tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2475 Dátum: 09 szep 19, 09:37:38 » |
|
Akinek megvan eltudná nekem valahogy küldeni a "Comic Font Hun" betűtípust?
Ez még mindig áll. Szóval örűlnék ha valaki elküldené nekem valahogy, akár e-mailbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2476 Dátum: 09 szep 19, 12:29:47 » |
|
Egy olyan segítséget kérnék: nem tudna valaki egy linket adni a lineage 2-höz? Találtam egy halmot de nem tudom melyik az alapjáték és nekem az kéne. Volt C4 C5 meg egyebek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2477 Dátum: 09 szep 19, 12:42:46 » |
|
Akinek megvan eltudná nekem valahogy küldeni a "Comic Font Hun" betűtípust?
Ez még mindig áll. Szóval örűlnék ha valaki elküldené nekem valahogy, akár e-mailbe. Én kerestem neked de nem találtam iet...biztos ez a neve???
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
|
Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #2479 Dátum: 09 szep 19, 12:52:33 » |
|
Honnan veszed h megvan nekik? ennyi erővel biztos elnézted
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2480 Dátum: 09 szep 19, 12:55:58 » |
|
Valószínűleg időzítőket kéne keresned... illetve ass készítőket. A manga beszerkeztők is biztos tudnak segítenixDD. Ha ismersz ilyet szólj nekikxDD. Nekem is meg vanxDD. Sajnos nem tudom megnyitni a font mappámatmert behal a rendszerxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tsaba94
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2481 Dátum: 09 szep 19, 16:27:02 » |
|
Áhh, mindegy majd csak elolvassák és megsajnálnak engem és elküldik. De Hiei ha nem lesz semmi baj remélem elküldöd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david10
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2482 Dátum: 09 szep 19, 17:37:06 » |
|
sziasztok nem tom végig nézni a Naruto movie 1 et mert úgy 1:02 megszakadt és nem megy tovább mit lehet tenni ? Bsplayerrel nézem és végig lejött és hol lehet leszedni a naruto movie 2 magyar feliratott előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #2483 Dátum: 09 szep 20, 14:11:06 » |
|
Helo, valamelyikőtök nem tud egy jó kis mixer progit gépre? ami lehetőleg nem próbaverzsön mert eddig a Vidrtual DJ-t próbáltam, csak vmiért akadozik, és legutolsó elindításnál azt játszotta, hogy olyan 5-20 mp-nként aszongya hogy recccs reccs reccs és elkezd sípolni xDDD, aztán leszedtem a DJ Mix Pro v3.0-t de az meg el sem akar indulni, valahogy nemszeretnek emgem a mixer progik T_T
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Naruto 0716
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2484 Dátum: 09 szep 20, 17:54:26 » |
|
leszedtem egy részt az oldalrol és a hozzávaló feliraot!de angol a felirat!mit kell csinálni hogy magyar legyen??????
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2485 Dátum: 09 szep 20, 17:55:22 » |
|
A magyar feliratot kell letölteni. Ha leírod, miket töltöttél le, akkor megnézem neked.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 17:56:00 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2486 Dátum: 09 szep 20, 18:23:33 » |
|
Helo, valamelyikőtök nem tud egy jó kis mixer progit gépre? ami lehetőleg nem próbaverzsön mert eddig a Vidrtual DJ-t próbáltam, csak vmiért akadozik, és legutolsó elindításnál azt játszotta, hogy olyan 5-20 mp-nként aszongya hogy recccs reccs reccs és elkezd sípolni xDDD, aztán leszedtem a DJ Mix Pro v3.0-t de az meg el sem akar indulni, valahogy nemszeretnek emgem a mixer progik T_T
Én a Traktor DJ Studiot ajánlanám sztem a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #2487 Dátum: 09 szep 21, 19:38:52 » |
|
Hello
Kene 1 kis help . Heros 3 at vagy 5 ot szertnek (de inkabba 3 at) online jaccani az 1 ik haverommal ezt hogy tehetnem meg (hallotam par verziot de lovesem sincs a dologrol) , jah es a nem eredeti verzio (kaloz) elore is koszi
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2488 Dátum: 09 szep 21, 19:43:37 » |
|
megpróbálhatnád a multiplayer menüpontot,esetleg utánaolvasol a neten,ahol számodra is ÉRTHETŐ módon van leírva a dolog(pl.:nekem 3 oldalba került,míg megtaláltam egy játékhoz egy hintet)és a kedvenc megoldásom:ne játssz azon,keress más játékot
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|