24 nov 16, 08:52:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 252 253 [254] 255 256 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 930349 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
ATON14
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3795 Dátum: 10 nov 17, 19:45:51 »

Üdv!
Van egy olyan problémám, hogy nem tudok letölteni egy dalt (http://www.youtube.com/watch?v=fL_29VrXOu8). Azt olvastam, hogy a youtube downloadert letiltotta a youtube. A dal címét nem tudom, viszont a szerzője Charley Pride.
Segítsetek lécci  Szomorú
Naplózva

....................................................................................................................
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #3796 Dátum: 10 nov 17, 19:48:06 »

gyere fel MSN re és áttkuldom Nevet
Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3797 Dátum: 10 nov 17, 23:54:50 »

Másik lehetöség: A www.savevid.com -ról letöltöd.^^ Én is innen szoktam.
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #3798 Dátum: 10 nov 18, 14:39:42 »

Köszönöm a segítséget  bow Kiskakas is egy hasonló oldalt mutatott.
Naplózva

....................................................................................................................
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3799 Dátum: 10 nov 18, 16:12:13 »

Nah megnéztem azt az oldalt, amit itt ajánlottak, de egyenlőre nem sokra mentem. Szomorú

Egy tipp volt, ami akár m,ég működhet is, de ehhez egyátalán nem értek.

Idézet
Egy ötlet telepítésre:
"A .jar és .jad kiterjesztésű fájlok esetén - akinek nem működik és még nem olvasott vissza pár hozzászólásnyit - elég egy HTML fájlt csinálni, amiben van egy hiperlink az adott fájlra:
<a href="jatekneve.jar">jatek neve amit telepíteni akasz[/url]
Majd a telefonon megnyitod a HTML dokumentumot, ekkor kiírja, hogy online módba fog váltani a telefon, azonban ez nem fog megtörténni, majd bökjetek rá a "jatek neve amit telepíteni akarsz" nevű linkre

Sajnos ez nekem kínaiul van, mert semmi se tok a weblap készítésről. Tud valaki segíteni? Azt tudom, hogy Word is tud html file-t csinálni, de itt meg is áll a tudományom. A .jar file az meg van a gépemen.

Szerk.:
Senki se tud segíteni? Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 10:57:16 írta Aes Sedai » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3800 Dátum: 10 nov 19, 16:10:07 »

hello. Sportos kérdésem lenne nem tudtok valamit hogy hogyan tudnám erősiten a bal lábamat(jobb lábas vagyok) hogy mivel csatár vagyok minden helyzetból jó rugásaim legyenek nem annyira rosz a bal lábam mert oda tudom rugni ha kel demégis na nem elég erős (nem azt akarom hogy olyan erős legyen mint a jobb Nevet) mert helyezés még csak csak megy vele de egyszerüen gyengát rugok vele Nevet
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #3801 Dátum: 10 nov 19, 18:36:24 »

Ismered a Tsubasa kapitányt. Ott is volt egy ugyan ilyen helyzetben lévő szereplő (a neve nem ugrik be). Kezd el azokat a gyakorlatok csinálni, amit ő  Pojén
Komolyra fordítva a szót, ha helyezni tudsz vele, akkor annyira nincs nagy baj. Amúgy meg gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás! Próbálj edzésen, szabadidődben kapura lőni csak bal lábbal, majd kapussal is próbáld.
Gondolom én laikus fejjel  Nevet

Nekem is van egy problémám. Hogy lehet megnézni a profilodat, miután msn-en valakivel játszottál pl egy aknakeresőt és a játék végén megkérdezi, hogy közzé teszed-e az eredményt a profilodban? És akkor mutatja az msn partnereid eredményeit is. Ugyanis egyszer már sikerült megnéznem, csak azt nem tudom, hogy.
Remélem érthetően elmagyaráztam  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 18:45:42 írta ATON14 » Naplózva

Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #3802 Dátum: 10 nov 19, 18:53:01 »

Be kell jelentkezni az msn oldalán, és ott lessz a profilod, amire ha rákattintassz, akkor megmutatja mit tevékenykedtél. Mosolyog
Naplózva

ATON14
Osztag Vezető
*

« Válasz #3803 Dátum: 10 nov 19, 19:32:56 »

Nem, nem arra gondolok. De, azért kösz a választ.
Amúgy sikerült rájönnöm, amikor bejön a játék ablak, az alján van egy kis msn felsőtest és arra kell kattolni, akkor mutatja az ismerőseid eredményeit is meg a sajátodat is.

