24 nov 26, 06:48:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 942413 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1440 Dátum: 09 feb 03, 17:59:02 »

Zemori, ez nem túl nagy, ráadásul a max felbontása is elég alacsony egy HD-s monitorhoz képest, bár az ára is egészen baráti, viszont ha kicsit többet áldoznál rá mondjuk 30-35-öt akkor már sokkal jobbat is tudnál venni. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 03, 18:01:10 írta Csibe19 » Naplózva

Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #1441 Dátum: 09 feb 03, 18:31:26 »

Hm, köszi.

Am ez ilyen otthoni géphez lenne a családnak a mostani tizenpár vagy nemtommenyi kilós darab helyére:D

Nem akarunk extrát. Normálisan élvezhetőn - nem extrán, össze-vissza pisilem magam a látványtól stílusban - lehessen rajta filmet nézni.

Nem túl nagy? Nekem elég a normál méretű is. Nem kell orbitális képernyő:p Nem mozit építek:P Emlékszel  még a régi 486-os DOS-os gépekre? Hogy ahhoz mekkora monitor volt? Ha attól nagyobb valamivel, nekem tökéletesen megfelel^_^ (vagyis, amit a boltokban, vagy kórházakban látni néha, attól legyen nagyobb:P )

Így meggondolva mi a vélemény?:o mert még mindig mondhatod,h miért nem jó:D Örömmel várom a hsz-eket:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1442 Dátum: 09 feb 03, 18:42:54 »

Ebben az esetben nem szóltam, ha tényleg nem vágysz semmi extrára akkor ez is tökéletesen megfelel célnak csak én azt gondoltam, hogy biztos akarsz rajta animézni meg ilyesmit és akkor már jobb ha kicsit nagyobb monitorra áldoz az ember. Mosolyog
Naplózva

matrayzz
Chuunin
*

« Válasz #1443 Dátum: 09 feb 03, 18:48:41 »

Hát végülis ha csak arra kel megéri  De ha nem filmezésre kell ne vegyél "HD"-set egy sima is akkor ugyanúgy megfelel ennyiért egy jobb márkájút is tudsz venni.

http://ipon.hu/?product_id=24123
Naplózva

Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #1444 Dátum: 09 feb 03, 19:28:45 »

Hmm.. rendkívül jó,h beírtam ide. Megtárgyaljuk a femilivel:D Köszönöm:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Hiei
Vendég
« Válasz #1445 Dátum: 09 feb 03, 19:35:02 »

Zemori, ez nem túl nagy, ráadásul a max felbontása is elég alacsony egy HD-s monitorhoz képest, bár az ára is egészen baráti, viszont ha kicsit többet áldoznál rá mondjuk 30-35-öt akkor már sokkal jobbat is tudnál venni. Mosolyog

Ehez még annyit, hogy az ár is teljességel elfogadhatatlan... Ne vedd meg még ha fizetnek se.
Az az LG nem rossz de +2000 ft-ért kapsz nagyobbat isxDD.
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #1446 Dátum: 09 feb 03, 19:44:59 »

Na jó xD most meg úgy érzem,h kár volt ide írnom xD

összezavartok vaz xD Vitázzatok már egyet,h kijöjjön,h mit kell vennem xD de nem áldozok 30nál többet(mármint a család) a lényeg,h ne foglalja el a szerencsétlen íróasztalt a régi monitor.

Ami am ilyen minőség: http://www.hardwarebolt.hu/termekek/monitor-crt/samsung-syncmaster-959nf.html
csomagolással együtt 25 kiló xD vajon a csomagolás mennyi ebből? a kartonpapír és a fehér sz@r, ami védi? xD
Ezt am használtan vettük. valamivel a képernyője össze volt kenve nagyon, és kissé bántja a szemet is. 8ezerért (vagy 18ért?) vettük pár éve. nem emlékszem.

Na, olyat akarok, ami azért ilyen képminőséget tud. Ismétlem (vagy szólok, ha még nem írtam volna) : nem értek ehhez:p
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 03, 19:46:24 írta Zemori-san » Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Jancsi9383
Újonc
*

« Válasz #1447 Dátum: 09 feb 03, 20:48:50 »

Zemori-san, ha neked tényleg nem kell ilyen full extrás minden sz@rral ellátott dobozocska, akkor ennyi pénzért ez tökéletes. Amúgy meg mondta valaki, hogy +2000 Ft-ért nagyobbat kapsz. De egy monitornál (szerintem) nem a képátló az elsődleges szempont a vásárlásnál (a hsz-edet olvasva nálad sem Zemori) úgyhogy szerintem nyugodtan vehetsz egy  ilyet, főleg ha nem HD minőségű filmeket akarsz nézni a gépen kacsint
Naplózva

Save the cheeleader... Save the world!
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1448 Dátum: 09 feb 03, 20:53:47 »

Zemori: http://www.aqua.hu/19-lg-w1934s-bn-5ms-lcd-monitor-fekete-50872.html/?PHPSESSID=8d9d06c5eb139ff9ab7f13e576d03553

Ezt ajánlom. Ilyet vettem szombaton és teljesen frankó Nevet Az árát is megéri sztem Mosolyog
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #1449 Dátum: 09 feb 03, 22:22:03 »

Oké, Kárt én hallgatok rád:D Hol és hogyan veszem ezt meg? Mert bár látom a pöttyöket az oldalon, de... nem tom,h hol lehet átvenni v vmi:p

Magam meg nem akarok netről rendelni. Még nem vagyok ehhez elég bátor. Nyelvesít
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1450 Dátum: 09 feb 03, 22:39:49 »

Hívd fel őket a 36 (1) 244-2424 számon.
Mondd nekik, hogy az interneten látható webshopban láttad ezt a terméket és hogy szeretnéd megrendelni, de személyes átvételt szeretnél.
(Kb 3-4 munkanapig tartják meg a foglalásokat.)
Ja és mindenképpen a neten található webshopos árlistára kell hivatkozni, mert az üzletben található árak drágábbak és az üzletben nem adnak ki infót a webshopos árakról. ^^

Na most ugye ez a monitor 2 üzletükben kapható:
>> Karinthy: H-1117 BUDAPEST, Karinthy Frigyes út 17.

>> Pólus Center: H-1152 BUDAPEST, Szentmihályi út 131.
Naplózva
wolf
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1451 Dátum: 09 feb 03, 22:42:49 »

Hmm sztem nem kell nagy bátorság xD simán meglehet bízni a netes vásárlásokba én is ezt csinálom jó pár éve szinte csak neten vásárolgatok ikszdé
Amugy jó monitor, és az ára  Ohh My God  Ohh My God simán megéri...
Személyesen is megveheted pl elmész a boltba Nevet vagy kiviszik házhoz +kiszállás díj Mosolyog
Öö Cart megelözött ikszdé
Naplózva
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #1452 Dátum: 09 feb 03, 22:56:11 »

Stippi-stoppi karinthys:D Köszönöm szépen:D
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Count Adyn
Gennin
*

« Válasz #1453 Dátum: 09 feb 04, 14:21:57 »

Nem kell félni, én is neten vettem a 19 es monitorom 3 éve, és még mindig jó:)
Naplózva

"Un vero cavaliere non lascia mai una signora"
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1454 Dátum: 09 feb 04, 15:10:15 »

Akinek XP-je van, nem az erpégés, a windazos. Az meg tudná mondani, hogy van e neki olyan fájl a system32 és system32\dllchace mappákban hogy "cidaemon.exe"?

A Daemon Tools keresése közben dobta ki és hát a nevéből adódóan kicsit gyanús és nem lenne jó, ha valami digifejlődés folyamán a gép elszabadulna és ijesztgetné a szomszéd tevéit. xD ¤¤

Naplózva

Oldalak: 1 ... 95 96 [97] 98 99 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins