24 nov 16, 23:29:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 931809 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #3030 Dátum: 10 márc 06, 11:12:01 »

Uhhh nekem egyszer régen volt fent egy.... talán... a Fraps? Gondolkozik Én és a memóriám... smirksweat
Igen az Nevet Gyorsan fel is raktam kipróbálni Mosolyog Szerintem magyarázat nemnagyon kell elég egyszerű a kezelése.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3031 Dátum: 10 márc 06, 11:15:50 »

Köszi szépen a segítséget mindenkinek. Mosolyog Nah akkor majd próbálkozok. Nevet
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #3032 Dátum: 10 márc 06, 11:25:58 »

Nekem a Camtasia van meg és remekül szuperál, igen a Fraps is erre jó és ingyenes is. A Cam studio is erre való. Talán az elsőnek kell egy kicsit több gép mint a többinek
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #3033 Dátum: 10 márc 06, 12:07:51 »

Fraps a legjobb erre a célra szerintem:D. Xfiret szoktam még használni. Ám ha neten gamelsz vigyázz mert az fpsedet megzabálja.
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3034 Dátum: 10 márc 06, 16:17:52 »

Sziasztok. Lenne egy nagy problémám Win7 en . Egyik haverom küldött egy .ink fáljt, elinditottam társitottam jegyzettömbel. És azota minden exe (program) fálj .lnk és nemtudom megnyitni semmivel se :S Vissza álitani nemtudom a gépet mivel az is exe volt. :S Valaki legyenszives segitsen.  Szomorú
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3035 Dátum: 10 márc 06, 16:20:55 »

Telepíts valami kis programot, társítsd azzal, megint úgy (amit korábban nem kellett volna) hogy azt állítod be alapértelmezettnek, aztán uninstalláld.
De csak ha valaki nem javasol egy praktikusabb módszert.
Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3036 Dátum: 10 márc 06, 16:36:33 »

Ohhh. Ezer Köszönet működik Mosolyog
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Nikkie
VIP

« Válasz #3037 Dátum: 10 márc 11, 18:54:24 »

Nekem olyan vidire / képekkel illusztrált leírásra lenne szükségem, aminek segítségével megtanulhatok normálisan pálcával enni. Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #3038 Dátum: 10 márc 11, 21:26:56 »

Úgy voltam vele, hogy elmagyarázom neked, de valahogy nem találom a pálcikáimat, szeleteltkenyérrel meg nekem se jön össze, de..a  tekercs alufólia és csavarhúzó párossal már lehet mit kezdeni. xD

Hashi wa donna ni shimasu ka? aka: How to evőpálcikát használni? xD

Nos akkor (ugye jobb kezes vagy? ha nem akkor csináld mindezt balkéznek megfelelően fordítve)
1.

1.
A tenyered maga felé nézzen, újjak zárva .

2.
A hüvelykujjadat fordítsd úgy, hogy a többi ujjad előtt legyen, nagyjából párhuzamosan a mutató és közép ujj előtt

3
Helyezd az egyik pálcikát a középső és a mutató új közti részre, úgy hogy a pálcika kb a közepénél érintse az adott bőrfelületet, hozzávetőleg párhuzamosan álljon au ujjaiddal, és a keskenyebb vége legyen befelé (vagyis arra merre az ujjaid is néznek)

4
A pálcika magad felüli oldalára helyezd rá a hüvelykujjadat, úgy, hogy a két ujjperc, vagyis a hajlatnál érintkezzen a pálcikával (ha minden igaz akkor a hüvelykujjad és a pálcika kb egy 30°-40° köröli szöget zár be)

5
A pálcika másik oldalát pedig a középső ujjaddal támaszd meg, úgy hogy az ujjad és a pálcika nagyjából párhuzamosak legyenek. Ha minden igaz, akkor most a hüvelyk és a középső ujjad már tartják a pálikát-

A gyűrűs ujjaddal esetleg alátámaszthatod a középső ujjadat és/vagy a pálcikát hogy stabilabban álljon. (izé feküdjön ikszdé)

6
A másik pálcikát helyezd úgy a kezedbe, hogy a keskeny végének az alja érintkezik az előző pálcika keskeny végének a tetejével.

7
A hüvelykujjad felső ujjpercének a felső harmada érintkezzen ezen pálcika feléd néző oldalával.

8
Most a két pálcika egymás felett van a keskeny végük összeér és hegyes szöget zárnak be, viszont a felső pálcika meglehetősen instabil állapotban van.

A felső pálcika veled ellentétes oldalához érintsd hozzá a mutatóujjad alsó és középső ujjperc közötti hajlatát.
A mutatóujjad felső ujjpercét pedig nagyjából fektesd rá a felső pálcika tetejére (szal a mutató ujjad kb félig mögötte félig rajta helyezkedik el)

9.
A mutatóujjad enyhe mozgatásával  tudod mozgatni a felső pálcikát, vagyis a mozdulattal szétnyithatod és összezárhatod a két pálcikát.

Ha esetleg úgy kányel mesebb úgy foghatod egy kicsivel lejjebb is a két pálcikát.

10
a.
Nagyobb étel darabok pl húsdarabok, tészták, halak fogyasztása esetében a fentebb leírt mozdulatot alkalmazva használd úgy a pálcikáidat, mint egy csipeszt. És véle vedd fel a te ételedet mit a te szádba helyezel a te örömödre ámán xD

b.
Olyan darabos ételek fogyasztása esetében mint pl a rizs vagy a targonya. kb fél centire nyisd csak szét a két pálcikát, ezután pedig nagyjából ugy kell használni mint egy (két fogú) villát.
Vagy másik variáció a két pálcikát kb másfél - két centire kinyitva a rizskupacba helyezed és ott nagyjából félcentinyire összezárod. (A két pálcika a művelet során hozzá vetőlegesen vízszintesen egymás mellett legyen, ha esetleg egymás felett vannak akkor a csuklód forgatásával korrigálhatod a dolgot)

c.
Levesek fogyasztása esetében szabadon lehet választani az "a." és a "b." pontokban leírtak között, csak a műveletet kb ötvenszeres sebességgel kell elvégezni xDD

Jó étvágyat.

Legközelebb: Hogyan együnk kerti szerszámokkal..

videó (lépésről lépésre magyarázza)
http://www.youtube.com/watch?v=N3Ax_hL33mI&feature=related

A videóban léveő lenne elvileg a helyes használat, ami ugye némileg eltér az általam leírtaktól, viszont az én módszerem szerint sokkal stabilabban használható a két pálcika, mivel kisebb az oldalirányú kilengés esélye.

ui: értékeld a kis tutorálomat, ha sikerült elsajátítanod a pálcika használatát, akkor adj rá piros pontot, ha nem akkor a hibát magadban keresd! Na csak vicceltem, ha valami nem tiszta akkor kérdezz nyugodtan. xD

« Utoljára szerkesztve: 10 márc 11, 21:54:47 írta Shiro » Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #3039 Dátum: 10 márc 11, 22:19:18 »

Uhh, Shiro, Te aztán kitettél magadért. Nevet Köszi szépen! ^¸^

Most a mosatlanban van a pálcám, szóval majd csak holnap tudom kipróbálni, és majd beszámolok a fejleményekről is természetesen. Nevet

Amúgy balkezes vagyok. Nevet (Ezt csak úgy leírtam.) xD
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #3040 Dátum: 10 márc 11, 23:03:33 »

Én anno próbáltalak tanítani, de az istenért nem ment volna. Nevet
Naplózva
Melinia
Újonc
*

« Válasz #3041 Dátum: 10 márc 12, 15:34:53 »

sziasztok!
nekem az lenne a kérdésem,hogy:
töltök a naruto-kun torrent oldaláról, és az a probléma,hogy amikor letöltöm az adott dolgot,akkor nem indul meg a feltöltés.
ilyenkor mit kell csinálni?
a válaszokat elöre is köszönöm.
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3042 Dátum: 10 márc 12, 16:09:50 »

Milyen torrent klienst használsz?
Egyébként a bittorrentnél jellegéből adódóan könnyern előfordulhat, hogy nem tudsz visszatölteni, ha nincs kinek.
Várjál, amíg jön valaki, aki szintén le szeretne tölteni.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Melinia
Újonc
*

« Válasz #3043 Dátum: 10 márc 12, 16:30:40 »

qtorrent-em van.
tehát akkor addig töltstem,ameddig nem kell senkinek?
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #3044 Dátum: 10 márc 12, 20:13:37 »

Én ennyit tudtam mondani^^"

AMúgy  (bár sejtem, hogy nincs) de van itt valaki, aki sikeresen megtudta oldani a következő egyenletet? Nokia mobil+Linux+x=happiness? ^^" Magyarul hogyan lehet párosítani őket (és esetleg rávenni, hogy működjön a gprs csatlakozásXD)
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Oldalak: 1 ... 201 202 [203] 204 205 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins