25 márc 14, 10:11:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 277 278 [279] 280 281 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 995410 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4170 Dátum: 11 ápr 04, 09:55:19 »

Toshiyuki Oomori Frosty Moon, legalább is hallásra ez hasonlít a legjobban.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Dd3sRhw2nW0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Dd3sRhw2nW0</a>
mp3 pedig (aszem a 2-es csomagba van, ami az első ikszdé Pojén)
http://www.filestube.com/search.html?q=shingetsutan+tsukihime+ost&select=rar
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4171 Dátum: 11 ápr 04, 14:10:58 »

Egy fontos kérdésem lenne, a választ püben kérem. Mosolyog Hol lehet az HBO-n futó sorozatokat letölteni? Csakis a legjobb minőség érdekel. Nevet (18-án indul a Trónok harca, azt nekem egyszerűen muszáj néznem, ha nem akarok meghalni. Csak nekünk nincs HBO-nk.)
Naplózva
gyori54
Chuunin
*

« Válasz #4172 Dátum: 11 ápr 04, 18:35:31 »

Sziasztok! Kéne egy kis segítség. A problémám az lenne,hogy felraktam a GTA VC-t és a SA-t de vannak bizonyos hangok amiket nem hallok. Ilyenek pl.: a menü,párbeszédek,fegyverek,járművek hangjai. Próbáltam bekapcsolni a feliratot az SA-nél,de pillanatok alatt lepörgette és nem tudtam elolvasni. Arra gondoltam h az alaplapomnak van köze hozzá mert nemrég vette egy használtat(de ugyanolyat mint az előző volt).
Ha tudtok segítsetek pls.....
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4173 Dátum: 11 ápr 04, 18:37:54 »

Ez sem az Shiro mindenesetre köszönöm, ha esetleg valaki megtalálja és a címét is megtudja mondani hálás köszönet.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4174 Dátum: 11 ápr 05, 20:47:11 »

Az msn-em megőrült.. már be bírok jelentkezni de nem tudom felrakni az msn plust...   vagyis fel tudom de mintha ott se lenne.  Amikor meg camozni akarok kidob egy  "A Messenger jelenleg nem érhető el. Később próbálja meg újból. (0x8ac70013)" kódot és ettől már a falnak megyek...   valaki segítsen....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4175 Dátum: 11 ápr 05, 21:28:41 »

Aes ezt szerintem nem kell pü-ben, kijön egy rész megmondom neked magyar idő szerint hajnali fél2 -2 közötti indulással, te olyan 6-7 körül már szedheted is le elég ha csak azt írod be google ba hogy Game of Thrones s01e01 torrent Nevet és ne aggódj ma már mindent HD minőségben raknak fel !  én is így fogom csinálni sőt  tavaly ugyanígy csináltam a True Blood-al is az is hbos.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4176 Dátum: 11 ápr 06, 08:20:25 »

Micsudi... Egy valami jutott eszembe...   a géped órája jól be van állítva? anno én ezért nem tudtam MSNezni, mert nem volt beállítva, és emiatt nem engedett be:D
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4177 Dátum: 11 ápr 06, 08:33:23 »

Syzygy! Közben kaptam már linkeket is püben, de köszi. Mosolyog Én is másnapra gondoltam. ikszdé Annyi várakozást még ki fogok bírni. És a HD minőség is kell, ennél nagyon. Nevet
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4178 Dátum: 11 ápr 08, 20:42:05 »

Nekem az a problémám, hogy ha rtl most-on meg akarok nézni egy videót, akkor nem tudom megnézni. A Silverlight le van töltve, már frissítettem is. Kb. fél éve még ment rendesen, most meg csak behozza az oldalt, mutatja a Silverlight töltési ábráját ( az a sok kék pötty kör alakban) és közben látszik a lejátszó felület is. De hiába kattolok a play gombra, semmi. És ez nem csak egy videónál van így.
Mit javasoltok?
Naplózva

....................................................................................................................
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4179 Dátum: 11 ápr 08, 22:17:52 »

Nekem is segítségre lenne szükségem. Mostanában a gépem kezd meghülyülni. A monitor sokszor teljesen elfeketedik, olyan mintha nem érzékelné a gépet, de pár másodperc múlva visszajön a kép. Az egér sokszor nem mozog másodpercekig, de utána ez is helyre szokott állni. Ez még annyira nem is lenne probléma, csak ma este egyik ilyen elsötétedés után, kiírt egy kék háttérrel szöveget, hogy "Ha most látja először ezt a hibaüzenetet, indítsa újra a gépet, ha nem csinálja az alábbiakat:" vagy valami hasonlót... Az újraindítás segített, de ez kezd kellemetlen lenni. Valaki sejti mi lehet a probléma? Gondolom jó eséllyel le kell majd formázni az egész gépet, de jó lenne ha el lehetne kerülni valahogy. Azt még kifelejtettem, hogy AVG Anti-virus nevű vírusirtó semmit nem talált.

Várom az esetleges válaszokat:).
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 22:18:33 írta Mistich » Naplózva

Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #4180 Dátum: 11 ápr 09, 05:45:08 »

kék alapon fehér betü... KÉKHALÁÁÁL!:D
okozhatja vindóz hülyeség ( reinstall segít)  de akár hardware hiba is.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4181 Dátum: 11 ápr 09, 19:25:22 »

Esetleg, ha valaki megtalálta az általam ezelőtt említett OST-ét hálás lennék érte Nevet.
Naplózva
vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #4182 Dátum: 11 ápr 13, 19:15:20 »

Valakinek van ötelete hogy az msn-em miért csinálja néha azt h online vagyok és egy csomó ember elérhető 1mp múlva meg senki sem elérthető, és az ismerőseim sem látnak? újratelepítgetéssel már próbálkoztam, de nem hatásos :S
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
cac11
Gennin
*

« Válasz #4183 Dátum: 11 ápr 13, 19:22:38 »

Én nem nagyon értek msn-hez, de sztem nem is azzal van a gond,
 hanem az interneteddel ha mindenki egyszerre tűnik el.
Naplózva

vivien.san
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

ich bin KennTachi <3

« Válasz #4184 Dátum: 11 ápr 13, 19:38:11 »

De a böngészőn belül minden tökéletesen működik és a letöltéseim sem szakadtak meg >.<
Naplózva

♥♥
Do you know where hell is? Inside your head !
Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3
Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
Oldalak: 1 ... 277 278 [279] 280 281 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins