|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3706 Dátum: 10 okt 22, 19:09:03 » |
|
Esetleg állítsd át a kompatibilitást xp service pack 3-ra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #3707 Dátum: 10 okt 22, 20:07:59 » |
|
na de pls segítséget T____T
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3708 Dátum: 10 okt 23, 09:39:50 » |
|
destri valószínüleg nem tudja senki se a választ Nikkie egy tanács. Értékeld a géped hogy nem engedi felrakni azt a csúfságot. Szerintem kegyetlen h*lyeség egyberakni vele a facebook-ot meg hasonló. Meg így összevissza van minden. Azt hiszem még plus sem jelent meg hozzá. Legalábbis amíg nekem rajta volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3709 Dátum: 10 okt 23, 09:48:06 » |
|
senki se? akkor így fogok meghalni hülyén xĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #3710 Dátum: 10 okt 23, 09:52:13 » |
|
Töltsd le a progit még egyszer másik helyről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3711 Dátum: 10 okt 23, 10:28:11 » |
|
próbáltam.. Youtubéról, Data,Megu. , stb. de szerintem valami a windows 7 van... mert maga a rendszer állítja le a programot valamiért...(szerintem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3712 Dátum: 10 okt 23, 13:32:04 » |
|
Hy! Most nekem is lenne egy kis gondom, méghozzá a fülhalgatómmal. Egy Genius fülesem van, és bár hang az jön, de a mikrofon részénél úgy néz ki kilazult egy szál. Tesómmal ma még megnézetem, de azért várok valami ötletet hogy hogyan is lehetne fixálni a dolgot. Tegnap játszottam Cod2-n, és akkor még müködött. Bár igaz ma mondták, hogy egyszer halk egyszer hangos volt, de most meg semmi hangot nem hallanak már. Fel is idegesitett ez....Segitséget elöre is kösz.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3713 Dátum: 10 okt 23, 13:40:58 » |
|
Nos, ezzel semmit nem tudsz kezdeni mivel fel is van tüntetve: XP-n nem működik. ^^
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #3714 Dátum: 10 okt 23, 20:18:00 » |
|
Tudtok ajánlani olyan programot,amivel tudok rögzíteni azt,ahogy játszom? Kellene az F1 2010-hez és az rFactorhoz (F1 RFT 2010 moddal),hogy feltegyem a netre. Előre is köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3715 Dátum: 10 okt 23, 20:22:43 » |
|
sokféle programmal tudsz pl Fraps (ingyenes), Camstudio (ez is) CamTasia (nem ingyenes) kicsit levesznek az FPS-ekből de ha neked elindul a F1 2010 akkor nem lehet probléma Dancsa mester biztos részletesebben leírja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3716 Dátum: 10 okt 23, 23:25:35 » |
|
Hy! Most nekem is lenne egy kis gondom, méghozzá a fülhallgatómmal.
Kontaktos lett, ahogy az én füleseim is. Ilyenkor az átlagfelhasználó kidobja, mondván legközelebb vesz egy minőségit. (ami valószínűleg ugyanerre a sorsra fog jutni) Az okos felhív egy havert, akinek biztos keze van és nem remeg benne a forrasztópáka, és egy sör fejében -amit szigorúan a művelet elvégzése után fogyaszthat el a szívességet teljesítő barát- megkéri, hogy forrassza meg a vezetéket. Macerás, hozzá nem értőként nem érdemes próbálkozni vele, esetleg ha már gyakoroltál máson, de tényleg vigyázni kell, egy laza mozdulattal dobhatod ki az egészet. Ellenben, ha történetesen kad ilyen ismerősöd a házad tájékán, akkor nyert ügyed van.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #3717 Dátum: 10 okt 23, 23:32:43 » |
|
A jobbak mielőtt ez megtörténik, fogja vissza viszi garanciába és kicserélteti. Ha nem hibás a készülék egyszerűen hazudj vagy tedd azzá. Miért jó? Nos a garancia mivel nem javítható meghosszabodik. Új terméket kapsz. Nos én ezt 2,5 évig játszottam a media marktal:D. Azt bebuktam mert mindig a garancia lejárta előtt egy hónappal vittem be és gyanút fogtakxDDD. VBiszont ez a fejesem 1,5 éve húzza. Most fogok venni majd másikat. http://www.comels.hu/dbimages/roccat-headphone-kave-fejhallgato-big-16157.jpgEztet ni:D. Alig várom:D.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 23:34:32 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3718 Dátum: 10 okt 24, 08:06:52 » |
|
Asszem ez nem az 1500 forintos kategória, mint nekemXD mennyiért vesztegetnek egy ilyet? Szerk: Segítség! Akarom tudniXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3719 Dátum: 10 okt 24, 09:23:36 » |
|
21.000 Ft-ért listázza árgép, bizonyára okosba olcsóbban is be lehet szerezni. Amúgy van valakinek utcai fejesekkel komolyabb tapasztalata? Épp vásárlás előtt állok, jól jönne néhány hasznos tipp.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|