Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1425 Dátum: 09 jan 30, 15:30:46 » |
|
Arra gondoltam, hogy Európai. De megnéztem, a hozzászólásokat, és jól gondoltam...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 30, 15:31:44 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #1426 Dátum: 09 jan 30, 15:32:13 » |
|
koszi!! ez sokaig fog tartani meg BT enginel is de meg eri
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
Uzuchi-San
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1427 Dátum: 09 jan 30, 15:49:30 » |
|
Sziasztok! Lehet h már elhangzott, meg lehet h kicsit analfabétaként hanzik, de a Windows Media Player Classicnál h töltsem be a feliratot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1428 Dátum: 09 jan 30, 15:55:07 » |
|
hát legyen a feliratod és a videó neve ugyan az és legyenek egy mappába és akkor automatikusan illeszti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzuchi-San
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1429 Dátum: 09 jan 30, 15:56:00 » |
|
Értem, köszönöm szépen a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jancsi9383
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1430 Dátum: 09 feb 01, 19:13:38 » |
|
Nem tudom igazából, hogy jó helyre írok-e, de nem tudom hova máshová írhatnám ezt. Na szóval a naruto-kunon észrevettem hogy már egy ideje nem került be új rajongói történet és az enyémet sem rakták fel (gondoltam biztos sz*r). Aztán azt vettem észre, hogy a feltöltött történetek oldalairól eltűntek a hsz-ek... Azt szeretném kérdezni, hogy akkor most az oldal ezen része (rajongói történetek) halott? Előre is nagyon szépen köszönöm!!!
|
|
|
Naplózva
|
Save the cheeleader... Save the world!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1431 Dátum: 09 feb 01, 21:36:07 » |
|
A kérdésem a következő mi a különbség ezek között és melyik a legajánlottab? [HorribleSubs] Naruto Shippuuden 94 - 480p [WebRip].mkv [HorribleSubs] Naruto Shippuuden 94 - 480p.mkv [HorribleSubs] Naruto Shippuuden 94 - 1080p.mkv S^M RAW - Torrent
Kösz előre is:Máté
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1432 Dátum: 09 feb 02, 00:36:24 » |
|
Mit csináljak, ha az WLM-em megmakacsolta magát és nem akarja megnyitni a beszélgetőablakokat? Mármint a tálcán mutatja de egyébként nem :\ Már letöröltem 2x is... :\
Csak bele ne dögöljetek a sok segítségbe -.-"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 02, 16:20:46 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
dadave
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1433 Dátum: 09 feb 02, 16:37:34 » |
|
Heló ha letöltöttem egy shippudenes rész és a hozzá tartozó feliratot, akkor hogy vagy mivel tudom "összeilleszteni"?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1434 Dátum: 09 feb 02, 20:19:14 » |
|
Aysee nem tudom, de néha nekem is csinál olyat, hogy lerakom tálcára, és amikor visszateszem nem csinál semmit... Ilyenkor addig kattingatok, amíg végül fel nem dobja... De ez elég ritka...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1435 Dátum: 09 feb 02, 20:40:27 » |
|
Hmm...telepítsd újra úgy, hogy kiveszed, amit a registríbe bepiszkít...akár tuneUp -al, vagy mással. de szerintem ez sima géphiba lesz, szimplán lassú és nem dolgozza fel a dolgot, hogy neki most vissza kéne jönni. Esedékes szerintem egy vírusfertőzés, szal futtas le egy keresést. Így hírtelen most ennyi jutott eszembe...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1436 Dátum: 09 feb 03, 07:29:25 » |
|
Pluszban ajánlanék akkor már egy spyware írtást, lehet, hogy a puffer memóriát rakja tele szeméttel valami. Illetve ajánlanék még egy töredezettség mentesítést, csak előtte futtass le egy scandisc-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
matrayzz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1437 Dátum: 09 feb 03, 07:44:38 » |
|
Mates07 [HorribleSubs] Naruto Shippuuden 94 - 480p [WebRip].mkv [HorribleSubs] Naruto Shippuuden 94 - 480p.mkv [HorribleSubs] Naruto Shippuuden 94 - 1080p.mkv Hát mindegyik egy Blu-ray disk letömörítése. Az első egy 480p(ez mindig a minőség) és Rippelt vagyis tömörített (DVD-ből .mkv)fájl. A második ugyanaz mint az első de nincs kiirva hogy ripped de ugyanaz... A harmadik egy jobb minőségű mint za első 2. Ezek a fájlok tudtommal HD"film"ek vagyis ahoz hogy lejátszd az 1080p-set erős gépnek kell lenned mer nagy felbontású képpel és nagyon jó minőséggel rendelkezik. Külön program kell a lejátszásához KMPlayer szükséges illetve néha ha nincs meg v.melyik codec akkor az is de ha beirod googleba hogy .mkv lejátszása akkor kidobja a megfelelő dolgokat. Üdv. Remélem hogy segítettem Aysee Szerintem szedd le a CCleanert én ezt szoktam használni registry takarytáshoz és a "szemetek törléséhez C-ről. Esetleg egy Spyware Terminatort tolj végig gépeden és a lemeztörezedettségmentesítőt is ahogy elöttem már mondták.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 03, 07:46:01 írta matrayzz »
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1438 Dátum: 09 feb 03, 14:32:37 » |
|
Kösz szépen! Am meg leszedtem a 2.-at és nem volt hozzá jo a felirat ami (WebRip) volt mert csuszott egy kicsit de a Webrip a Webriphez tökéletesen passzol.Kössz mégegyszer!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1439 Dátum: 09 feb 03, 17:51:09 » |
|
Valaki, aki TÉNYLEG ért ehhez mondja már meg,h valóban okés ajánlat-e: http://hungary.aldi.com/hu/html/offers/58_10381.htmköszi
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|