24 nov 16, 09:49:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 288 289 [290] 291 292 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 930595 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #4335 Dátum: 11 jún 29, 18:56:56 »

Ha modemes neted van akkor csak húzd ki az adaptert és várjál míg lehűl, majd utána dugd vissza, vagy állítsd be újra a helyi hálózatot! Nekem ezek mindig sikerülnek... ez a megfagyós probléma meg a gép sima újrainditásával megoldható mert 2 hete míg win xp-ém volt sp3 addig nekem is ez volt hogy se oldalakat se semmit nem tudtam kezdeni a netttel, pl wow vagy cabal ha kiléptem belőle és a netre rájött az 5 perc nem tudtam visszalépni csak a gép újra indításával!
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #4336 Dátum: 11 júl 05, 01:00:01 »

Egy kis segítség kellene: telepítettem a chromera valami témákat. a mostani nem jön be és kellene a régi, de az már telepítve van, viszont nem tudom hogyan kell újra működésbe hozni. Valaki elláthatna néhány jó tanáccsal.

Probléma megoldva.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 09:32:51 írta norby-kun » Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
gyori54
Chuunin
*

« Válasz #4337 Dátum: 11 júl 06, 08:02:35 »

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem internetszolgáltatók terén.
Most szeretnék váltani egy gyorsabb netre (T-home-ra gondoltam), de sok rosszat hallottam róla:sűrűn megszakad, akadozik. Igaz ez?? Aki ilyet használ annál is fennáll ez a probléma,mert nem szeretnék egy ilyenre kiadni pénzt.
Előre is köszönöm.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4338 Dátum: 11 júl 06, 08:22:51 »

Hát nekünk T-s netünk van,. és igen, akadozik, meg megszakad néha. Mostanában jobb egy kicsit, de pár hónappal ezelőtt volt egy nagyon rossz időszaka. -.-
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #4339 Dátum: 11 júl 06, 08:43:07 »

A mostani előtt nekünk is T-s volt és szerintem borzalmas Technikai KO Állandóan szakadt meg minden (tanúsíthatják is páran Nevet). Pedig én megmondtam anno, hogy ne azt köttessük be Lesütöttszemek De szerencsére lejárt a hűségidő és váltottunk mostanra.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 08:43:39 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4340 Dátum: 11 júl 06, 08:50:42 »

Hát akkor most jól összezavarlak, mert nálam vmivel több fél év alatt egyszer volt hogy szakadt, de után a minden rendben volt egyből. Talán attól is függ, hogy hol lakik az ember vagy nem tom, de itt tényleg nincs semmi baja. Nekünk is T-home van.
Naplózva
gyori54
Chuunin
*

« Válasz #4341 Dátum: 11 júl 06, 12:05:14 »

Aha, hát biztos hogy függ a lakóhelytől is. közben itthon is megkérdeztem haverokat és mondták hogy akadozik szvl felejtős lesz. Nevet
Köszönöm a segítséget!! Nevet  bow
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4342 Dátum: 11 júl 09, 16:50:21 »

Nekem tudna valaki segíteni? Chrome-hoz kéne egy olyan plugin, ami ugyanazt tudja mint a Firefoxos Greasemonkey. (userscriptek futtatása) Mosolyog Semmi értelmeset nem találtam, ha valakinek van valami tippje, szóljon. Mosolyog
Naplózva
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #4343 Dátum: 11 júl 09, 17:17:43 »

Kell a kis "segítség" travianban? ikszdé
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4344 Dátum: 11 júl 09, 17:25:24 »

Lóf*szt! Nevet Ez pusztán tudományos-technikai érdeklődés, semmi más! Nevet
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #4345 Dátum: 11 júl 13, 22:45:34 »

Nekem egy olyan dologban kéne a segítség,hogy hogy tudok 2007-es office-ommal visszaállítani egy sérült .doc fájlt eredeti állapotáb?,előre is köszönöm a választ :Ö
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #4346 Dátum: 11 júl 14, 18:25:05 »

Nekem a Vindóz 7 okoz kis gondot. A Sajátgép megnyitásakor felül fut egy zöld csík, valami ellenőrzésféle lehet. Eddig nem volt semmi bajom de ma valamiért úgy döntött, nem fog működni, így nem jelenik meg semelyik meghajtóm, a csík meg megakad úgy 96%-nál. Valkinek van ötlete, mit tegyek? Köszi!
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Kroli94
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4347 Dátum: 11 júl 15, 20:29:36 »

Nekem az lenne a problémám, hogy most hirtelen fogta magát a Firefox, minden előjel nélkül, aztán összeomlott, ami eddig nem is lenne probléma, de rá néhány perccel meg a számítógépem gondolt egyet és úgyszintén bárminemű előjel nélkül hirtelen leállt, mintha valami lecsapta volna az áramot, csakhogy mellette a kislámpa égve maradt, aztán újraindult. Gondolom a kettő között nincs összefüggés, de eléggé aggasztó, hogy ilyenek történnek mostanában a gépemmel. Valami megoldás lehet ez ellen, hogy többet ne nagyon legyen ilyesmi? Gondolkozik

Ja, és az óra állandóan elállítódik van, hogy csak pár perccel, viszont van, hogy fél nappal. Ez mitől lehet?
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 15, 20:31:24 írta Kroli94 » Naplózva

"Rosszabb dolgokat is művelhet az ember a szeretteivel annál, hogy megöli őket."
Chuck Palahniuk
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #4348 Dátum: 11 júl 17, 16:25:34 »

Na, az van hogy havertól vettem 3 db xbox360 játékot a crysis2-t a vanquisht meg a prototypeot.Máigcsak a prototypeal játszottam de tudtam hogy a vanquish is jó játék ezért beraktam. Jó beraktam, olvassa egyszer csak no game és egy Xbox 360 feliratú képet kidobott. ilyen fejeket vágtam: Ohh My God Hmm? Gondolkozik Szomorú Technikai KO Oké,berakom a crysist szintén felirat. Na és a lényeg:Hogy tudom megcsinálni hogy elinduljanak a játékok újraflashalés nélkül?  Mindenkinek előre is köszi
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4349 Dátum: 11 júl 17, 16:44:03 »

Vegyél eredeti játékot! Azzal SOSINCS ilyen gond.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 288 289 [290] 291 292 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins