Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 09 aug 20, 21:05:17 » |
|
Na nekem is lenne 1 kérdésem: Reggel frissítettem a legújabb msn verzióra, de azóta nem bírok bejelentkezni, igaz azelőtt a 8.1-es verzióval is csak nehezen engedett be az utóbbi időben, mert zokni a netem... Most nálam van a hiba, vagy ettől függetlenül az msn szervere nem működik? 80080005-ös hibakódot dob ki... >Szerk.. Feltettem vissza a régi 8.1 es verziót, és az simán működik!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 20, 21:55:28 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 09 aug 20, 21:32:00 » |
|
Nekem pont tökre ugyanezt írta tegnap és azt csináltam hogy, beírtam újra a nevem és jelszót és működött. Sztem tuti a szeró a rossz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 20, 21:41:49 írta mates07 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 09 aug 21, 10:25:29 » |
|
Hali. Az lenne a gond, h skin-t kellene készitenem, de magát a szót is tegnap hallottam először Egy torrentes oldalhoz kellene, a fődij 500gb feltöltés, vip tagság stb stb. Én nyilván nem erre pályázok, nekem a részvét a lényeg(25gb feltöltés +1 meghivó). Nah szóval letöltöttem a képeket, amiket át kell szerkezteni, de fingom sincs h milyen programmal kell csinálni, h kell elkezdeni stb, a google meg most cserben hagyott Ha valaki csinált már ilyen cuccot, és tudja h kell csinálni, az irjon rám püben, vagy nagyon egyszerüen magyarázza el itt. Előre is kösz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 09 aug 21, 11:05:23 » |
|
nem gond ezzel már tisztában vok én is de megtaláltam aszem a legkönnyebb módot hozzá videóval bemutatták h részben szoftvert kell frissíteni a SE oldalárol, ez csak az egyik lépés de csak említésnek h anyira nem rizikós... mindemellett a flashek alapbol bennevannak csak ahogy mondtad a szolgáltatok progijai letiltják, mint anno néhány új telóknál az mp3akat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 09 aug 21, 11:28:56 » |
|
Szerintem nyugodtan mondj le arról az 500 gigáról... Egyébként az oldalon biztos adtak vbvalahol segítséget nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 09 aug 21, 12:05:41 » |
|
Mondom h nem azt pályáztam meg. A részfétért is kapok egy két jó dolgot, ha csak beküldöm a mintámat, akármilyen ratyi verzió, kapok feltöltést és meghivót, + 1 hét ingyenes letöltést. Szóval jó dolog, de meg egy ratyi verziót se tudok össze eszkábálni.
A honlapon meg a suttyók a szabályokon kivül nem adtak meg senkit, az egyik staf tagok megkérdeztem, h van e a fórumon, vagy valahol ilyen segitség hozzá. Annyit irt h nincs, h ha mi mondanánk meg h mit csinálj, akkor nem lenne verseny (hogy kapná be a ***omat).
Néztem a neten is, de értelmes info nem volt.
Gabesz, te csináltál már skint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 09 aug 21, 12:29:04 » |
|
Én még csak nem is gondoltam rá hogy csináljak.... De csak van valahol a neten valami skin-szerkesztő segédprogram, vagy valami... Egyszer láttam valahol, valamit amivel házilag lehetett skint csinálni valamihez... www.szoftverbazis.hu -n nézz szét... >Itt van mégegy link: http://skin.lap.hu/A többit csináld magad!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 12:33:48 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 09 aug 21, 12:43:09 » |
|
Helló ! Lenne egy kérdésem, idáig youtuberól szedtem le mindenféle ideót és ebből csináltam a zenét, de valami gondvan és semmilyen youtubedownloader nem működik :S valami megoldás, hogy mégis lehessen youtuberól leszedni a videókat/zenéket ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 09 aug 21, 12:44:55 » |
|
hello a kérédésem az lnne hogy kitettem egy avatart és egy xfire-ös aláírást de nem rakja ki ez mért van?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 09 aug 21, 12:48:43 » |
|
Free Download Maneger... Ezzel bármit le tudsz tölteni a Youtube-ról... Én is pár videónál ezt használtam... Ha ez sem működik, akkor passz... Lehet a szakik alkottak valamit, hogy ne lehessen letölteni a videókat, de az is lehet hogy nálad van a hiba... Jujguy küldd el nekem a képek linkjeit privát üzenetben... Megnézzük hol a gond..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2321 Dátum: 09 aug 21, 15:02:27 » |
|
Hmm lehet, hogy nálam van a gond de sajna eez se működik :S egyik haveromat kérdeztem nála jó e de nem :S Gabesz nálad működik a free download manager ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 09 aug 21, 15:43:32 » |
|
YouTubeGet próbáld ki ezt én ezzel a progival szedek youtubról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2323 Dátum: 09 aug 21, 17:15:19 » |
|
Nem minden videót lehet leszedni a youtube-ról. Pl.: Ha megnéztek egy Ákos számot, akkor azt nem tudjátok, de írjatok be egy szót találomra, és válasszátok ki az egyik szimpatikus találatot, és ha nem jogvédett akkor le tudjátok szedni. Javítok: Firefox kiegészítők, Downloadhelper legújabb verziója, és már kapkodhatod is lefelé
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 21, 17:17:30 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 09 aug 21, 17:18:16 » |
|
Youtube video file downloader-rel videokat tudsz letölteni, Free youtube to MP3 Converterrel meg zenéket, ha a Free Download Manager, vagy a YoutubeGet nem működik. Valamelyik csak jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|