Dancsa
|
|
« Válasz #3015 Dátum: 10 feb 17, 19:25:19 » |
|
Nálam Ubuntu linuxon: /usr/share/fonts
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3016 Dátum: 10 feb 22, 20:58:20 » |
|
Nah szóval előállt egy olyan probléma, hogy felajánlotta az msn a legújabb msn plus letöltési lehetőségét, és én éltem vele. Azóta viszont egyszerűen nem tudok belépni. Beléptet egy másodpercre, és utána ledob. Ilyenkor mi a teendő? xD --- A probléma időközben megoldódott. Sokadjára ugyan, de csak bejelentkezett, és nem dobott le. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 22, 21:18:08 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3017 Dátum: 10 feb 23, 00:33:56 » |
|
Ha megint előjön, csinálj egy reinstallt, és az rendbeteszi a dolgokat. Nálam is volt már, hogy valamit rosszul telepített elsőre az msn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3018 Dátum: 10 feb 23, 06:42:30 » |
|
Nikkie, alternatív lehetőségként használj más MSN klienst, pl "aMSN" vagy "Pidgin"-t
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3019 Dátum: 10 feb 23, 12:23:36 » |
|
Köszönöm szépen, megpróbálom nem elfelejteni, és ha még1x előfordul, akkor már remélhetőleg tudom orvosolni a problémát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeroxx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3020 Dátum: 10 feb 25, 16:35:53 » |
|
Megtudnátok nekem mondani, hogy honnan tudom letölteni a szimpla Naruto Évadokhoz való feliratot?? A kiegészítőknél nem találtam! Előre is köszi !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #3021 Dátum: 10 feb 25, 19:21:33 » |
|
Ha felveszel msn-re eltudom neked küldeni nekem megvannak.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
xeroxx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3022 Dátum: 10 feb 25, 20:24:18 » |
|
okés de akkor valahogy küldd el PM-ben vagy hogy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3023 Dátum: 10 feb 25, 21:09:58 » |
|
www.animeaddicts.huOnnan töltsd le msn-en egy év alatt sem megy át.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #3024 Dátum: 10 feb 25, 23:06:35 » |
|
5MB az egész. Sztem 4perc alatt átment volna,de mind1
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
xeroxx
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3025 Dátum: 10 feb 26, 18:25:43 » |
|
Bocs de azon az oldalon nem találtam ! Ha esetleg máshonnal vagy msn-en is jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3026 Dátum: 10 feb 26, 19:24:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3027 Dátum: 10 márc 02, 18:49:38 » |
|
Na nekem olyan segítség kéne hogy: a windows media player-nél va nez a lemezborító mutatása. És oda valahogy be lehet rakni akármilyen képet.na és ezt hogy lehetne? aki tudja írjon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3028 Dátum: 10 márc 06, 10:57:41 » |
|
Nem tudja valaki, hogy milyen programmal lehet gameplay videot csinálni? Ilyesmire gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=264LzLMROAUHa valaki tud ilyet ajánlani, akkor a használatáról is írjon esetleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #3029 Dátum: 10 márc 06, 11:09:31 » |
|
Bár még sose csináltam ilyet, de vannak progik, amik felveszik a képernyő tartalmát, pl a Microsoft Média Kódoló, vagy google"record the screen" és rengeteg progit kiad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|