Micsudi
|
|
« Válasz #2625 Dátum: 09 okt 29, 20:17:41 » |
|
Hello valaki el tudná külden a Dr. House 2. évadának Soundtrack lemezének tracklistjét??? Köszi előre is.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2626 Dátum: 09 okt 29, 21:05:25 » |
|
Háát ezek nem ceruza elemsek,aksisok de nekem nagyonsokáig bírja én ajánlom a Sonykat nagyon!!
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2628 Dátum: 09 okt 29, 21:50:24 » |
|
Most telepitették fel a Windiws7-et de valamiert a hangfal nem akar müködni, azt irja Probléma van a High Definition Audio hangeszköt ilesztőprogjamjával nem tudja valaki h mit csináljak:D?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #2629 Dátum: 09 okt 29, 21:57:27 » |
|
Keress hozzá megfelelő drivertXD -gyártó honlapján? -google "hangkártya tipusa driver for Windows7"
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #2630 Dátum: 09 okt 29, 22:02:10 » |
|
már kerestem de akkor sem jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2631 Dátum: 09 okt 29, 22:04:16 » |
|
Na jó akkor pontosítok. A 2. évadban van az a rész amikor a 15éves modellcsajt kezeli akiről a végén kiderül hogy genetikailag pasi. Na annak az elején van egy szám a főcím után. Valaki meg tudná mondani a címét??
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2632 Dátum: 09 okt 30, 12:27:28 » |
|
Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.
Ez történik akármire kattintok (csak ugy hirtelen), és ha frissitek elmulik. Most akkor ez mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2633 Dátum: 09 okt 30, 13:16:26 » |
|
Connection Problems Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later. Nekem is..
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2634 Dátum: 09 okt 30, 13:24:26 » |
|
Nekem már ezt irja ki h ha naruto-kun.hu ra akarok menni: Unable to establish connection to MySQL 1045 : Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2635 Dátum: 09 okt 30, 13:32:31 » |
|
nekem is..Egyébként kettő-három frissítás után bejön...Biztos túl van terhelve...Csak nem szoktam meg eddig még mindig minden oljaozottan ment...mondjuk biztos ezután isXD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 30, 13:33:17 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2636 Dátum: 09 okt 30, 15:15:13 » |
|
Nálam is megjelent ez a probléma, egy ideig a frissités sem segített, de most már semmi gond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dead
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2637 Dátum: 09 okt 30, 16:10:55 » |
|
nem találom sehol a naruto 118. rész utáni feliratokat csak a részeket találom fórumon szét néztem nem találtam erre választ lehet én vagyok vak lécci segítsetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2638 Dátum: 09 okt 30, 17:36:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2639 Dátum: 09 okt 30, 18:16:39 » |
|
Connection Problems Kapcsolódási probléma... Valami gáz lehet a szeró netkapcsolatával... Reméljük megoldódik... Nekem is egész délután ezt csinálja, már amikor gépnél vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|