Aes Sedai
|
|
« Válasz #4320 Dátum: 11 jún 25, 19:40:59 » |
|
Nem nyúltam én semmilyen beállításhoz, és pont ez nem tetszik ebben. Sajnos attól tartok, hogy a kedves Microsoft b*zerált valamit. (Tudod, "fejlesztés" meg "újítás") általában ez után nem szokott működni MS-nél az ami eddig működött. Szerk.: utánanéztem és tényleg "fejlesztettek" rajta. -.- Nah akk csak várni kell amíg a saját sz*rjukat összeszedik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 25, 19:58:04 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
iberon
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4321 Dátum: 11 jún 26, 23:49:01 » |
|
Hali, Segítségetelet szeretném kérni abban hogy megtaláljam honnan lehet letölteni feliratot a Naruto részekhez, az elsőtöl a shippuuden utolsó részéig. Nem találtam az oldalon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4322 Dátum: 11 jún 27, 11:01:30 » |
|
A Naruto-kun-on nincs fent a sima naruto felirata! Ugyanis a csapat csak a Naruto Shippuudenhez készít feliratot! Tudom ajánlani a http://animeaddicts.hu oldalt... Ott elvileg fent van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4323 Dátum: 11 jún 27, 16:27:43 » |
|
Nem tudja vki, hogy van pár zeném, amit egy albumba tennék, pl Naruto openingeket-> "Naruto" c. albumba, ezt hogy lehet megcsinálni? és hogy rendelhetek hozzá képet? Mert pl leszedtem egy codegeass zenét, ahhoz alapból volt képis, bár fogalmam sincs, honnan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4324 Dátum: 11 jún 27, 16:39:23 » |
|
Szedd le a MediaMonkey nevű ingyenes programot. (Csak keress rá gugliban) Az minden ilyet tud, én is ezt használom ezekre a dolgokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4325 Dátum: 11 jún 28, 10:25:08 » |
|
Azta, köszi Aes, ez tényleg egy csomó mindent megoldott Bár albumképe sajna így se látszódik telón, az nem tom miért van, de hátha rájövök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4326 Dátum: 11 jún 28, 10:26:37 » |
|
Nekem telómon is látszanak az albumképek. Tök jól néz ki azóta a zene mappám. Nem tudom nálad mi lehet, esetleg próbálkozz képek átméretezésével, más formátumból való hozzáadásával stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4327 Dátum: 11 jún 28, 13:37:07 » |
|
Te hogy szoktad lementeni? Mert sztem le kéne kicsinyítenie, szal csak a formátum lehet bajos, de miért ne kezelne .jpg-t? :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4328 Dátum: 11 jún 28, 13:43:47 » |
|
Hát jpg-t mindenképpen tudnia kéne. Szal nem értem. Én amúgy az albumborítókat általában magával a progival töltetem le, van egy ilyen funkciója, ami amazon.comról leszedi, és automatikusan adja a számokhoz. Így eddig minden működött. De ez nem hiszem hogy Naruto zenéknél működne, ezeket általában nem szokta ismerni. (Pl magyar zenéknél se működik ez a funkció) Ilyenkor általában megkeresem kézzel a borítót, folder.jpg néven berakom abba a mappába ahol az albumhoz tartozó számok vannak, aztán a programmal hozzá adatom. Jah azt viszont mondom, hogy néha azért egy kicsit összekavarja magát. Ilyenkor általában elég mindent újra lefuttatni. (Pl újra hozzáadni a borítót a számokhoz, egy perc az egész) Meg azt nézd meg, hogy az előadó és az albumcím nem keveredik el. Mondok egy példát így érhető: van egy Tankcsapda albumod, ahol minden szám előadója a Tankcsapda (értelemszerűen ) de az egyiknél el van írva úgy, hogy tankcsapda (kisbetűvel) ez össze tudja kavarni... ilyenkor egyszerűen jelöld ki az összes számot az albumban aztán a tulajdonságokban írd át az előadót ugyanarra. Ezt a képeket is össze tudja kavarni, azért mondom. Remélem tudtam segíteni, de aztán az is lehet ha telefonod hülye valamiért, vagy itt van más hiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4329 Dátum: 11 jún 28, 14:06:13 » |
|
Úgy tűnik, a mérettel volt baj. A 100x100as albumokat veszi. Gyönyörűen néznek ki Köszi a segítséget
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4330 Dátum: 11 jún 29, 12:05:50 » |
|
Sziasztok. Elég nagy gondban vagyok és ötletem nincs mi lehet a baj. A netem nem nyit meg oldalakat. MSN-en senkit nem tudok felvenni, nem tudom miért... Minden gépen minden böngésző ezt csinálja ami erre a netre van kötve. Anyum gépét mobilnetre raktam és érdekes működött minden... nem tudom mit csináljak eléggé unom ezt... Volt már valakinek ilyen? pls help valaki mert ez így nem móka
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4331 Dátum: 11 jún 29, 12:24:37 » |
|
Milyen neted van? Telefon a szolgáltatónak.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4332 Dátum: 11 jún 29, 12:30:21 » |
|
Digi... és majd telefonálunk... Eddig csak néhány blog pl demotivalo.com meg a hotmail-em csinálja ezt főleg....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4333 Dátum: 11 jún 29, 12:36:24 » |
|
nekem is digim van, és tökéletesen müködikXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4334 Dátum: 11 jún 29, 18:51:43 » |
|
Nha micsudi,akkor egy cipőben járunk! Az elmúlt időben nemvolt vihar felétek? Ahol villámlás is volt?
Am nekem is jólenne segíteni,ezt irja ki az MSN-em: 80191002 Hibakód, Apertnerek listája nem elérhető.
Mit csináljak?
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
|