Azt tudja valaki mi baja a kephost.hu-nak? Oda töltöttem fel a fórumhoz az aláírásom képeit, erre nem jó az oldal és nem látható az aláírásom  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 19:43:36 írta ATON14 » Naplózva

jujguy
Kezdő Jounin
*

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #3804 Dátum: 10 nov 19, 19:59:38 »

mit csináljak? http://kepfeltoltes.hu/view/101119/youtuberosz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3805 Dátum: 10 nov 19, 20:06:35 »

Először is, tartsd be a 4szavas szabályt!  Figyelmeztetés

Am meg nyomj F5-öt. Ha ez nem segít, nézz vissza később. Mosolyog
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3806 Dátum: 10 nov 19, 20:14:30 »

próbálkozz más böngészőkkel, Firefox, Opera, bármi!
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3807 Dátum: 10 nov 20, 15:05:43 »

Honann tudnám megszerezni a Babylon5 c. sci-fisorozatot. Nagyon kéne mert nagyon szeretem de nemnagyon találom.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3808 Dátum: 10 nov 20, 17:56:09 »

Találtam valamit ami segithet:
1. a micro SD kártyát betettem (a hozzá kapott átalakítóval) kártyaolvasóba és a számítógéphez csatlakoztattam
2. az "Other files" mappába bemásoltam a játékokat (JAR és JAD kiterjesztésű fájl is kell).(Ahány játékot szeretnél, mind másold ide nyugodtan).
3. a kártyát kivettem a kártyaolvasóból, miután azt leállítottam, majd betettem a telefonba
4. nekem nem mindig észlelte, hogy bekerült a kártya és van rajta új tartalom. Ilyenkor kikapcs, bekapcs és máris minden okés volt.
5. a "fájlkezelő" használatával a memóriakártya "Other files" mappájából át kell másolni a játékokat a telefon belső memóriájába. Valamelyik fájlon válaszd az "Opciók"-at, majd "Másolás" -> "Telefon"
Ekkor ki tudod jelölni, melyek menjenek át.
A telefon memóriája jóval kisebb, mint a micro SD kártyáé, így azért túl sokat ne próbálj egyszerre.
6. lépj ki a fájlkezelőből és a menüből teljesen
7. írd be, hogy
*#9998*4678255#
(*#9998*install#)
Ekkor elvileg megjelenik, hogy "Aktiválva"
8. ezután megint nyisd meg a fájlkezelőt és az "Egyéb fájlok" között (ahová az előbb másoltad a játékokat a memóriakártyáról) válaszd ki, melyiket szeretnéd telepíteni.
A játék JAD fájlján kattints OK-t.
Ha minden jól megy, akkor megjelenik egy kis információ (név, verzió, szállító, méret, stb..) és mehet a telepítés.
Utána rögtön indítható is a játék.
9. telepítés után az "egyéb fájlok" mappából és a memóriakártyáról is törölhetőek az eredeti fájlok
Ha több játékot telepítesz egyszerre, akkor a 7-es pontban lévő kódot nem kell mindig beírni, csak egyszer.

Még szétnézek hátha valami egyszerübb modszert is találok.

Meg is van: http://downloadprogram.elivepage.com/?modul=oldal&tartalom=1105385
Kiprobálni nem tudtam mert nincs samsung-om, de azért remélem segitettem.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 20, 18:06:15 írta laci1005 » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3809 Dátum: 10 nov 20, 18:51:11 »

Torrent oldalakon nézted már? 2 torrent oldalra vagyok regizve és mind a 2 hejen fönt van.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 252 253 [254] 255 256 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins