24 nov 16, 09:32:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 930508 alkalommal)
0 Felhasználó és 62 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2850 Dátum: 09 dec 26, 21:14:55 »

Nem mondtam Dancsa , h nem elég Nevet Csak szeritnem a memória fogyasztásra állhat rá nagy a rengeteg lapozófájl miatt amivel az EA telinyomja a cuccait ^^
Szerintem a Sims3nak bővwen elég 2G(nem használja ki de követei szerintem Mosolyog )RAM
Naplózva
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #2851 Dátum: 09 dec 26, 21:32:17 »

Harag: 32 bites -el is ugyan ez volt a helyzet, csak a Win7 minősitése 6.1-et adott a videókártyára. 64-bitesre 5.9-et...

Dancsa: Erre én is tippeltem, de nem találok ilyen letöltést... Még az http://hu.msi.com/index.php honlapján sem... Alap lap neve: MSI K9AGM3 (MS-7367)

« Utoljára szerkesztve: 09 dec 26, 21:32:54 írta Rossen » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #2852 Dátum: 09 dec 26, 22:32:24 »

gugliztam egy kicsit, arra jutottam, hogy vagy a MSI PC Alert progit töltsd le (elvileg freeware, szóval szabadon letölthető) ( http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/MSI-PC-Alert.shtml ) vagy próbáld meg az Everestet.
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #2853 Dátum: 09 dec 26, 22:41:05 »

Ez az MSI progi nekem nem jó, azt írja: "No hardware monitor"

Az everestet leszedtem, müxik, csak nem tudom hol kell megnézni a hőmérsékletét
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2854 Dátum: 09 dec 27, 00:39:33 »

Egyszerű...
Everest megnyit->Számító gép ikonra katt->Érzékelő ikonra katt->És lessz egy olyan lista valahol a képernyőn Hogy Hőmérsékletek:
Alaplap: x C°
CPU: x C°
GPU: x C°
stb.
De alul a tálcán is mutatja a hőmérsékletet ha meg van nyitva az Everest! Mosolyog

Dancsa ahogy én tudom az AMD-knek már halál a 50-60 C°... smirksweat
Ellenben épp a Celeronok bírják jobban a melegebb klímát..
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 00:43:35 írta Gabesz » Naplózva
mates07
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2855 Dátum: 09 dec 27, 09:09:18 »

Remélem nem kérdezek nehezet

Na szóval leszedtem egy közismert torrent oldalról egy filmet(filmeket) és elindításkor kapok egy képet a lejátszóban amit csak csak lefordítottam , hogy meg kell venni a lejátszó programot. Én nem szeretnék ezért fizetni ezért használtam a googlet le is szedtem egyet de nem müködött mert ott is kiírta ezt.  http://kepfeltoltes.hu/091227/dasasdasd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valaki megtudna dobni egy linkel és ha nem olyan nagy kérés akkor le is tesztelné Pirul

Köszi bow
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #2856 Dátum: 09 dec 27, 10:35:03 »

Dancsa ahogy én tudom az AMD-knek már halál a 50-60 C°... smirksweat
Ellenben épp a Celeronok bírják jobban a melegebb klímát..
Még jó hogy amikor raktuk össze a gépet, a bátyám az Intel felé irányított^^ Thomashardware-en vagy hol megmutogatták, hogy mi van, ha egy intelről leszedjük a coolert és ha egy AMD-ről... utóbbinak átég a burkolata! intel meg csak nem müxikXD
http://www.heatsink-guide.com/content.php?content=maxtemp.shtml itt van pár hőmérséklet adat (bár elég régiek, 2004-esXD)
Valóban az intelek bírják a meleget jobban..., de én ezt akartam mondani az előzőben is, csak nem sikerült jól megfogalmazniXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #2857 Dátum: 09 dec 27, 11:00:57 »

Viszont egy Intel árából kijön 3 AMD.... és még nem is a legjobbról beszélünk ^^"
Másrészt az én AMD-m nyáron bőven 50° felett van xD
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2858 Dátum: 09 dec 27, 11:43:35 »

Nahjah Haku, AMD is tud melegedni. xD Nekem is volt egyszer eléggé meleg (nemfélreérteni xD) AMD procim. Nevet El is füstölt szegénykém egy nyáron. Szomorú Bár mondjuk előtte sokat ment, meg asszem a hűtő se volt megfelelő.
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #2859 Dátum: 09 dec 28, 16:17:31 »

Ezt a hsz-t már máshová is írtam, de ha nem kéne, csak egy témába, akkor töröljétek az egyiket:  Pirul

Nos, nekem lenne egy kérésem az olimpiákkal kapcsolatban. A tesitanárunk szerintem bepöccent, mert az alábbi házi feladatot adta a szünetre:
Olimpiák: év (1945 utántól) és helyszín, és a legek. Ezalatt azt értjük, hogy
 - legtöbbszörös magyar bajnok
 - legtöbbszörös egyéni bajnok
 - legtöbbszörös csapat bajnok
 - évekre lebontva hány aranyérmet szereztünk
 - melyik sportágból szereztük a legtöbb aranyat
 - legnevesebb sportolók
 - érdekességek...

Nos, ebből nekem annyi van meg, hogy:
 - melyik évben hol volt, kivéve az 1984-es (Los Angeles) nincs meg;
 - legtöbbszörös bajnok: Gerevich Aladár, 7-szeres vívó (1 egyéni, 6 csapat aranyérem)
 - legtöbb egyéni aranyérem: Egerszegi Krisztina (úszás, 5 db)
 - legtöbb aranyérem: vívás sportágban (34 db)

Ha esetleg valaki ki tudna segíteni egy-két (?) infóval, akkor azt nagyon megköszönném, mert - bár nagyon nem érdekel, ha egyest adna az a hülye tanár - csak meg kellene tanulni, de ennél többet nem találtam sehol. Statisztikát is kerestem, de nincs. Szóval a legfontosabb, az évek szerinti aranyérmek.
A többi is fontos, de ez leginkább.  Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 28, 16:39:55 írta Temari-san » Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2860 Dátum: 09 dec 28, 16:40:02 »

Temari-san!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok_%C3%A9remt%C3%A1bl%C3%A1zata Nemtoom ez tud e rajtad segíteni, talán néhány infót ki lehet szedni belőle. Elég bonyolult táblázat, és nem volt kedvem végigböngészni. Nevet Mindenképp nézd meg az angol oldalt is. (Oldalt más nyelveken - English) Álatlában jobb szokott lenni mint a magyar.

Am meg micsoda ötlet ez, hogy tesiből házit kaptok?  xDD És hogy-hogy megcsinálod?  Pojén
Naplózva
Ritka
*

« Válasz #2861 Dátum: 09 dec 28, 17:18:36 »

Én a Mátrix trilógiát keresném eredeti szinkronnal, hozzá passzoló magyar felirattal.
A filmet még le tudom szedni torrentről, viszont képtelenség hozzá tartozó magyar nyelvű feliratot találni. Ha valakinek van egy megbízható release-felirat párosítása, netán linket tudna küldeni, hogy hol találok egybe egy ilyet, avagy feliratadatbázisokban jártas, mindegy, csak kéne a segítség, mondhatni a becsületem múlik rajta xD
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #2862 Dátum: 09 dec 28, 18:08:11 »

Aes Sedai: köszi, sikerült egy olyan hivatkozást találni, amiből minden összejött, és más forrásból pedig már érdekességek is vannak. Úgyhogy asszem kész vagyok... Két értelemben is.. -__-

A tesiből házi témához szólva: a tanár szimplán hülye. Egyébként egoista is, de ez már részletkérdés. Szal mivel egy nagy sportfan, és megtudta, hogy van egy csomó más is az osztályunkban, aki sokat tud a sportokról, kitalálta, hogy legyen ez a házi a szünetre. Így a szünet utáni első szerdán kikérdez mindenkit (6-6 kérdés).
Egyetlen előny ebből, hogy egész órán csak ezzel foglalkozunk, szal nem kell tesizni... de ettől ugyanolyan [sokcsillag] lesz az óra (a tanár miatt...) Nah jó., nem boncolgatom tovább... Mosolyog
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2863 Dátum: 09 dec 28, 18:33:33 »

Ritka:
itt vannak a Matrix feliratok relassel együtt feltüntetve:
http://feliratok.na.tl/index.php?keres=matrix

vagy a másik felirat adatbázison nézd meg
http://feliratok.na.tl/index.php?keres=matrix
Naplózva

Ritka
*

« Válasz #2864 Dátum: 09 dec 28, 20:30:08 »

Köszönöm szépen, ez egy igen hasznos kis oldal...kár hogy ősrégiek a release-ek, de majd csak sikerül valami működőt túrni Mosolyog
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins