RanQon
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2640 Dátum: 09 okt 31, 16:25:56 » |
|
Hali mindenki!
Olyan problémám lenne, hogy az oldalt körbenéztem, megnéztem a híreket is ameddig engedte visszafelé, de nem akadtam rá sehol se teljes mértékben a Naruto részekhez feliratokra. Shippuuden-hez a feliratokat megtaláltam, de az alap Narutóhoz nem.
A másik problémám pedig a megauploados letöltésekkel van, hogy mindíg kiírja azt a 80percet miután leszedek kb. 2-3 részt és ez eléggé zavaró, mivel így is alig van időm a gépnél és a letöltésekkel soha se végeznék így. Szóval ha valaki tudna kaparni egy linket olyan torrentről ami magába foglalja az eddigi részeket amihez a Naruto-Kun.Hu készített feliratokat és kompatibilis a felirat a torrentről letöltött videóval azt megköszönném.
Remélem tud nekem valaki segíteni, sokat jelentene.
Előre is köszönöm: RanQon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #2641 Dátum: 09 okt 31, 18:08:17 » |
|
A megauploados várakozási időt úgy tudod megoldani, hogy regisztrálsz. Lehet ingyenesen is regisztrálni. Nekem legalábbis nem szokta kiírni ezt a 80 perces várakozási időt mióta regisztráltam.
|
|
|
Naplózva
|
 "Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #2642 Dátum: 09 okt 31, 20:18:24 » |
|
Véleményeket szeretnék kérni a Sony digitális fényképezőgépekről. Jók? (azon kívül, hogy nem SD kártya kell bele)
Nemtudom aktuális-e még, de ha Sony, akkor Sony-W300! Egyik legjobb kompakt gép, azt hiszem, bár van egy ára  :D (Ui.: Ne tessék a megapixelt nézni, az scak a képméretet határozza meg!:P)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 31, 20:24:49 írta Harrd »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #2643 Dátum: 09 okt 31, 21:08:23 » |
|
Tudom Harrd, hogy nem csak a MP-ket kell nézni (Az sem teljesen igaz, hogy csak a képméretet határozza megXD) Nálam az ár egy elég fontos kérdésXD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #2644 Dátum: 09 nov 01, 00:33:57 » |
|
Értem én, csak mondtam, hogy Sony-W300 egy igaán pofás kis gép, a Sony annyira nem ronthatja el a többit sem, ugyan abban a kategriában 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2645 Dátum: 09 nov 01, 16:14:48 » |
|
Lenne egy kérdésem:
Unokaöcsémnek a gépével van valami malőr.... Stabilan megy semmi gáz vele, de egy alap játék se indul el rajta... Elindít egy játékot, és lefagy az egész gép amikor töltene be a játék... A gép paramétereit nemtudom, csak azt hogy a NFS Carbon full grafikán vigyorogva ment rajta, most meg egy alap játék indtáskor befagy... Pár hete már én is néztem a gépét, és leírtottam róla pár vírust, de azóta újratelepítve. De a telepítés után is kifagy játék indításkor... Én hardver hibára gyanakszom, de most nem akarok 40 kilométert utazgatni hozzájuk hogy kilegózzam meik alkatrész rossz... Film, programok minden megy rajta, csak a játékok nem...
Valakinek van valami épkézláb használható ötlete?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2646 Dátum: 09 nov 01, 16:34:16 » |
|
Nehéz kérdés.. az újratelepítés elött is fent állt a problléma, igaz? Talán az lehet a gond, hogy most a videokártyát is újra kéne terlepíteni, de kimaradt. Valamennyire uyge telepítgés nélkül is működik, de gondolom a játékhoz már kevés.. Elötte meg valahogy elromlott a szoftver, vagy valami teljesen más volt a gond. Nem egy nagy tipp, de talán bejön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harrd
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
csodamesés D:
|
 |
« Válasz #2647 Dátum: 09 nov 01, 20:10:55 » |
|
Nekemis hasonló problémám volt, eleinte nem mentek a játékok, egyszerűen fogta és befagyott a gép, semmitsem lehetett csinálni, később már néha néha fekete csíkok jelentek meg, 1-1másodpercre elment a kép, majd visszajött. Aztán egyik nap már be sem lehetett kapcsolni, ezután 3hétig csökkentett módban voltam :DDDD Aztán videokártya csere megoldotta a problémát... Ettől függetlenül nem biztos, hogy ez a gond, de lehet számítani rá 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
 |
« Válasz #2648 Dátum: 09 nov 04, 09:02:44 » |
|
Azok a játékok is lefagynak, amik ablakban futnak pl aknakereső pasziánsz? Jó ezek nem a legjobb példák. de arra akarok kilyukadni, hogy próbáljátok meg ablakban futtatnia a játékokat, mert akkor nincs ilyen képernyő átállás (felbonts frekvencia színmélység) bigyó és az asztali képbeállításokat fogja használni. Ha nincs a progihoz olyan beállítás, hogy rögvest ablakból fusson ahhoz, paraméteres futtatás kell. Ehhez annyit kell hogy: alap eset: Játékparancsikonjára jobb klikk tulajdonságok és a legfülső rublikába a szöveg után nyomtok egy szóközt majd beírjátok hogy -w pl: "C:\Program Files\Electronic Arts\Sims2.exe" -w Persze ez esetenként változhat én eddig csk Dio2 ve és Sims2 vel próbáltam és azokkal működött. szal azért keress rá neten fórumokon, hogy az adott játékot hogan lehet ablakban futatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2649 Dátum: 09 nov 04, 09:56:00 » |
|
A kissrác nem fog ilyesmikkel szenvedni... Én meg azért nem kocsikázok le 40 kilométert hogy beállítsam neki a gépét mindig... Írtam nekik hogy vegyenek új videókártyát, és a témát maamban lezártam... Igaz hogy ha pár hete nem látogatunk el hozzájuk, és én nem akarok játszani a gépén, az öreganyjáék most se tudják hogy rossz a gép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2650 Dátum: 09 nov 04, 17:48:24 » |
|
Mi lehet a hiba, ha a media player classic semmit nem nyit meg? Elvileg tegnap még működött... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2651 Dátum: 09 nov 04, 17:52:55 » |
|
Volt azóta kikapcsolva a géped, mert ha nem, akkor indítsd újra és jó lesz, win XP alatt szokott ilyen hülyeségeket csinálni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2652 Dátum: 09 nov 04, 20:27:44 » |
|
Köszi! Nekem rendszer visszaállítással sikerült csak megoldani. A lényeg h jó lett. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 20:28:35 írta Takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
 |
« Válasz #2653 Dátum: 09 nov 06, 20:35:08 » |
|
Újabb nagy kérdés.... Hamachin updateltünk a 2es verzióra... azóta nem megy se a Counter strike, se a Starcraft, se a Worms... egymást tudjuk pingelni, de CS-ben Class C error, a többiben meg nem látjuk egymást... előző verziót sikerült beállítani de ezt nemXD Hamachi oldala meg nem mond semmitXD HEEEELP 
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2654 Dátum: 09 nov 08, 21:54:54 » |
|
Hi.Az lenne a nagy gondom, h amikor el akarom indítani a Counter Strike Source ot akkor ezt írja ki! : http://kepfeltoltes.org/image.php?id=31710Az 1.6 nál is kiirja de az utána elindul. Edig jol ment a Source de gyik pillanatrol a másikra ezt irta ki . :S Sector hibára gyanakodok bár nagyobb játékok mennek pl:. Batman AA , GTA IV , Star Wars TFU USE. Előre is köszönöm a választ Üdv. Bence
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
|