Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1395 Dátum: 09 jan 16, 12:03:30 » |
|
Ez egy elég hülye kérdés lesz sztem, de anime-planeten miért nem enged aláírásnak képet feltölteni? xD a méret is jó megg minden. (bezzeg ha onnan mentettem le, akk jó volt.. xD) - Szerk: Asszem rájöttem. xD De am lehet egy kép méretét módosítani? úgy értem hg pl kevesebb KB legyen, de a "méret" ugyanaz maradjon?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 16, 12:11:35 írta Gyümi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1396 Dátum: 09 jan 16, 12:10:37 » |
|
Gyümi ott ahol be kell tallozni a képet mellette van egy olyan, hogy "My background is:" és ott mellette van az, hogy Light, arra klikkelj rá és állítsd át darkra és utána már fel tudsz tölteni saját aláírásképet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1397 Dátum: 09 jan 16, 12:35:29 » |
|
Hm köszi. De am rájöttem hg a mérette van baja, én meg nemtom lekicsinyíteni.. xD >Megoldvaa. Köszii Csibe :'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 16, 12:50:31 írta Gyümi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #1398 Dátum: 09 jan 18, 18:31:33 » |
|
Sziasztok! Segítséget kérnék valakitől, aki ért a jumpereléshez
Tudniillik holnap megyek az új winchesteremért (vééégreeee!!!) és a helyzet az lenne, hogy a gépben már van egy, meg még egy CD és egy DVD-író is... Tehát, gondolom, azért oda kéne figyelnem, hogy kötöm be Én mivel abszolúte nem értek hozzá, ezért érdeklődnék, hátha valaki tudna segíteni
Megnéztem egy programmal (siw - system information for windows), hogy jelenleg hogyan vannak beállítva a dolgok (tehát, ami működőképes x'D) és a következő a helyzet: vinyó - Secondary, Master CD - Primary, Master DVD - Primary, Slave (bááár ezt az utsó kettőt szívesen megcserélném, de... nem akarok nagyon nyúlkálni, mert így legalább működnek^^")
Szóval, az a kérdésem (mert azért valamit én is kigondoltam), hogyha beteszem az új vinyót a maradék helyre a maradék kábelekkel/stb. és Slave-re állítom, akkor minden tök jól fog működni és látni is fogja rendesen az új vinyómat? Vagy valahogy máshogyan sakkoznátok ki? (és ha igen, hogyan, mert elég sok lehetőség van rá én pedig nem értek hozzá és nem szeretném, ha egész napom elmenne vele... elég lenne, ha mondjuk csak a félnapom menne rá... )
Előre is köszi a válaszokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #1399 Dátum: 09 jan 18, 18:39:23 » |
|
Jó az elgondolás, Slave-re tedd az újat, de ha nem vagy biztos magadban, akkor a Cable Select is ok.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #1401 Dátum: 09 jan 19, 19:58:29 » |
|
Király, egy topic. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy ismertek-e olyan oldalakat, ahol 340x100-as képeket lehet letölteni??? Ilyen képcsíkokat. Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1402 Dátum: 09 jan 20, 12:18:53 » |
|
Valaki megtudná mondani nekem, hogy AA-n a megnézett animeim listáját hogyan tudom elérni? Előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1403 Dátum: 09 jan 20, 12:25:27 » |
|
Fent jobb oldalt a képp alatt a kék és narancs bábú mellett katt a nevedre, majd az adatlapon középen lent "megnézett animék listája" kék gomb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akakashi26
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1404 Dátum: 09 jan 22, 22:21:45 » |
|
valaki megtudná nekem mondani, hogy a VLC playerrel pillanat képet készítek, akkor azt hova menti el??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #1405 Dátum: 09 jan 22, 23:07:04 » |
|
Sziazstok lene par kerdesem 1 Honan tolajtok a szines mangakat? (nem mintha hutlen lenek a NKWT -ho csak kone par szines is haternek stb) 2 Mijen media playeral nezem magyar feliratosan?? 3 az elso 50 reszt nem a NKW rol toltottem hanem masik ordalrol www.r*********e.com (nem tom h szabad e reklamozni de negyon nem is akarok) mert akor meg nem ismertem a NKW, es en ehez toltottem le a feliratot en Nero show Time ba neztem meg es a feliratot meg az animet is el fogatta.... ra egy jo hanapra 2 re mar nem akrta el fogadni nem akarta le jacaani meg most se akarja.. MI tevo legyek??
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1406 Dátum: 09 jan 22, 23:54:15 » |
|
1. Google -> download color manga 2-3. Szoftverbázis -> KMPlayer simán viszi, nem kell mellé kodek, habár előfordul, hogy nagyproci igényű videóknál (nagy felbontású) a felirat sorok nem váltanak mindig automatikusan, így én mellette a Direct VobSub-ot hasznlom és az tölti be a feliratot. Valamint, ha nagy felbontású HD videókat nem bírná a géped, s emiatt lejátszás közben eltérés van a hang és a kép között, akkor a beállításoknál tudsz korrigálni a dolgon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #1407 Dátum: 09 jan 22, 23:55:27 » |
|
Előszőr is tanulj meg helyesen írni ^__________^ *kedvesség powa* És bocsi az offért de nagyon rosszul bírom azt ha valaki nem ír helyesen :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #1408 Dátum: 09 jan 23, 07:23:42 » |
|
koszi siro Off: sry az hejes irase 1 nem magyar a tasztaturam 2 En most eppen nem magyar tagozatra iratkoztam hanem szerbe nyelvre es eze keverni szoktam ritkan pl NY hejett igy irom NJ ... Sry
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1409 Dátum: 09 jan 25, 16:32:12 » |
|
Nekem nem nagy was ist das a problémám,inkább cska idegesítő+ nem tok hátteret berakni az asztlara: Na szla ma se szó se beszéd a vindóz frissítette magát,mert "Naprakész frissítést" nyomott,na szla a lényeg a lényeg,természetesen ahogy sokaknak másoknak nekem se éppen legális úton van meg a vindóz,ezért kihozta nekem az a felugró ablakot,hogy "Előfordulhat,hogy szoftverhamisítás áldozatává vált" és letiltotta nekem hátterek berakásást meg egyéb+idegesítő is,hogy bekapcsolásnál és egyéb dolgoknál kiírja ezt nekem..... Na szla arra lennék kíváncsi,hogy ezt meg lehet-e csinálni,hogy eredetinek lássa a gépet ez a dolog,illetve úgy ánblock,hogy lehet ezt megoldani? Előre is köszönöm,ha esetleg szabálysértő lenne ideírni,mivel nem épp legálsi dolog,akkro a választ PÜ-be várnám Még 1x előre is köszönöm Ja és XP-m van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 16:49:03 írta Morimoto-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
|