25 márc 14, 23:38:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 995942 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
RanQon
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2640 Dátum: 09 okt 31, 16:25:56 »

Hali mindenki!

Olyan problémám lenne, hogy az oldalt körbenéztem, megnéztem a híreket is ameddig engedte visszafelé, de nem akadtam rá sehol se teljes mértékben a Naruto részekhez feliratokra. Shippuuden-hez a feliratokat megtaláltam, de az alap Narutóhoz nem.

A másik problémám pedig a megauploados letöltésekkel van, hogy mindíg kiírja azt a 80percet miután leszedek kb. 2-3 részt és ez eléggé zavaró, mivel így is alig van időm a gépnél és a letöltésekkel soha se végeznék így. Szóval ha valaki tudna kaparni egy linket olyan torrentről ami magába foglalja az eddigi részeket amihez a Naruto-Kun.Hu készített feliratokat és kompatibilis a felirat a torrentről letöltött videóval azt megköszönném.

Remélem tud nekem valaki segíteni, sokat jelentene.

Előre is köszönöm: RanQon
Naplózva
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2641 Dátum: 09 okt 31, 18:08:17 »

A megauploados várakozási időt úgy tudod megoldani, hogy regisztrálsz. Lehet ingyenesen is regisztrálni. Nekem legalábbis nem szokta kiírni ezt a 80 perces várakozási időt mióta regisztráltam.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #2642 Dátum: 09 okt 31, 20:18:24 »

Véleményeket szeretnék kérni a Sony digitális fényképezőgépekről. Jók? (azon kívül, hogy nem SD kártya kell bele)
Nemtudom aktuális-e még, de ha Sony, akkor Sony-W300! Egyik legjobb kompakt gép, azt hiszem, bár van egy ára Nevet:D
(Ui.: Ne tessék a megapixelt nézni, az scak a képméretet határozza meg!:P)
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 31, 20:24:49 írta Harrd » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #2643 Dátum: 09 okt 31, 21:08:23 »

Tudom Harrd, hogy nem csak a MP-ket kell nézni (Az sem teljesen igaz, hogy csak a képméretet határozza megXD)
Nálam az ár egy elég fontos kérdésXD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #2644 Dátum: 09 nov 01, 00:33:57 »

Értem én, csak mondtam, hogy Sony-W300 egy igaán pofás kis gép, a Sony annyira nem ronthatja el a többit sem, ugyan abban a kategriában Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2645 Dátum: 09 nov 01, 16:14:48 »

Lenne egy kérdésem:

Unokaöcsémnek a gépével van valami malőr....
Stabilan megy semmi gáz vele, de egy alap játék se indul el rajta...
Elindít egy játékot, és lefagy az egész gép amikor töltene be a játék...
A gép paramétereit nemtudom, csak azt hogy a NFS Carbon full grafikán vigyorogva ment rajta, most meg egy alap játék indtáskor befagy...
Pár hete már én is néztem a gépét, és leírtottam róla pár vírust, de azóta újratelepítve.
De a telepítés után is kifagy játék indításkor...
Én hardver hibára gyanakszom, de most nem akarok 40 kilométert utazgatni hozzájuk hogy kilegózzam meik alkatrész rossz... Film, programok minden megy rajta, csak a játékok nem...

Valakinek van valami épkézláb használható ötlete?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #2646 Dátum: 09 nov 01, 16:34:16 »

Nehéz kérdés.. az újratelepítés elött is fent állt a problléma, igaz?
Talán az lehet a gond, hogy most a videokártyát is újra kéne terlepíteni, de kimaradt. Valamennyire uyge telepítgés nélkül is működik, de gondolom a játékhoz már kevés..
Elötte meg valahogy elromlott a szoftver, vagy valami teljesen más volt  a gond.
Nem egy nagy tipp, de talán bejön...
Naplózva
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #2647 Dátum: 09 nov 01, 20:10:55 »

Nekemis hasonló problémám volt, eleinte nem mentek a játékok, egyszerűen fogta és befagyott a gép, semmitsem lehetett csinálni, később már néha néha fekete csíkok jelentek meg, 1-1másodpercre elment a kép, majd visszajött. Aztán egyik nap már be sem lehetett kapcsolni, ezután 3hétig csökkentett módban voltam :DDDD Aztán videokártya csere megoldotta a problémát...

Ettől függetlenül nem biztos, hogy ez a gond, de lehet számítani rá Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2648 Dátum: 09 nov 04, 09:02:44 »

Azok a játékok is lefagynak, amik ablakban futnak pl aknakereső pasziánsz? Jó ezek nem a legjobb példák. de arra akarok kilyukadni, hogy próbáljátok meg ablakban futtatnia a játékokat, mert akkor nincs ilyen képernyő átállás (felbonts frekvencia színmélység) bigyó és az asztali képbeállításokat fogja használni.

Ha nincs a progihoz olyan beállítás, hogy rögvest ablakból fusson ahhoz, paraméteres futtatás kell.

Ehhez annyit kell hogy:

alap eset:
Játékparancsikonjára jobb klikk tulajdonságok és a legfülső rublikába a szöveg után nyomtok egy szóközt majd beírjátok hogy -w
pl:
Idézet
"C:\Program Files\Electronic Arts\Sims2.exe" -w

Persze ez esetenként változhat én eddig csk Dio2 ve és Sims2 vel próbáltam és azokkal működött.
szal azért keress rá neten fórumokon, hogy az adott játékot hogan lehet ablakban futatni.

Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2649 Dátum: 09 nov 04, 09:56:00 »

A kissrác nem fog ilyesmikkel szenvedni... Én meg azért nem kocsikázok le 40 kilométert hogy beállítsam neki a gépét mindig... Írtam nekik hogy vegyenek új videókártyát, és a témát maamban lezártam...
Igaz hogy ha pár hete nem látogatunk el hozzájuk, és én nem akarok játszani a gépén, az öreganyjáék most se tudják hogy rossz a gép...
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2650 Dátum: 09 nov 04, 17:48:24 »

Mi lehet a hiba, ha a media player classic semmit nem nyit meg? Elvileg tegnap még működött... Szomorú
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2651 Dátum: 09 nov 04, 17:52:55 »

Volt azóta kikapcsolva a géped, mert ha nem, akkor indítsd újra és jó lesz, win XP alatt szokott ilyen hülyeségeket csinálni. Mosolyog
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2652 Dátum: 09 nov 04, 20:27:44 »

Köszi!
Nekem rendszer visszaállítással sikerült csak megoldani. A lényeg h jó lett. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 20:28:35 írta Takemitsu » Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #2653 Dátum: 09 nov 06, 20:35:08 »

Újabb nagy kérdés.... Hamachin updateltünk a 2es verzióra... azóta nem megy se a Counter strike, se a Starcraft, se a Worms... egymást tudjuk pingelni, de CS-ben Class C error, a többiben meg nem látjuk egymást...
előző verziót sikerült beállítani de ezt nemXD Hamachi oldala meg nem mond semmitXD HEEEELP Hümm-hümm
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2654 Dátum: 09 nov 08, 21:54:54 »

Hi.
Az lenne a nagy gondom, h amikor el akarom indítani  a Counter Strike Source ot akkor ezt írja ki! :

http://kepfeltoltes.org/image.php?id=31710

Az 1.6 nál is kiirja de az utána elindul. Edig jol ment a Source de gyik pillanatrol a másikra ezt irta ki . :S
Sector hibára gyanakodok  bár nagyobb játékok mennek pl:. Batman AA , GTA IV , Star Wars TFU USE.
Előre is köszönöm a választ
Üdv. Bence
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Oldalak: 1 ... 175 176 [177] 178 179 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins