Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1485 Dátum: 09 feb 11, 15:49:20 » |
|
MP3-ra nem tudod a videót átkonvertálni,cska külön a zenét....ha mondjuk telefonra vagy mondjuk mp4-es lejátszóra esetleg ipode-ra akarod flerakni a videót akkro vagy mp4 formátumba konvertáld át,vagy ha a telefonhoz meg 3gp-be....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 09 feb 11, 15:56:30 » |
|
Igen van ilyen progi én ált a youtube downloaderemmel csinálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1487 Dátum: 09 feb 11, 16:01:53 » |
|
Én újra szeretném telepíteni a Windows-t, de nem tudom leformázni a gépet hozzá Addig oké, hogy kiírja bekapcsoláskor, hogy bootolás CD-ről, de amikor egy billentyűt kellene lenyomnom akkor nem reagál rá, hiába nyomok meg bármit is és betölti a régi Windows-t, ami önmagát nem fogja leformázni Mit csináljak? Húzd végig a két kezedet a billentyűzeten, legalábbis nekem ez vált be anno.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1488 Dátum: 09 feb 11, 16:05:30 » |
|
Én újra szeretném telepíteni a Windows-t, de nem tudom leformázni a gépet hozzá Addig oké, hogy kiírja bekapcsoláskor, hogy bootolás CD-ről, de amikor egy billentyűt kellene lenyomnom akkor nem reagál rá, hiába nyomok meg bármit is és betölti a régi Windows-t, ami önmagát nem fogja leformázni Mit csináljak? Az összes billentyűvel próbáltad? Bár ha a szóközre nem reagál akkor semmire... A legegyszerűbb ha beviszed egy szervízbe, és 2000 ft-ért újratelepítik... Mi mondhatunk bármit hogy mit csinálj, de így távolból nem látjuk a géped, és ha nem vagy igazán pro a dologban könnyen nagyobb kárt csinálhatsz a tanácsaik alapján, mint hasznot... Mert mondhatnánk hogy mássz be a BIOS-ba és állítgass át pár dolgot, de ha elbarmolsz valamit akkor reszeltek az egész gépnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shakugan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 09 feb 11, 16:16:55 » |
|
Hát az elsődleges bootolás CD-ROMra van állítva , ezért azt nem már nem is kellett átállítani a többihez pedig nem nyúltam A space-re nem reagál, de majd akkor végighúzoma kezemet a billentyűzeten, hátha akkor... Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 09 feb 11, 17:47:16 » |
|
Na , de a videjó, az nem kell, csak a zene, ami a videóba van na, elmondom én, csak úgy, hogy érteni azt nemfogod
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 09 feb 11, 17:49:26 » |
|
Igen de itt jön a trükk ! A downloader(amit használok:P) képes a letöltött vidiből kiszedni a hangot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 09 feb 11, 17:56:42 » |
|
Hát az elsődleges bootolás CD-ROMra van állítva , ezért azt nem már nem is kellett átállítani a többihez pedig nem nyúltam A space-re nem reagál, de majd akkor végighúzoma kezemet a billentyűzeten, hátha akkor... Köszi! Látom azé vágod a dolgokat... Majd írj mit sikerült kihozni a dologból... Ha semmit, akkor maradt a szervíz, ahol feltolnak valami ramaty XP-t, és kísérőnek 4 trójait, vagy 2-3 vírust... De nékem is lenne egy jó kérdésem... Sávszél van, net szolgáltató szerint okés, látszólag én is jól állítottam be a netet, xp telepítésért nem kezeskedem, merevlemezzel együtt adták, de a netem állandóan megszakad, hiányosan adja be az oldalakat, és akadozik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 09 feb 11, 17:58:20 » |
|
Igen de itt jön a trükk ! A downloader(amit használok:P) képes a letöltött vidiből kiszedni a hangot aa yooo, de meikkel, mert én is használom, de nekem csak .flv kiterjesztésben tölti le a YouTuBe Downloader. Am mellesleg mit kezdjek vele, ha azt a videt nem letöltöm, hanem msn-en átküldték????
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 11, 17:58:54 írta boci555 »
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Jancsi9383
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 09 feb 11, 18:05:56 » |
|
Hát az elsődleges bootolás CD-ROMra van állítva , ezért azt nem már nem is kellett átállítani a többihez pedig nem nyúltam A space-re nem reagál, de majd akkor végighúzoma kezemet a billentyűzeten, hátha akkor... Köszi! Még azt is megpróbálhatod, hogy a windowsból indítod el a telepítést. Ilyenkor ugyebár reboot után nem a szokásos nyomjon meg egy gombot módon kell a telepítőbe belépni, hanem a rendszerválasztó menüben. >>>> Bővebben kifejtve: Elkezdted rendszerből telepíteni az új rendszert, ezzel létrehoztad az új rendszermappát, fájlokat, registryket stb. A gép egy új oprendszerként ismeri fel, s lehetőségként fogja felajánlani, hogy inét is indíthatod a bootot. Ha jól emlékszem, ilyenkor alapból a telepítést jelöli ki, s enterrel, vagy egy bizonyos idő (3-30sec) megvárásával el is kezded a telepítést. Innentől szabványos Windows XP (vagy más Windows, amilyet telepíteni szeretnél) telepítés fog folyni. Remélem tudtam segíteni és érthető voltam!
|
|
|
Naplózva
|
Save the cheeleader... Save the world!
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 09 feb 11, 18:26:51 » |
|
Googleba youtube downloader 1.link és letölteni ez bármely vidit átkonvertálja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 09 feb 11, 19:43:15 » |
|
wááááá... b.szki ezt énis tudooom, ennyire! hangsúlyozom ENNYIRE még én sem vagyok hülye de nem akarok videt konvertálni, itt van a gépemen egy olyan .flv kiterjesztésű vid, aminek a zenéje kell, mert mp3-ra nem tom rátenni a videt, szal olyan konverter progi kellene,ami a vid alól leveszi a zenét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 09 feb 11, 20:01:50 » |
|
Nekem msot egy olyan bajom lenne hogy: régebben ha nem torrenttel töltöttem, folyamatosan jött le az adat, de mostanában, nagyon darabos. Kiírja hogy 2 perc, de kb 10másodpercenkén változik a sebessége és addig a letöltés se megy. van erre valami megoldás? ha valaki tudna segíteni, de nem érti, hogy mit akarok az szóljon és akkor átfogalmazom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 09 feb 11, 20:08:16 » |
|
wááááá... b.szki ezt énis tudooom, ennyire! hangsúlyozom ENNYIRE még én sem vagyok hülye de nem akarok videt konvertálni, itt van a gépemen egy olyan .flv kiterjesztésű vid, aminek a zenéje kell, mert mp3-ra nem tom rátenni a videt, szal olyan konverter progi kellene,ami a vid alól leveszi a zenét... Én ezt használom (ingyenes így nem sért jogokat a belinkelése): http://www.download.com/TubeTilla/3000-2071_4-10822176.html (just download it) Használata: 1. Beilleszted az oldal URL-jét (URL Video) 2. Get Video gomb 3. Kiírja a videó címét, majd te azt megváltoztathatod 4. To MP3 (gomb) Szeritnem egyszerű, de nagyszerű
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 11, 20:12:52 írta Spyro-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
lumiere
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1499 Dátum: 09 feb 11, 20:18:09 » |
|
wááááá... b.szki ezt énis tudooom, ennyire! hangsúlyozom ENNYIRE még én sem vagyok hülye de nem akarok videt konvertálni, itt van a gépemen egy olyan .flv kiterjesztésű vid, aminek a zenéje kell, mert mp3-ra nem tom rátenni a videt, szal olyan konverter progi kellene,ami a vid alól leveszi a zenét... szerintem tölts le egy videóösszevágó progit, azzal külön tudod választani a zenét és a videót és utána csak a zenét elmented én másképp nem tudnám
|
|
|
Naplózva
|
" A boldogság nem egy állandó állapot, csupán apró örömpillanatok sorozata."
|
|
|
|