáb?,előre is köszönöm a választ :Ö
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #4346 Dátum: 11 júl 14, 18:25:05 » |
|
Nekem a Vindóz 7 okoz kis gondot. A Sajátgép megnyitásakor felül fut egy zöld csík, valami ellenőrzésféle lehet. Eddig nem volt semmi bajom de ma valamiért úgy döntött, nem fog működni, így nem jelenik meg semelyik meghajtóm, a csík meg megakad úgy 96%-nál. Valkinek van ötlete, mit tegyek? Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Kroli94
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4347 Dátum: 11 júl 15, 20:29:36 » |
|
Nekem az lenne a problémám, hogy most hirtelen fogta magát a Firefox, minden előjel nélkül, aztán összeomlott, ami eddig nem is lenne probléma, de rá néhány perccel meg a számítógépem gondolt egyet és úgyszintén bárminemű előjel nélkül hirtelen leállt, mintha valami lecsapta volna az áramot, csakhogy mellette a kislámpa égve maradt, aztán újraindult. Gondolom a kettő között nincs összefüggés, de eléggé aggasztó, hogy ilyenek történnek mostanában a gépemmel. Valami megoldás lehet ez ellen, hogy többet ne nagyon legyen ilyesmi? Ja, és az óra állandóan elállítódik van, hogy csak pár perccel, viszont van, hogy fél nappal. Ez mitől lehet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 15, 20:31:24 írta Kroli94 »
|
Naplózva
|
"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket." Chuck Palahniuk
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4348 Dátum: 11 júl 17, 16:25:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4349 Dátum: 11 júl 17, 16:44:03 » |
|
Vegyél eredeti játékot! Azzal SOSINCS ilyen gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|