Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4245 Dátum: 11 máj 10, 12:50:26 » |
|
Nem igaz. Amikor Pein a Kyuubinak ad egy Tendo tenseit, Naruto a lelki világában le akarja szakítani a pecsétet, ekkor már Yamatonak egy kilences van a tenyerén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4246 Dátum: 11 máj 10, 15:26:01 » |
|
De a 9. farok még csak akkor kezdett kialakulni, és még korántsem vált teljessé! 9 teljes farokkal még sehol nem láttuk!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4247 Dátum: 11 máj 10, 17:12:30 » |
|
Hmm,kérek egy kis segítséget! (CS 1.6) A steamem meghalt, felmegyek vele szerverre és nonsteamesnek ír. Ezzel nemis lenne gond,de mindenki aki 7 év alatt ismert azthiszi,hogy kamu steamem volt. Steamnek irtam levelet,válasz se volt értelmesebb,minthogy rakjam újra stb.
Nemvok sose offlineba. Amikor barátok látják,hogy fentvagyok steamen,megkérdik,hogy mértnem vok csbe is steames. -.-"
Nha m1,légyszives segítsetek! Előre is köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4248 Dátum: 11 máj 13, 18:51:45 » |
|
Egy kis segítségre lenne szükségem, találtam egy animéhez ass feliratot, de csúszik úgy 5 mp-t, nem lehetne valahogy kiküszöbölni a hibát Windows Media Playerben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4249 Dátum: 11 máj 13, 19:45:08 » |
|
Megnyitod a videót, majd tálcát az óra mellett a dupla klikk a DirectVobSub-ra(zöld nyíl) Aztán Timing fül és ott a felső rublikába beírsz "5000"-et, ha késik a felirat a videóhoz képest, vagy "-5000"-et, ha előrébb jár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4250 Dátum: 11 máj 13, 20:00:29 » |
|
Köszönöm, meg is oldottam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #4251 Dátum: 11 máj 23, 21:15:52 » |
|
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan program aminek segítségével ingame a monitorom két szélére 2 fekete csíkot tegyek. A monitorom fujitsu siemens és 1440x900 -at támogatja, csak megszoktam hogy 800x600ba játszok ezért nem szeretnék változtatni. (ConterStrike Source) A játékba nem találtam ilyen opciót, a monitoron meg szerintem nem lehet, illetve itt sem találtam ilyet. Örülnék ha valaki tudna segíteni!
Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Set
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4252 Dátum: 11 máj 27, 12:42:29 » |
|
Valakinek nincs véletlenül angol felirata a yugioh 5ds 5. szezonjához?(130-154) Égetett verziós torrentes megoldás is érdekelne mert csak raw-osat találtam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 27, 12:43:06 írta 0414setsuna »
|
Naplózva
|
v_v
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #4253 Dátum: 11 máj 29, 11:32:28 » |
|
Valaki nem tudja, hogy hol lehet Naruto Shippuden RAW (égetett felirat nélkül) részeket letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4254 Dátum: 11 máj 30, 17:46:47 » |
|
Hali! Videokamera vásárlására adtam a fejem és szeretném tudni, mit érdemes figyelnem, mely paraméterek mutatják meg, hogy mennyire jó is a gép. Családi gép lesz, tehát nyaraláskor, ballagáskor, esküvőn és ilyen egyéb izgalmakkor használnánk. Tehát kül- és beltéri használatra is lesz. Nem akarunk olyat, amit 3 év múlva cserélhetünk is. Ja, minderre szántam 60ezret kiegészítőkkel (táskával, memókártyával) együtt. Max plusz 5-7ezer. Na ki mit mond? Milyen márkát érdemes? Találtam egy ilyet: Sony DCR-SX15 Linkek róla: 1. Árukereső 2. Mall.hu3. Edigital4. 220volt.hu5. Bemutatóteremaki ismeri írjon nekem róla:) Köszöntem.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4255 Dátum: 11 máj 30, 20:36:51 » |
|
Sziasztok! Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ideírom. Bevallom, nem nagyon írtam még DVD-t így öreg koromra se, mert ami kellett, azt mindig kiírta más, de most megvannak a Death Note részei (.avi kiterjesztéssel) a gépemen, és ezt szeretném kiírni egy DVDre úgy, hogy asztali lejátszó is vigye (inkább nézném TVben ) Van nerom, de mivel még nem használtam, nem akarom elrontani, ezért kérnék segítséget akár itt, akár PMben. Asszem 30 rész fér rá (elég gyenge minőségben) 1 DVDre a 36ból sajna de azt szeretném főleg megtudni, hogy milyen opciókat válasszak, meg van itt adat DVD meg ilyen-olyan DVD, nem tok eligazodni. A lényeg annyi lenne, hogy berakom a sima DVD lejátszómban, és tudjam nézni a részeket. Előre is köszi a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4256 Dátum: 11 máj 30, 21:20:30 » |
|
Magyar szinkronnal van meg az anime, vagy feliratosan? Mert ha magyar szinkron, akkor írd ki egyszerűen adatként, a lejátszó felismeri majd, de ha feliratos, az akkor neccesebb, mert a asztali DVD lejátszó nembiztos hogy felismeri a külön feliratot...
Ha magyar szinkronos, akkor a legegyszerűbb: Nero express->Adat DVD->Hozzáadás->Kiválasztod a kiírni kívánt fájlt->Kiválasztás->következő->Írási sebesség 4-szeres, ->Írás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4257 Dátum: 11 máj 30, 21:52:11 » |
|
Ha van rajta USB csatlakozó, akkor próbáld meg azt, hogy egy pendrivra ráraksz egy feliratos filmet, s nézd meg, hogy le e játssza hozzá a feliratot (ha eddig még nem próbáltad ) általában az srt feliratot szerintem felismerik a lejátszók. (legalábbis a mi gagyi gépünk tud vele bánni)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4258 Dátum: 11 máj 31, 04:19:03 » |
|
Ha magyar szinkronos, akkor a legegyszerűbb: Nero express->Adat DVD->Hozzáadás->Kiválasztod a kiírni kívánt fájlt->Kiválasztás->következő->Írási sebesség 4-szeres, ->Írás...
Igen szinkronos (rosszabb a kép, de így legalább nem kell olvasni, és sokkal kisebb méretű), és én is így próbáltam pont ^^ Csak ennél a 4-szeres sebességnél nem értem még a dolgokat, h az mit jelent. A DVDn 8x sebesség van, ez befolyásol vmit? Alapból, mit is jelent ez a szám? __________________ Am ezzel a módszerrel ráhúztam a kiválasztáshoz a részeket, és ráfér mind! Juppi Köszönöm a segítségetek Gabesz, Shiro (Hálám üldözni fog )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4259 Dátum: 11 máj 31, 08:28:51 » |
|
A 4-szeres, 8-szoros az írás sebességét jelenti... Minél lassabban írod, annál kevesebb az írási hiba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|