ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3795 Dátum: 10 nov 17, 19:45:51 » |
|
Üdv! Van egy olyan problémám, hogy nem tudok letölteni egy dalt (http://www.youtube.com/watch?v=fL_29VrXOu8). Azt olvastam, hogy a youtube downloadert letiltotta a youtube. A dal címét nem tudom, viszont a szerzője Charley Pride. Segítsetek lécci
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #3796 Dátum: 10 nov 17, 19:48:06 » |
|
gyere fel MSN re és áttkuldom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3797 Dátum: 10 nov 17, 23:54:50 » |
|
Másik lehetöség: A www.savevid.com -ról letöltöd.^^ Én is innen szoktam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3798 Dátum: 10 nov 18, 14:39:42 » |
|
Köszönöm a segítséget Kiskakas is egy hasonló oldalt mutatott.
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3799 Dátum: 10 nov 18, 16:12:13 » |
|
Nah megnéztem azt az oldalt, amit itt ajánlottak, de egyenlőre nem sokra mentem. Egy tipp volt, ami akár m,ég működhet is, de ehhez egyátalán nem értek. Egy ötlet telepítésre: "A .jar és .jad kiterjesztésű fájlok esetén - akinek nem működik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra: <a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz[/url] Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevű linkre Sajnos ez nekem kínaiul van, mert semmi se tok a weblap készítésről. Tud valaki segíteni? Azt tudom, hogy Word is tud html file-t csinálni, de itt meg is áll a tudományom. A .jar file az meg van a gépemen. Szerk.: Senki se tud segíteni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 10:57:16 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3800 Dátum: 10 nov 19, 16:10:07 » |
|
hello. Sportos kérdésem lenne nem tudtok valamit hogy hogyan tudnám erősiten a bal lábamat(jobb lábas vagyok) hogy mivel csatár vagyok minden helyzetból jó rugásaim legyenek nem annyira rosz a bal lábam mert oda tudom rugni ha kel demégis na nem elég erős (nem azt akarom hogy olyan erős legyen mint a jobb ) mert helyezés még csak csak megy vele de egyszerüen gyengát rugok vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3801 Dátum: 10 nov 19, 18:36:24 » |
|
Ismered a Tsubasa kapitányt. Ott is volt egy ugyan ilyen helyzetben lévő szereplő (a neve nem ugrik be). Kezd el azokat a gyakorlatok csinálni, amit ő Komolyra fordítva a szót, ha helyezni tudsz vele, akkor annyira nincs nagy baj. Amúgy meg gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás! Próbálj edzésen, szabadidődben kapura lőni csak bal lábbal, majd kapussal is próbáld. Gondolom én laikus fejjel
Nekem is van egy problémám. Hogy lehet megnézni a profilodat, miután msn-en valakivel játszottál pl egy aknakeresőt és a játék végén megkérdezi, hogy közzé teszed-e az eredményt a profilodban? És akkor mutatja az msn partnereid eredményeit is. Ugyanis egyszer már sikerült megnéznem, csak azt nem tudom, hogy. Remélem érthetően elmagyaráztam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 18:45:42 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3802 Dátum: 10 nov 19, 18:53:01 » |
|
Be kell jelentkezni az msn oldalán, és ott lessz a profilod, amire ha rákattintassz, akkor megmutatja mit tevékenykedtél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3803 Dátum: 10 nov 19, 19:32:56 » |
|
Nem, nem arra gondolok. De, azért kösz a választ. Amúgy sikerült rájönnöm, amikor bejön a játék ablak, az alján van egy kis msn felsőtest és arra kell kattolni, akkor mutatja az ismerőseid eredményeit is meg a sajátodat is.
Azt tudja valaki mi baja a kephost.hu-nak? Oda töltöttem fel a fórumhoz az aláírásom képeit, erre nem jó az oldal és nem látható az aláírásom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 19:43:36 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3804 Dátum: 10 nov 19, 19:59:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3805 Dátum: 10 nov 19, 20:06:35 » |
|
Először is, tartsd be a 4szavas szabályt! Am meg nyomj F5-öt. Ha ez nem segít, nézz vissza később.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3806 Dátum: 10 nov 19, 20:14:30 » |
|
próbálkozz más böngészőkkel, Firefox, Opera, bármi!
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3807 Dátum: 10 nov 20, 15:05:43 » |
|
Honann tudnám megszerezni a Babylon5 c. sci-fisorozatot. Nagyon kéne mert nagyon szeretem de nemnagyon találom.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3808 Dátum: 10 nov 20, 17:56:09 » |
|
Találtam valamit ami segithet: 1. a micro SD kártyát betettem (a hozzá kapott átalakítóval) kártyaolvasóba és a számítógéphez csatlakoztattam 2. az "Other files" mappába bemásoltam a játékokat (JAR és JAD kiterjesztésű fájl is kell).(Ahány játékot szeretnél, mind másold ide nyugodtan). 3. a kártyát kivettem a kártyaolvasóból, miután azt leállítottam, majd betettem a telefonba 4. nekem nem mindig észlelte, hogy bekerült a kártya és van rajta új tartalom. Ilyenkor kikapcs, bekapcs és máris minden okés volt. 5. a "fájlkezelő" használatával a memóriakártya "Other files" mappájából át kell másolni a játékokat a telefon belső memóriájába. Valamelyik fájlon válaszd az "Opciók"-at, majd "Másolás" -> "Telefon" Ekkor ki tudod jelölni, melyek menjenek át. A telefon memóriája jóval kisebb, mint a micro SD kártyáé, így azért túl sokat ne próbálj egyszerre. 6. lépj ki a fájlkezelőből és a menüből teljesen 7. írd be, hogy *#9998*4678255# (*#9998*install#) Ekkor elvileg megjelenik, hogy "Aktiválva" 8. ezután megint nyisd meg a fájlkezelőt és az "Egyéb fájlok" között (ahová az előbb másoltad a játékokat a memóriakártyáról) válaszd ki, melyiket szeretnéd telepíteni. A játék JAD fájlján kattints OK-t. Ha minden jól megy, akkor megjelenik egy kis információ (név, verzió, szállító, méret, stb..) és mehet a telepítés. Utána rögtön indítható is a játék. 9. telepítés után az "egyéb fájlok" mappából és a memóriakártyáról is törölhetőek az eredeti fájlok Ha több játékot telepítesz egyszerre, akkor a 7-es pontban lévő kódot nem kell mindig beírni, csak egyszer.Még szétnézek hátha valami egyszerübb modszert is találok. Meg is van: http://downloadprogram.elivepage.com/?modul=oldal&tartalom=1105385Kiprobálni nem tudtam mert nincs samsung-om, de azért remélem segitettem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 20, 18:06:15 írta laci1005 »
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3809 Dátum: 10 nov 20, 18:51:11 » |
|
Torrent oldalakon nézted már? 2 torrent oldalra vagyok regizve és mind a 2 hejen fönt van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|