dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3720 Dátum: 10 okt 25, 10:40:27 » |
|
Milyen program vagy mit tudtok javasolni Windows 7 re amit ha letöltök akkor megtudom nézni azokat a dolgokat amik a Naruto Hentai topikban vannak vmi kép megjelenitő progi kéne de nem tudom milyen kelhet? segítsetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanyi 8
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3721 Dátum: 10 okt 25, 11:12:46 » |
|
Azt szeretném meg tudni, hogy Shippuuden 91. részénél(vagy tovább is) ügye HorribleSubs van, azt meg nekem sajnos nem indítja el. Lehet aza baj, hogy bspalayerem van vagy nemtudom... Erre szeretnék segítséget kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #3722 Dátum: 10 okt 25, 16:57:18 » |
|
Milyen program vagy mit tudtok javasolni Windows 7 re amit ha letöltök akkor megtudom nézni azokat a dolgokat amik a Naruto Hentai topikban vannak vmi kép megjelenitő progi kéne de nem tudom milyen kelhet? segítsetek.
Alapból van a gépeden elm. progi hát ha leszeded a PS (Photoshopot) akkor azzal is meglehet nyitni vagy nemtudom milyenek vannak még... Videólejátszásához tudok adni progikat de erre nem nagyon...
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #3723 Dátum: 10 okt 25, 17:56:14 » |
|
Próbálkozz meg az Acdsee pro-val.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3724 Dátum: 10 okt 25, 18:25:26 » |
|
Nikkie egy tanács. Értékeld a géped hogy nem engedi felrakni azt a csúfságot. Szerintem kegyetlen h*lyeség egyberakni vele a facebook-ot meg hasonló. Meg így összevissza van minden. Azt hiszem még plus sem jelent meg hozzá. Legalábbis amíg nekem rajta volt...
Egyik ismerős küldött róla képet, és nem tetszett, szóval lemondtam arról, hogy feltelepítem. :"D Meg milyen már, hogy önkényesen publikálja fészbukra, amit kiír az illető személyes üzenetnek? Nos, ezzel semmit nem tudsz kezdeni mivel fel is van tüntetve: XP-n nem működik. ^^
Hát ezt én nem figyeltem, hogy őszinte legyek. x") De nem is bánom... Annyira nem jó az... Ja, és köszi a válaszokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sanyi 8
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3725 Dátum: 10 okt 25, 21:26:41 » |
|
Tudna segitení?erre vákasz adni:zt szeretném meg tudni, hogy Shippuuden 91. részénél(vagy tovább is) ügye HorribleSubs van, azt meg nekem sajnos nem indítja el. Lehet aza baj, hogy bspalayerem van vagy nemtudom... Erre szeretnék segítséget kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3726 Dátum: 10 okt 25, 21:44:19 » |
|
Régebbi BS-eknek volt gondja az mkv fileformátummal... vagy lehet hogy hiányzik egy kodekked... próbáld meg lejátszani VLC playerrel, ahoz nem kellenek kodekkek, és ismeri az MKV formátumot.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3727 Dátum: 10 okt 26, 00:14:05 » |
|
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy: could not create the java virtual machine, 32 bites win7en. Egy psp emulátor el indításakor írta ki. Javat tettem fel a gépemre. Előre is köszönöm a segitséget.
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Sanyi 8
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3728 Dátum: 10 okt 26, 11:07:17 » |
|
Igen, de a vlc vel, hogy kell beálítaní a feliratot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3729 Dátum: 10 okt 26, 11:15:36 » |
|
Videó menü, feliratsáv Ezt pedig mindenkinek ajánlomXXXD: http://xkcd.com/627/
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Sanyi 8
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3730 Dátum: 10 okt 26, 11:18:06 » |
|
Köszi szlpen, am bs playerem a legujabb és ckodekem is van csak azt h kell bea kodeket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #3731 Dátum: 10 okt 26, 19:57:53 » |
|
Segítségeteket kérem megint. Letöltöttem a Fraps nevű progit, amit Ita ajánlott.Működik szépen,csak 30 másodpercig rögzíti a meneteket.Hogy tudom átállítani hosszabb időtartamra a felvevést,mondjuk 2 percre? Előre is köszönöm a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3732 Dátum: 10 okt 26, 20:31:29 » |
|
Gondolom ez egy demo verzió. Megpróbálok keresni neked egy teljeset és elküldöm priviben linket ^^ Nekem is kéne egy kis segítség: Vegas Movie Studi HD Platinum 10 progit szeretném megszerezni valahogy Aki tud linket (torrent, direct vagy akármi) el tudná küleni nekem privátban? Előre is megköszönném!
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3734 Dátum: 10 okt 26, 23:25:47 » |
|
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy: could not create the java virtual machine, 32 bites win7en. Egy psp emulátor el indításakor írta ki. Javat tettem fel a gépemre. Előre is köszönöm a segitséget. Senki sem tud segíteni ?
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
|