Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3045 Dátum: 10 márc 12, 21:53:10 » |
|
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy milyen programot tudnátok ajánlani számítógépes zongoraprogira? Mármint olyan program, amivel a gépen is lehet zongorázni a billentyűzet segítségével?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3047 Dátum: 10 márc 12, 22:49:04 » |
|
Tudok ajánlani egy jó programot, csak az a baj, hogy kiment a fejemből a neve. Később megpróbálom majd mégis megkeresni... Egyébként, volt dolgom egy-két hasonló programmal, de amit ajánlani szeretnék, messze a legjobb közülük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #3048 Dátum: 10 márc 12, 22:50:19 » |
|
Nekem olyan vidire / képekkel illusztrált leírásra lenne szükségem, aminek segítségével megtanulhatok normálisan pálcával enni. A pálcika az egy gonosz dolog tuti ki akarták éheztetni vele az embereket. Akuma!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3049 Dátum: 10 márc 12, 22:59:52 » |
|
Meg nehéz is, ugye? xDD Kész kínzóeszköz az egész xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3050 Dátum: 10 márc 12, 23:04:50 » |
|
Nem tudom, nekem valahogy elsőre ment, amikor megmutatták hogy kell. Nem értem mi olyan nehéz rajta mindenkinek, de tényleg nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3051 Dátum: 10 márc 12, 23:07:45 » |
|
Én is így vagyok vele elsőre sikerült Bátyám már vacakolt vele egy darabig mire összejött neki Mi jobbak vagyunk mint az átlag úgy látszik
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #3052 Dátum: 10 márc 13, 20:29:16 » |
|
Valaki tudna tippet adni h. fix IP címmel hogyan lehetne a megavideo 72 perces szabályát kijátszani? Előre is köszi ha vki tud segíteni az ügyben...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3053 Dátum: 10 márc 13, 20:59:11 » |
|
Valaki meg tudná mondani hogy a KMPlayer miért nem akar feliratot megjeleníteni? A BSPlayerrel is ez a helyzet, de csak akkor, ha mkv-t nyitok meg vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3054 Dátum: 10 márc 13, 21:06:06 » |
|
Jó kérdés... annyira nem értek ezekhez a programokhoz, nálam mindig VLC a nyerő. Írj egy kicsit részletesebben. Hibaüzenetet kapsz? Vagy csak simán nem jelenik meg? Minden file-al ezt csinálja, vagy csak egyesekkel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3055 Dátum: 10 márc 13, 21:07:25 » |
|
Alt + X kombinációt próbáltad?Vagy csak az is akkor nem működik amikor mkv-t nyitsz meg?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3056 Dátum: 10 márc 13, 21:16:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3057 Dátum: 10 márc 13, 21:21:32 » |
|
Shiro ezer köszi, most már megy és még angol felirat sincs alatta. *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3058 Dátum: 10 márc 14, 14:03:49 » |
|
Letöltöttem néhány képregényt ,de nem tudom hogy milyen programmal lehetne kiynitni a CBR file-okat.Valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #3059 Dátum: 10 márc 14, 14:25:45 » |
|
Mivel ezt magamtól nem tudtam, segített a google. Ezek a kiterjesztések általában képregények - tömörített formában. Igazából a .cbr kiterjesztés megegyezik a .rar-ral, a .cbz pedig a .zip-pel. Ám a WinRAR-ral/WinZip-pel való megnyitáskor az oldalak elcsúszhatnak. Hogy ez ne történhessen meg, és az oldalak normálisan jelenjenek meg, célszerû a CDisplay nevû programot használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|