24 nov 16, 09:30:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 287 288 [289] 290 291 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 930499 alkalommal)
0 Felhasználó és 66 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4320 Dátum: 11 jún 25, 19:40:59 »

Nem nyúltam én semmilyen beállításhoz, és pont ez nem tetszik ebben. Sajnos attól tartok, hogy a kedves Microsoft b*zerált valamit. (Tudod, "fejlesztés" meg "újítás") általában ez után nem szokott működni MS-nél az ami eddig működött. ikszdé

Szerk.: utánanéztem és tényleg "fejlesztettek" rajta. -.- Nah akk csak várni kell amíg a saját sz*rjukat összeszedik. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 19:58:04 írta Aes Sedai » Naplózva
iberon
Újonc
*

« Válasz #4321 Dátum: 11 jún 26, 23:49:01 »

Hali,
Segítségetelet szeretném kérni abban hogy megtaláljam honnan lehet letölteni feliratot a Naruto részekhez, az elsőtöl a shippuuden utolsó részéig. Nem találtam az oldalon.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4322 Dátum: 11 jún 27, 11:01:30 »

A Naruto-kun-on nincs fent a sima naruto felirata! Ugyanis a csapat csak a Naruto Shippuudenhez készít feliratot! Tudom ajánlani a http://animeaddicts.hu oldalt... Ott elvileg fent van...  smirksweat
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4323 Dátum: 11 jún 27, 16:27:43 »

Nem tudja vki, hogy van pár zeném, amit egy albumba tennék, pl Naruto openingeket-> "Naruto" c. albumba, ezt hogy lehet megcsinálni? és hogy rendelhetek hozzá képet? Mert pl leszedtem egy codegeass zenét, ahhoz alapból volt képis, bár fogalmam sincs, honnan.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4324 Dátum: 11 jún 27, 16:39:23 »

Szedd le a MediaMonkey nevű ingyenes programot. (Csak keress rá gugliban) Az minden ilyet tud, én is ezt használom ezekre a dolgokra. Mosolyog
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #4325 Dátum: 11 jún 28, 10:25:08 »

Azta, köszi Aes, ez tényleg egy csomó mindent megoldott Mosolyog Bár albumképe sajna így se látszódik telón, az nem tom miért van, de hátha rájövök Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4326 Dátum: 11 jún 28, 10:26:37 »

Nekem telómon is látszanak az albumképek. Nevet Tök jól néz ki azóta a zene mappám. Nevet Nem tudom nálad mi lehet, esetleg próbálkozz képek átméretezésével, más formátumból való hozzáadásával stb.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #4327 Dátum: 11 jún 28, 13:37:07 »

Te hogy szoktad lementeni? Mert sztem le kéne kicsinyítenie, szal csak a formátum lehet bajos, de miért ne kezelne .jpg-t? :S
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4328 Dátum: 11 jún 28, 13:43:47 »

Hát jpg-t mindenképpen tudnia kéne. Szal nem értem. Szomorú

Én amúgy az albumborítókat általában magával a progival töltetem le, van egy ilyen funkciója, ami amazon.comról leszedi, és automatikusan adja a számokhoz. Így eddig minden működött. De ez nem hiszem hogy Naruto zenéknél működne, ezeket általában nem szokta ismerni. (Pl magyar zenéknél se működik ez a funkció) Ilyenkor általában megkeresem kézzel a borítót, folder.jpg néven berakom abba a mappába ahol az albumhoz tartozó számok vannak, aztán a programmal hozzá adatom.

Jah azt viszont mondom, hogy néha azért egy kicsit összekavarja magát. Ilyenkor általában elég mindent újra lefuttatni. (Pl újra hozzáadni a borítót a számokhoz, egy perc az egész) Meg azt nézd meg, hogy az előadó és az albumcím nem keveredik el.

Mondok egy példát így érhető: van egy Tankcsapda albumod, ahol minden szám előadója a Tankcsapda (értelemszerűen ikszdé) de az egyiknél el van írva úgy, hogy tankcsapda (kisbetűvel) ez össze tudja kavarni... ilyenkor egyszerűen jelöld ki az összes számot az albumban aztán a tulajdonságokban írd át az előadót ugyanarra. Ezt a képeket is össze tudja kavarni, azért mondom. Remélem tudtam segíteni, de aztán az is lehet ha telefonod hülye valamiért, vagy itt van más hiba.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #4329 Dátum: 11 jún 28, 14:06:13 »

Úgy tűnik, a mérettel volt baj. A 100x100as albumokat veszi. Gyönyörűen néznek ki Nevet Köszi a segítséget
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4330 Dátum: 11 jún 29, 12:05:50 »

Sziasztok. Elég nagy gondban vagyok és ötletem nincs mi lehet a baj. A netem nem nyit meg oldalakat. MSN-en senkit nem tudok felvenni, nem tudom miért...  Minden gépen minden böngésző ezt csinálja ami erre a netre van kötve. Anyum gépét mobilnetre raktam és érdekes működött minden... nem tudom mit csináljak eléggé unom ezt...  Volt már valakinek ilyen? pls help valaki mert ez így nem móka
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4331 Dátum: 11 jún 29, 12:24:37 »

Milyen neted van? Telefon a szolgáltatónak.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4332 Dátum: 11 jún 29, 12:30:21 »

Digi...  és majd telefonálunk...   Eddig csak néhány blog pl demotivalo.com meg a hotmail-em csinálja ezt főleg....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4333 Dátum: 11 jún 29, 12:36:24 »

nekem is  digim van, és tökéletesen müködikXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4334 Dátum: 11 jún 29, 18:51:43 »

Nha micsudi,akkor egy cipőben járunk! Az elmúlt időben nemvolt vihar felétek? Ahol villámlás is volt?

Am nekem is jólenne segíteni,ezt irja ki az MSN-em: 80191002 Hibakód, Apertnerek listája nem elérhető.

Mit csináljak?
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Oldalak: 1 ... 287 288 [289] 290 291 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins