24 nov 16, 03:11:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 928688 alkalommal)
0 Felhasználó és 44 vendég van a témában
oRnuH12
Vendég
« Válasz #930 Dátum: 08 jún 14, 17:39:58 »

Hm..nem tom volt-e már, de fáradtan most nem állok neki olvasgatni 60 oldalt szal egy kérdés úgy hangzik: Találtam Key-hole-n egy jó adást, nézem nézem erre rámír a broadcaster, elkezd nekem japánul írogatni, mondom angolul írjon, erre nagy nehezen 10 perc után( sztem szórárt is használt) visszaír parasztai egyszerűséggel "japanese only".."japanese people"(az tény hogy angolul nem tud, de ha valami baja van azzal hogy nem csak japán emberek nézik azt a channelt akkor meg kódolja le ****us vagy ezt csak én gondolom így Gondolkozik

nah mind1 a kérdésem végülis az, hogy most ne nézzem tovább vagy hagyjam rá és majd ha lesz kedve kidob vagy nem fog és nézhetem zavartalanul tovább vagy mi legyen?

Ötleteket várom, előre is köszi Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 14, 17:40:43 írta oRnuH12 » Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #931 Dátum: 08 jún 14, 20:00:52 »

Esetleg valaki tud egy jó mp3-om konvertáló programot ajánlani és linkelni?
Naplózva

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #932 Dátum: 08 jún 15, 11:10:53 »

Sziasztok !
Egész jól eljutottam az accel DVD-re való kiírására de nem megy !
Demon tools-al bemountolom aztán Nero-ba ott tartok hogy kéri a forrást és a célt !
az lenne a kérdésem hogy a forrás meghajtó a G: Generic DVD-rom és a Cél meghajtó a Image recorder ?
Mert így csináltam elsőnek kért egy CD-kép mentést megvolt de utána kb. 36x-os sebességel elég hamar kész lett a DVD !
Be doptam Ps2-be de nem indult el !
a CD hátulján semmit nem látok beraktam gépbe ki írta üres :O
Nem tudom mit kell ! Mit ronthatta el ?
Tudtok segiteni ?

Elösszöris, hagyd azt a szegény Deamon Toolsot....
A Nero Burning roomba, megnyitod a képfájlt és azt kírod maximum is csak 2*-es sebességgel.....

Naplózva

Katie-chan
Chuunin
*

« Válasz #933 Dátum: 08 jún 15, 13:27:49 »

légyszives aki tud segítsen! véletlenül két hsz-t küldtem el, és vhogy megszeretném uszni moderátori figyelmeztetés nélkül....nem lehet vhogy kitörölni???? Technikai KO Technikai KO Technikai KO Technikai KO Technikai KO
Naplózva

kyuubi-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #934 Dátum: 08 jún 15, 13:29:53 »

nem nem asszem hogy nem lehet .am tegnap véletlenül én is 2-őt küldtem el egymás után .ilyenkor csak szorítani kell hogy ne vegyék észre vagy hogy ez legyen az utolsó ilyen .
Naplózva

Katie-chan
Chuunin
*

« Válasz #935 Dátum: 08 jún 15, 13:31:48 »

oké köszi, csak az a baj h ez egy oldal neve, vagyis egy kép.... remélem megúszom :'X
Naplózva

Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #936 Dátum: 08 jún 15, 13:36:53 »

Ha küldesz egy üzit az egyik modinak, szivesen kitörli. Talán jobb, mint remélni hogy nem veszik észre.
Naplózva
naneth
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #937 Dátum: 08 jún 15, 13:49:17 »

Den menj fel a              http://www.szoftverbazis.hu/          -ra és ott keresgélj, van egy pár:)
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #938 Dátum: 08 jún 15, 19:56:43 »

légyszives aki tud segítsen! véletlenül két hsz-t küldtem el, és vhogy megszeretném uszni moderátori figyelmeztetés nélkül....nem lehet vhogy kitörölni???? Technikai KO Technikai KO Technikai KO Technikai KO Technikai KO
nem nem asszem hogy nem lehet .am tegnap véletlenül én is 2-őt küldtem el egymás után .ilyenkor csak szorítani kell hogy ne vegyék észre vagy hogy ez legyen az utolsó ilyen .

De észrevesszük Ördögi Viszont ha beleírod a végére, hogy bocsesz véletlen volt, vagy orrabukottparipa(aka hasonló) dolgot, akkór nagy valószínüséggel nem számoljuk bele. Mosolyog
Naplózva

kurosaki
Gennin
*

« Válasz #939 Dátum: 08 jún 16, 06:00:18 »

Hali!!!

Lécci segitséget kérek sikerült égetnem feliratot de a ConvertXtoDVD be, nem lehet csak 1 file ki irni..:S 1 dvd 24 perces részt, de többet akarok de ha a nero val irom Az AVI fille nem fogja le játszani:S@ Nem tudom kéne valamijen progi amivel át Conveertálhatom hogy ne AVI legyen :S@ lécci segitsetek

Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #940 Dátum: 08 jún 16, 06:55:51 »

nem tudom hogy te miről beszélsz Kurosaki mivel én is ConvertXtoDVD-t használok és nekem simán megy a több fájlos beolvastatás is épp most csináltam 2 jackie chan filmet egybe 1 dvd-re és megy. Teljes verzió? és melyik verzió? ha nem teljes akkor pm.
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #941 Dátum: 08 jún 16, 07:01:03 »

Töltsd le ezt az alább belinkelt progit, és ezzel valszeg sikerülni fog:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/divxtodvd-0-4-5-FE11.html

De gondolom azt írod, hogy több AVI formátumú filmet akarsz kiírne 1 DVD-re DVD formátumban... Egyszerűen kijelölöd az összes AVI fájlt, és úgy konvertálod át egyszerre az egészet DVD-be... (Csak vigyázz, hogy sorba legyenek, mert utána nem tudsz a sorrenden alakítani) A kész DVD fájlt utána nemes egyszerűséggel kiírod DVD-re...  Mosolyog
Vaagy a másik lehetőség a Nero7 saját konvertáló progija... Azzal menüt is tudsz létrehozni, stb, stb...  Mosolyog
Remélem segítettem...  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 16, 07:08:51 írta Gabesz » Naplózva
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #942 Dátum: 08 jún 16, 07:06:38 »

Jaja ez is jó progi(mindkettőt ugyanaz csinálta) ez szimplán DVD-be konvertál menü minden nélkül, a convertx pedig nem égetett feliratot is kezeli és menü készítéshez jó. Amúgy mindkét progi nagyon egyszerű Nevet A sebessége sem rossz nagyjából megegyezik a kettő-é, na ehhez is csinálhatok rendes ikon-t :/
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 16, 07:09:28 írta warmerh » Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #943 Dátum: 08 jún 16, 07:22:45 »

Nekem a Dvix to DVD progi van meg és nagyon jó progi eddig minden formátumot át bírt DVD-sbe csinálni csak elég lassú >.<#
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #944 Dátum: 08 jún 16, 07:34:23 »

Akkor hadd nyugtassalak meg: Eddig az volt a leggyorsabb DVD-be konvertáló progi, amit használtam!  Mosolyog
Igaz hogy géptől is függ a dolog... Ennél tán csak a Winavi videoconverter jobb...  Gondolkozik Csak az nagyon lefogja a gépet...  :/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins