Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 09 okt 21, 19:39:02 » |
|
Mibe szeretnéd átkonvertálni?De tudom ajánlani a SUPER(ez a neve nem csak ,hogy húú de szuper) konvertáló programot.Nekem ez a best..Mindenből mindenbe
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 09 okt 21, 19:42:58 » |
|
avi-ba szeretném átkonvertálni ,de akkor kiprobálom a Super-t ,remélem ezzel már menni fog. ----szerk ez lol ,feltelepitettemde nem indul el ---- újratettem és oké
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 21, 20:15:29 írta ipirike »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 09 okt 23, 10:04:45 » |
|
Egy kis segítségre lenne szükségem, ha tud itt valaki németül. Hogyan lehetne azt lefordítani, hogy "Man Könnte Meinen"? Ez egy szám címe, és nem igazán vágom mit akar jelenteni, és sztaki se segített. Ha valaki tud pls, segítsen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 09 okt 23, 15:38:11 » |
|
Előző hozzászólást nem idézünk! Moderátor
Nekem a webfordito.hu ezt adta ki : Egy képes volna, hogy bányát tegyen nemtudom ez jo forditás-e xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 23, 16:21:49 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 09 okt 23, 16:54:15 » |
|
hát talán azt jelentheti a mondat hogy:man az általános alany a könnte nem tudom i... esetleg konnte ..az azt jelenti hogy tudhat, -het vagy estleg ért, nagyon sarkítva megért (de olyanszó hogy könnte nem hiszem hogy létezik ...)és a meinen azt jelenti hogy enyém... szal rakd össze ja és lenne egy hatalmas kérdésem, az a problémám hogy letöltök egy videót, és nem tudom megnézni... vagyis vlc-vel próbálom nézni, eddig még nem is volt semmi gond, de mostanában egyszerűen nézhetetlenségig akadozik... ha msá lejátszóval próbálkozok akkor meg a hang elcsúszik vagy 2-3 percet... tehát sehogy sem tudom megnézni, már minden kodec-ot letöltöttem, de így sem megy... légyszi valaki Legközelebb kerüld a dupla hozzászólást! Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 23, 22:09:08 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 09 okt 23, 17:10:30 » |
|
Szerintem vmi olyat jelent, hogy (Az ember) Tudott (képes volt) gondolkozni, de vmi nagy németest kéne inkább megkérdezni, nekem nem megy az a nyelv, csak ilyenre asszociálnék, nemtom, meg a meinen jelenthet gondolkoznit, is a -te pedig azthiszem a múltat fejezi ki... meg nemismerem a számot sem...szal elég valószínű hogy butaságot mondok De én nem tom ,nekem sajna csak tanítják a németet (tanulása nem megy) A számítógépekhez/lejátszókhoz meg duplán nem értek de nem lehet h kevés helyed van a gépen/túlterheled?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 23, 17:26:32 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 09 okt 23, 19:54:46 » |
|
"Man Könnte Meinen"? szintén neten fordítottam (6 szótár és Shiro féle logika szerint xD ) s nekem az jött ki hogy: "Amit az ember megtehet(ne)" vagy "Amire az ember képes (lehet)" meg így olvasva bárkaácsfülecske hszét (már érzem a kötelet a nyakamon ) "Amire az ember gondolhat(ott)"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 09 okt 24, 07:57:58 » |
|
Köszönöm mindenkinek a segítségét. Talán ez az "Amit az ember megtehet(ne)/gondolhat(na)" lesz a nyerő. Amennyit sikerült leszűrnöm a szövegből ez a kettő kb. illik oda. Am ez egy nagyon jó szám, meg nagyon szeretem a német zenét, csak állandóak az ilyen problémák. xD nekem sajna csak tanítják a németet (tanulása nem megy) Hááát, én a franciával voltam így. (Meg a kémiával, meg a fizikával, meg a matekkal, meg hadnesoroljam )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 09 okt 24, 14:15:08 » |
|
ja és lenne egy hatalmas kérdésem, az a problémám hogy letöltök egy videót, és nem tudom megnézni... vagyis vlc-vel próbálom nézni, eddig még nem is volt semmi gond, de mostanában egyszerűen nézhetetlenségig akadozik... ha msá lejátszóval próbálkozok akkor meg a hang elcsúszik vagy 2-3 percet... tehát sehogy sem tudom megnézni, már minden kodec-ot letöltöttem, de így sem megy... légyszi valaki Ez HD videó lejátszásnál szokott előfordulni. először is, nézd meg, hogy a géped alkalmas -e HD videó lejátszására. Amennyiben igen, úgy lőjj ki minden felesleges programot, ezzel is memóriát szabadítva fel. majd ha még így se megy, akkor a hűtéssel lesz a gond, azt macerásabb megoldani, de nem lehetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 09 okt 24, 14:22:55 » |
|
köszi a segítséget bár már most azt hiszem rájöttem hogy a százezer éves gépem kicsit elavult és valami gond lehet a memóriájával mert már minden felesleges programot eltakarítottam... szal azt hiszem elviszem egy alapos kivizsgálásra vagy beszerzek egy újat valahogy
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 09 okt 24, 14:27:34 » |
|
Csak egy tipp, próbáld meg, mielőtt az egészet kivágos a kukába. Töltsd le a CorecAVC-t. Most próbáltam ki, és azok a videók(nagyonnagy felbontású mkv-k) amik eddig akadoznak, most simán mennek.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 09 okt 24, 21:51:29 » |
|
Üdv néktek! Az lenne a bajom, hogy sehol sem találom meg a Windows Movie Maker 2.0-át magyarul. Nem tudna valaki adni egy kis segítséget, hogy honnan tudnám letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 09 okt 24, 21:55:35 » |
|
igazábol már movie makerezel? Amugy a 2.0 csak Vistán megy(tudomásom szerint) és semmivel se különb mint a sima XP-s sak max 3-4 uj effect van. De tudom ajánlani a Sony Vegas-t vagy a pinacle studio 12-őt!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 09 okt 25, 14:58:19 » |
|
Nem, a Movie Maker 2 XP-n is megy, a 2.6 a Vistás . És azért kellene, mert eredetileg magyarul volt meg, csak hiányzott az effektek fájlja, úgyhogy csak simán vágni lehetett vele, utána meg letöltöttem egy másik verziót, amihez megvoltak az effektek, meg minden, csak nem volt kiírva hozzá, hogy angol... És ezért akarok most megint magyart, de nem találok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 09 okt 25, 21:16:50 » |
|
De tudom ajánlani a Sony Vegas-t x2 nem udom mit akarsz, de felejtsd el WMM-t és szedj inkább Vegast
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|