24 nov 16, 05:18:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 929093 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4245 Dátum: 11 máj 10, 12:50:26 »

Nem igaz. Amikor Pein a Kyuubinak ad egy Tendo tenseit, Naruto a lelki világában le akarja szakítani a pecsétet, ekkor már Yamatonak egy kilences van a tenyerén.
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4246 Dátum: 11 máj 10, 15:26:01 »

De a 9. farok még csak akkor kezdett kialakulni, és még korántsem vált teljessé! 9 teljes farokkal még sehol nem láttuk!
Naplózva
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4247 Dátum: 11 máj 10, 17:12:30 »

Hmm,kérek egy kis segítséget! (CS 1.6)
A steamem meghalt, felmegyek vele szerverre és nonsteamesnek ír. Ezzel nemis lenne gond,de mindenki aki 7 év alatt ismert azthiszi,hogy kamu steamem volt. Steamnek irtam levelet,válasz se volt értelmesebb,minthogy rakjam újra stb.

Nemvok sose offlineba. Amikor barátok látják,hogy fentvagyok steamen,megkérdik,hogy mértnem vok csbe is steames.  -.-"

Nha m1,légyszives segítsetek! Előre is köszönöm!
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #4248 Dátum: 11 máj 13, 18:51:45 »

Egy kis segítségre lenne szükségem, találtam egy animéhez ass feliratot, de csúszik úgy 5 mp-t, nem lehetne valahogy kiküszöbölni a hibát Windows Media Playerben?
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4249 Dátum: 11 máj 13, 19:45:08 »

Megnyitod a videót, majd tálcát  az óra mellett a dupla klikk a DirectVobSub-ra(zöld nyíl)
Aztán Timing fül és ott a felső rublikába beírsz "5000"-et, ha késik a felirat a videóhoz képest, vagy "-5000"-et, ha előrébb jár.

Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #4250 Dátum: 11 máj 13, 20:00:29 »

Köszönöm, meg is oldottam bow
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #4251 Dátum: 11 máj 23, 21:15:52 »

Hali!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyan program aminek segítségével ingame a monitorom két szélére 2 fekete csíkot tegyek. A monitorom fujitsu siemens és 1440x900 -at támogatja, csak megszoktam hogy 800x600ba játszok ezért nem szeretnék változtatni. (ConterStrike Source) A játékba nem találtam ilyen opciót, a monitoron meg szerintem nem lehet, illetve itt sem találtam ilyet. Örülnék ha valaki tudna segíteni!

Köszi előre is!
Naplózva
Set
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4252 Dátum: 11 máj 27, 12:42:29 »

Valakinek nincs véletlenül angol felirata a yugioh 5ds 5. szezonjához?(130-154)
Égetett verziós torrentes megoldás is érdekelne mert csak raw-osat találtam :/
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 27, 12:43:06 írta 0414setsuna » Naplózva

v_v
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #4253 Dátum: 11 máj 29, 11:32:28 »

Valaki nem tudja, hogy hol lehet Naruto Shippuden RAW (égetett felirat nélkül) részeket letölteni?
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #4254 Dátum: 11 máj 30, 17:46:47 »

Hali!

Videokamera vásárlására adtam a fejem és szeretném tudni, mit érdemes figyelnem, mely paraméterek mutatják meg, hogy mennyire jó is a gép.
Családi gép lesz, tehát nyaraláskor, ballagáskor, esküvőn és ilyen egyéb izgalmakkor használnánk. Tehát kül- és beltéri használatra is lesz. Nem akarunk olyat, amit 3 év múlva cserélhetünk is.

Ja, minderre szántam 60ezret kiegészítőkkel (táskával, memókártyával) együtt. Max plusz 5-7ezer.

Na ki mit mond? Milyen márkát érdemes?

Találtam egy ilyet: Sony DCR-SX15
Linkek róla:
1. Árukereső
2. Mall.hu
3. Edigital
4. 220volt.hu
5. Bemutatóterem

aki ismeri írjon nekem róla:)

Köszöntem.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Zer0
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4255 Dátum: 11 máj 30, 20:36:51 »

Sziasztok!

Nem találtam megfelelőbb topicot, ezért ideírom. Bevallom, nem nagyon írtam még DVD-t így öreg koromra se, mert ami kellett, azt mindig kiírta más, de most megvannak a Death Note részei (.avi kiterjesztéssel) a gépemen, és ezt szeretném kiírni egy DVDre úgy, hogy asztali lejátszó is vigye (inkább nézném TVben Nevet) Van nerom, de mivel még nem használtam, nem akarom elrontani, ezért kérnék segítséget akár itt, akár PMben. Asszem 30 rész fér rá (elég gyenge minőségben) 1 DVDre a 36ból sajna Szomorú de azt szeretném főleg megtudni, hogy milyen opciókat válasszak, meg van itt adat DVD meg ilyen-olyan DVD, nem tok eligazodni. A lényeg annyi lenne, hogy berakom a sima DVD lejátszómban, és tudjam nézni a részeket.

Előre is köszi a segítséget!
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4256 Dátum: 11 máj 30, 21:20:30 »

Magyar szinkronnal van meg az anime, vagy feliratosan? Mert ha magyar szinkron, akkor írd ki egyszerűen adatként, a lejátszó felismeri majd, de ha feliratos, az akkor neccesebb, mert a asztali DVD lejátszó nembiztos hogy felismeri a külön feliratot...

Ha magyar szinkronos, akkor a legegyszerűbb:
Nero express->Adat DVD->Hozzáadás->Kiválasztod a kiírni kívánt fájlt->Kiválasztás->következő->Írási sebesség 4-szeres, ->Írás...
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #4257 Dátum: 11 máj 30, 21:52:11 »

Ha van rajta USB csatlakozó, akkor próbáld meg azt, hogy egy pendrivra ráraksz egy feliratos filmet, s nézd meg, hogy le e játssza hozzá a feliratot (ha eddig még nem próbáltad Mosolyog ) általában az srt feliratot szerintem felismerik a lejátszók. (legalábbis a mi gagyi gépünk tud vele bánni)
Naplózva

Zer0
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4258 Dátum: 11 máj 31, 04:19:03 »

Ha magyar szinkronos, akkor a legegyszerűbb:
Nero express->Adat DVD->Hozzáadás->Kiválasztod a kiírni kívánt fájlt->Kiválasztás->következő->Írási sebesség 4-szeres, ->Írás...
Igen szinkronos (rosszabb a kép, de így legalább nem kell olvasni, és sokkal kisebb méretű), és én is így próbáltam pont ^^ Csak ennél a 4-szeres sebességnél nem értem még a dolgokat, h az mit jelent. A DVDn 8x sebesség van, ez befolyásol vmit? Alapból, mit is jelent ez a szám?

Am ezzel a módszerrel ráhúztam a kiválasztáshoz a részeket, és ráfér mind! Juppi

Köszönöm a segítségetek Gabesz, Shiro (Hálám üldözni fog Ördögi Nyelvesít)
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4259 Dátum: 11 máj 31, 08:28:51 »

A 4-szeres, 8-szoros az írás sebességét jelenti... Minél lassabban írod, annál kevesebb az írási hiba...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 282 283 [284] 285 286 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins