Dancsa
|
|
« Válasz #3735 Dátum: 10 okt 27, 00:58:44 » |
|
Egyéb JAVA-s dolgok müködnek? pl jojatek.hu vagy akár az APEH adóbevallás kitöltő programja?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3736 Dátum: 10 okt 27, 16:07:00 » |
|
Üdv! Segítségre van szükségem. Kéne egy olyan oldal (vagy bármi), ami használható infókkal szolgál a furatmérő mérőóráról és a belső furatmérő mikrométerről. Mind2-ről tudom, hogy micsoda és, hogy hogy kell használni, de szakszavakkal kéne megfogalmaznom és elég sokat kéne írni. Lécci segítsetek minél hamarabb
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3737 Dátum: 10 okt 28, 22:18:04 » |
|
Egyéb JAVA-s dolgok müködnek? pl jojatek.hu vagy akár az APEH adóbevallás kitöltő programja?
Nemtudom. valami linket esetleg tudnál adni ?
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3738 Dátum: 10 okt 28, 22:20:45 » |
|
Nemtudom. valami linket esetleg tudnál adni ? vagy jalbum elindul? http://jalbum.net/ (a letölthető változat)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
pegeta
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3739 Dátum: 10 okt 30, 16:37:47 » |
|
Megtudná valaki nekem mondani hogy honnan tudnék beszerezni Kent papírt Mert én kerestem mindenhol de nincs és hátha valaki tudja hogy hol lehet kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3740 Dátum: 10 okt 30, 23:31:01 » |
|
A felettébb igen zavaró problémám támadt (amit igazából a kockákhoz is és SW topikba is írhatnék, csak eme téma népszerűsége miatt kerül ez itt posztolásra)
Pár napja megjött a szép új, ropogós gépem. Rá is pattintottam egy x64-es Win7-et. Azon kívül, hogy a hálózati beállításokkal meggyűlt a bajom (az istenért se akarta felismerni a kábeles netem), nem indult el a hőn szeretett játékom: Star Wars Jedi Knight - Jedi Academy. Az ég világon mindennel próbálkoztam. Ugyebár alapból x86-os mappába telepítette, de azért talált kompatibilitási problémát. Futtattam rendszergazdaként, úgy sem működött. Leszedtem a videókártya legfrissebb driverét (Sapphire HD5850 - Ati catalys 10.10), nem ment. Feltettem egy x86-os Win7-et, nem ment. Hangsúlyoznám, mindig kompatibilitási problémára hivatkozott, és nem tudta kiküszöbölni.
Kisebb káromkodáshegyek után meguntam, ment vissza a régi 32 bytes XP. Legalább ez rögtön fogta a netem... Driverek fel, minden ami kell, Jedi Academy install után játék indítása...semmi. Azazhogy mégsem semmi: elindítja a játékot, beköszön a főképernyő [Star Wars Jedi Knight Jedi Academy], majd egyszerűen kilép a programból, mindenféle hibaüzenet nélkül, mintha én állítottam volna le. Namondom, ez videokártya probléma lesz, gyorsan XP-re is lehúztam a legújabb drivert (ATI Catalyst 10.10), nem ment. Vissza párral régebbire (10.7), ugyanez.
A probléma rémesen egyszerű lenne, ha minden játéknál ezt produkálná, hisz ez esetben egyértelműen a videokártya nem működne megfelelően, DE! Lord of The Rings: Battle for Middle Earth II röccenés mentesen futott, se hiba, se kiléptetés, SEMMI.
Lassan két napja szenvedek ezzel, semmi tippem nincs. Aki megoldja ezt a problémát, személyes összefutásunk esetén esküszöm fizetek neki egy sört.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #3741 Dátum: 10 okt 30, 23:36:09 » |
|
(Hiei írj ide valamit xĐ) Próbáltad torrentoldalról tölteni vagy youtubén egy ilyen tutorialt nézni? mint pl. én is a sony vegas pro 9-et így szedtem le... youtube---> beírod pl. sony vegas pro 9 download ----> egyikre katt---->és leírja remélem segítettem valamit
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3742 Dátum: 10 okt 31, 00:56:36 » |
|
Ritka, nem lehet, hogy azért nem működik a játék, mert rossz? (Nyilvánvaló kapitány ismét lecsapott) Úgy értem, a cd, vagy cd-kép amiből telepíted "elromlott", megkarcolódott, hiányzik egy fájl. Feltelepül látszólag rendesen, de aztán meg el lesz ... nem fog működni. Próbáld meg egyszerűen egy másik "példánnyal". Nem egy nagy tipp, de én már tapasztaltam valami hasonlót és más ötletem nem nagyon van, így a leírás alapján.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 31, 01:00:58 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3743 Dátum: 10 okt 31, 01:33:47 » |
|
YT-on nincs ilyesfajta videó, annyira nem népszerű a játék, elég régicske de azért köszönöm STM, igen, magam is gondoltam erre, le is kaptam máshonnan, ugyanez a probléma. Nagyon úgy fest, hogy a HD5850 nem támogatja a régi OpenGL-el futó játékokat. Csak abban tudok reménykedni, hogy valaki nálam tapasztaltabb már talált áthidalást erre a problémára. Kell lennie egy drivernek, amibe integrálva van a támogatás, csak épp nem találtam még meg ------ mákom van, belefutottam. Akiknek hasonló gondjaik vannak/lennének, üzenném, hogy a Catalyst 9.12 hotfix viszi a régi gammákat. Asszem holnap veszek is magamnak egy sört
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 31, 09:08:50 írta Ritka »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3744 Dátum: 10 okt 31, 08:08:06 » |
|
Sajnos én se tudok segíteni, pedig nekem is voltak videokari problémáim ezzel a gaméval. A setupban az analizálásnál még pattogott is, hogy a videokarim nem megfelelő. De ennek ellenére futott a játék, csak néha szaggatott, de ezen lehetett segíteni, ah kézzel állítgattam a grafikai beállításokat. Mindez csak azért érdekes, mert az én videokarim is jobb volt, mint amit ennél a régi játéknál írtak recommended-nek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3745 Dátum: 10 okt 31, 10:11:00 » |
|
Nekem a Psi Opsszal voltak ilyen gondjaim, egy sokkal jobb konfiguráción, win7-en szagatott. De beállítottam a kompatibilitást win98-ra, és 256 színben futtatást, azóta csodásan muzsikál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 31, 10:11:38 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanyi 8
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3746 Dátum: 10 okt 31, 23:10:33 » |
|
Hú, valaki tudna segítení CrunchySub-os részekhez hol találok felíratot vagy a HorribleSubs is jó feliratnak hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #3747 Dátum: 10 okt 31, 23:14:15 » |
|
google jó barátunk... azt hiszem nem akarok hülyeséget mondani de naruto-kun.hu-ról is lehet azt hiszem feliratokat leszedni nem? ha nem bocsi a hülyeségemért! ha pedig nincs akkor google hűbarát!
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3748 Dátum: 10 okt 31, 23:48:58 » |
|
Akkor megint egy kis help kéne >.< Kéne nekem egy program, amivel lehet feliratot égetni... Nem részletezem, ennyi lenne xDD
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3749 Dátum: 10 nov 01, 19:58:47 » |
|
Helló! Nos a következö a helyzet: A Tesómnak az a baja, hogy Digi tv-je van, és amikor bekapcsolja, bár a zöld gomb világit, de csak feketeség van. A Tv-n kellene állitani? Segitsetetek pls, mert én is agyaltam már rajta de ötletem sincs. Elöre is kössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|