cac11
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4185 Dátum: 11 ápr 13, 19:43:35 » |
|
Akk még 2 kérdés:-Mien msn-ed van? -Rögtön bejelentkezés után tapasztalod ezt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4186 Dátum: 11 ápr 13, 20:30:41 » |
|
Legújabb msn-em van és nem, bejelntkezek tök normális minden, aztán egyszer csak elszabadul -.-"
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
cac11
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4187 Dátum: 11 ápr 13, 20:41:10 » |
|
sry de sehogyan sem jut eszembe semmi megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4188 Dátum: 11 ápr 14, 06:48:11 » |
|
Megoldás: ne használj Windows Live Messangert, mert az ***
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #4189 Dátum: 11 ápr 14, 09:44:16 » |
|
Valahogy éreztem... De Dancsa, vagy valaki nem tud vmit jót mondani helyette??? >.< Re.: Kösöznöm a segítséget pidgin-em már nkm is volt csak valahogy annyira nem jött de, dehát ha mindenki ezt mondja :D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 14, 18:40:28 írta vivien.san »
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4190 Dátum: 11 ápr 14, 09:49:04 » |
|
Vivien, én annyit módosítanék Dancsa tanácsán, hogy ne használd a 2011es MSN-t mert az egy nagy rakás fos. Viszont a 2009es az jó, szerintem térj vissza arra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #4191 Dátum: 11 ápr 14, 12:35:03 » |
|
Ami működik az a amsn és a pidgin előző elég fapados, és WINDOWS-ra nincs magyar változata (vagy csak én nem találtamxD) az utóbbit nem ismerem:D
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4192 Dátum: 11 ápr 14, 13:03:28 » |
|
A Pidgin nem rossz, általában elég megbízható, de nagyon fapados az is. Bár html naplózás van benne. Nekem általában ez a fő szempont. Jah és van magyar változata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4193 Dátum: 11 ápr 14, 17:45:10 » |
|
A pidgint merem ajánlani! Nekem is bevált!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti08.30
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4194 Dátum: 11 ápr 14, 18:12:42 » |
|
helló valaki tudna ajánlani egy média player-t amin tudok nézni letöltött naruto részeket és rá tudom egyszerűen illeszteni a magyar feliratokat is? köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4195 Dátum: 11 ápr 14, 18:17:38 » |
|
Nekem erre a The KMPlayer tökéletesen megfelel. Előtte GomPlayert használtam, de amikor az elkezdte szaggatni a feliratot és a videót, átváltottam az előbbire. Amúgy mindkettő nagyon jó - szetintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4196 Dátum: 11 ápr 14, 18:20:53 » |
|
Sziasztok! Néhány HSZ-szel ezelőtt volt róla szó, de segítsetek légyszíves! MSN-problémám van. Nekem 2009-es MSN-em van és Plus!-om is van hozzá. Na itt a probléma. Letöltöttem egy Plus!-frissítést és megváltozott az egész MSNem... Az érdekelne, hogy ha a telepített progik közül kitörölöm a plus frissítést, akkor az egész plus-t letörlöm? Vagy visszaáll a frissítés előtti állapotba? Előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dracos
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Minden múlandó.
|
|
« Válasz #4197 Dátum: 11 ápr 14, 20:39:26 » |
|
Hát nem tom nem hiszem hogy csak így lehetne downgrade-elni. Próbálni megpróbálhatod max ha nem jön össze akkor törlöd az msn plust és felraksz egy régebbi verziót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4198 Dátum: 11 ápr 14, 21:00:12 » |
|
Zsolti, azért én is ajánlok neked egy kombót : K lite codec pack legfrissebb, ill. Media Player Classic, ezekkel nekem semmilyen videófile-al nem volt bajom. Évek óta használom és jó. Csak ajánlani tudom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4199 Dátum: 11 ápr 15, 11:05:59 » |
|
eleon-sama! Simán unintsallálod az egész MSN Plust. (magát a messengert nem kell). (Ezen a ponton ajánlok egy registry pucolást, és egy rebootot is, de nem kötelező, csak fő az óóvatosság) És utána visszateszed a 4.xxes verziót. Nálam is így van. Se a 2011es WLM se az 5.xes plus nem érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|