Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2340 Dátum: 09 aug 22, 15:29:40 » |
|
Segítséget kérnék bárkitől! Akane-Iro ni Somaru Saka Ezt kezdtem el nézni de a harmadik részt sehonnan se tudom leszedni.... Szóval, ha valaki egy jól működő torrents linket küldene, vagy PÜ-ben elküldené, hol érhetem el az Eclipse oldalát, annak megköszönném!
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Ezustnyil
Gennin
Nem elérhető
Bihari röcsöge
|
|
« Válasz #2341 Dátum: 09 aug 22, 20:43:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2342 Dátum: 09 aug 23, 08:20:35 » |
|
vagy innen: http://anime.fansub.tv/episode.php/8978/Akane-Iro_ni_Somaru_Saka/1/ van direkt letöltési lehetőség is (nem mindig) Tud valaki valami jó 3gp konvertálót. csupán annyi kikötés lenne hogy: meg lehessen őrizni a videó méretét (220×122) kb 20-30 megás fájlokat csináljon Ne rontsa le nagyon a képet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #2343 Dátum: 09 aug 23, 08:33:00 » |
|
Shiro-san próbáld meg evvel igaz h csak try-os de nekem régebben bevállt (nem 3gp-vel) de még kutatok volt egy jó ingyenes progim ui low vagyok linket nem nyomtam : http://applian.com/flv-converter/#javiconvertNBvagy ezzt is érdemes lehet http://download.chip.eu/hu/Total-Video-Converter-3.10_873288.html
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 08:40:58 írta th »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2344 Dátum: 09 aug 23, 08:40:47 » |
|
Hát én ezt használtam régebben. DVD VideosoftHát egy 700 MB-s filmből nem fog 40 MB-set csinálni de olyan száz mega körülit tud. Eléggé gyors. Én arra használtam hogy a telefonomon néztem a filmeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2345 Dátum: 09 aug 23, 09:54:16 » |
|
Nah én azt szeretném kérdezni hogy hol lehet letölteni a Naruto part 1 feliratokat?Már küldtem Chakrának is egy PÜ-t és ő azt mondta hogy az animeaddicts-on lehet hogy van de én ott csak 1-20 találtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2346 Dátum: 09 aug 23, 10:06:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2348 Dátum: 09 aug 23, 11:27:42 » |
|
gabesz : beszámítás vagy földhöz dobás régi és még drága is a foglalkozás vele Itachi: az s500asoknak fő hibájuk a billentyű könnyen elromlása, ha ők cserélték ki akkor muszáj helyrehozniuk ingyé
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 15:53:19 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2349 Dátum: 09 aug 23, 11:41:16 » |
|
Fúú nem tudom hogy nem vettem észre de valóban elég retkes a monitor lehet azért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2350 Dátum: 09 aug 23, 19:17:52 » |
|
Ha meg nem javítanák meg akk még mindig le tudod őket karatézni nekem Sanyi Ericcson( ) W302-esem van,elég jól megvagyok vele,csak a billentyűzete olyan apróóóó. Meg van némi probléma a nagyobb képekkel meg a képkezeléssel is,de hát már ha megvettem
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2351 Dátum: 09 aug 23, 23:52:07 » |
|
Shining Tears X Wind és a legjobb benne hogy az NKWT készitette hozzá a feliratot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2353 Dátum: 09 aug 24, 15:07:39 » |
|
Ide is beírom akkor a gondomat, mert már nagyon zavar A vas nem viszi a 720 p-s HD-t. Ezt egy picit indokolatlannak érzem, ugyanis a gép meg van áldva egy Intel Pentium M 2.13 Ghz-es procival, 1GB RAM-al és egy ATI X600-as videókártyával. A dologban van még egy csavar, nevezetesen az, hogy egy-két alkalommal a gép akadásmentesen lejátszotta a fájlt. Erre egyszerűen nem találok magyarázatot, pláne, hogy elméletileg (más fórumokat olvasva) nem kéne, hogy ilyen gondom legyen. Alaphelyzetben mpc viszi átlag 30 mp-ig (az előbb 1:07-nél halt meg) rendesen, majd szépen elnyúlik a kép, ahogy azt kell... Lehidalok de komolyan A házi barkács megoldása: ventillátor megdöntve a lapos aljára irányítva. Proci kihasználtság 30% HD közben. Ez annyira...gáááááááááááz
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #2354 Dátum: 09 aug 24, 22:18:12 » |
|
azt szeeném kérdezni hogy animecon topic van a fórumba vagy esetleg olyan topik ahol megnéhetem a képeket?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
|