Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2850 Dátum: 09 dec 26, 21:14:55 » |
|
Nem mondtam Dancsa , h nem elég Csak szeritnem a memória fogyasztásra állhat rá nagy a rengeteg lapozófájl miatt amivel az EA telinyomja a cuccait ^^ Szerintem a Sims3nak bővwen elég 2G(nem használja ki de követei szerintem )RAM
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #2851 Dátum: 09 dec 26, 21:32:17 » |
|
Harag: 32 bites -el is ugyan ez volt a helyzet, csak a Win7 minősitése 6.1-et adott a videókártyára. 64-bitesre 5.9-et... Dancsa: Erre én is tippeltem, de nem találok ilyen letöltést... Még az http://hu.msi.com/index.php honlapján sem... Alap lap neve: MSI K9AGM3 (MS-7367)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 21:32:54 írta Rossen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2852 Dátum: 09 dec 26, 22:32:24 » |
|
gugliztam egy kicsit, arra jutottam, hogy vagy a MSI PC Alert progit töltsd le (elvileg freeware, szóval szabadon letölthető) ( http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/MSI-PC-Alert.shtml ) vagy próbáld meg az Everestet.
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #2853 Dátum: 09 dec 26, 22:41:05 » |
|
Ez az MSI progi nekem nem jó, azt írja: "No hardware monitor"
Az everestet leszedtem, müxik, csak nem tudom hol kell megnézni a hőmérsékletét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2854 Dátum: 09 dec 27, 00:39:33 » |
|
Egyszerű... Everest megnyit->Számító gép ikonra katt->Érzékelő ikonra katt->És lessz egy olyan lista valahol a képernyőn Hogy Hőmérsékletek: Alaplap: x C° CPU: x C° GPU: x C° stb. De alul a tálcán is mutatja a hőmérsékletet ha meg van nyitva az Everest! Dancsa ahogy én tudom az AMD-knek már halál a 50-60 C°... Ellenben épp a Celeronok bírják jobban a melegebb klímát..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 00:43:35 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2855 Dátum: 09 dec 27, 09:09:18 » |
|
Remélem nem kérdezek nehezet Na szóval leszedtem egy közismert torrent oldalról egy filmet(filmeket) és elindításkor kapok egy képet a lejátszóban amit csak csak lefordítottam , hogy meg kell venni a lejátszó programot. Én nem szeretnék ezért fizetni ezért használtam a googlet le is szedtem egyet de nem müködött mert ott is kiírta ezt. http://kepfeltoltes.hu/091227/dasasdasd_www.kepfeltoltes.hu_.jpgValaki megtudna dobni egy linkel és ha nem olyan nagy kérés akkor le is tesztelné Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2856 Dátum: 09 dec 27, 10:35:03 » |
|
Dancsa ahogy én tudom az AMD-knek már halál a 50-60 C°... Ellenben épp a Celeronok bírják jobban a melegebb klímát.. Még jó hogy amikor raktuk össze a gépet, a bátyám az Intel felé irányított^^ Thomashardware-en vagy hol megmutogatták, hogy mi van, ha egy intelről leszedjük a coolert és ha egy AMD-ről... utóbbinak átég a burkolata! intel meg csak nem müxikXD http://www.heatsink-guide.com/content.php?content=maxtemp.shtml itt van pár hőmérséklet adat (bár elég régiek, 2004-esXD) Valóban az intelek bírják a meleget jobban..., de én ezt akartam mondani az előzőben is, csak nem sikerült jól megfogalmazniXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2857 Dátum: 09 dec 27, 11:00:57 » |
|
Viszont egy Intel árából kijön 3 AMD.... és még nem is a legjobbról beszélünk ^^" Másrészt az én AMD-m nyáron bőven 50° felett van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2858 Dátum: 09 dec 27, 11:43:35 » |
|
Nahjah Haku, AMD is tud melegedni. xD Nekem is volt egyszer eléggé meleg (nemfélreérteni xD) AMD procim. El is füstölt szegénykém egy nyáron. Bár mondjuk előtte sokat ment, meg asszem a hűtő se volt megfelelő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2859 Dátum: 09 dec 28, 16:17:31 » |
|
Ezt a hsz-t már máshová is írtam, de ha nem kéne, csak egy témába, akkor töröljétek az egyiket: Nos, nekem lenne egy kérésem az olimpiákkal kapcsolatban. A tesitanárunk szerintem bepöccent, mert az alábbi házi feladatot adta a szünetre: Olimpiák: év (1945 utántól) és helyszín, és a legek. Ezalatt azt értjük, hogy - legtöbbszörös magyar bajnok - legtöbbszörös egyéni bajnok - legtöbbszörös csapat bajnok - évekre lebontva hány aranyérmet szereztünk - melyik sportágból szereztük a legtöbb aranyat - legnevesebb sportolók - érdekességek... Nos, ebből nekem annyi van meg, hogy: - melyik évben hol volt, kivéve az 1984-es (Los Angeles) nincs meg; - legtöbbszörös bajnok: Gerevich Aladár, 7-szeres vívó (1 egyéni, 6 csapat aranyérem) - legtöbb egyéni aranyérem: Egerszegi Krisztina (úszás, 5 db) - legtöbb aranyérem: vívás sportágban (34 db)Ha esetleg valaki ki tudna segíteni egy-két (?) infóval, akkor azt nagyon megköszönném, mert - bár nagyon nem érdekel, ha egyest adna az a hülye tanár - csak meg kellene tanulni, de ennél többet nem találtam sehol. Statisztikát is kerestem, de nincs. Szóval a legfontosabb, az évek szerinti aranyérmek. A többi is fontos, de ez leginkább.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 28, 16:39:55 írta Temari-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2860 Dátum: 09 dec 28, 16:40:02 » |
|
Temari-san! http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok_%C3%A9remt%C3%A1bl%C3%A1zata Nemtoom ez tud e rajtad segíteni, talán néhány infót ki lehet szedni belőle. Elég bonyolult táblázat, és nem volt kedvem végigböngészni. Mindenképp nézd meg az angol oldalt is. (Oldalt más nyelveken - English) Álatlában jobb szokott lenni mint a magyar. Am meg micsoda ötlet ez, hogy tesiből házit kaptok? xDD És hogy-hogy megcsinálod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2861 Dátum: 09 dec 28, 17:18:36 » |
|
Én a Mátrix trilógiát keresném eredeti szinkronnal, hozzá passzoló magyar felirattal. A filmet még le tudom szedni torrentről, viszont képtelenség hozzá tartozó magyar nyelvű feliratot találni. Ha valakinek van egy megbízható release-felirat párosítása, netán linket tudna küldeni, hogy hol találok egybe egy ilyet, avagy feliratadatbázisokban jártas, mindegy, csak kéne a segítség, mondhatni a becsületem múlik rajta xD
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2862 Dátum: 09 dec 28, 18:08:11 » |
|
Aes Sedai: köszi, sikerült egy olyan hivatkozást találni, amiből minden összejött, és más forrásból pedig már érdekességek is vannak. Úgyhogy asszem kész vagyok... Két értelemben is.. -__- A tesiből házi témához szólva: a tanár szimplán hülye. Egyébként egoista is, de ez már részletkérdés. Szal mivel egy nagy sportfan, és megtudta, hogy van egy csomó más is az osztályunkban, aki sokat tud a sportokról, kitalálta, hogy legyen ez a házi a szünetre. Így a szünet utáni első szerdán kikérdez mindenkit (6-6 kérdés). Egyetlen előny ebből, hogy egész órán csak ezzel foglalkozunk, szal nem kell tesizni... de ettől ugyanolyan [sokcsillag] lesz az óra (a tanár miatt...) Nah jó., nem boncolgatom tovább...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2864 Dátum: 09 dec 28, 20:30:08 » |
|
Köszönöm szépen, ez egy igen hasznos kis oldal...kár hogy ősrégiek a release-ek, de majd csak sikerül valami működőt túrni
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|