oRnuH12
Vendég
|
|
« Válasz #930 Dátum: 08 jún 14, 17:39:58 » |
|
Hm..nem tom volt-e már, de fáradtan most nem állok neki olvasgatni 60 oldalt szal egy kérdés úgy hangzik: Találtam Key-hole-n egy jó adást, nézem nézem erre rámír a broadcaster, elkezd nekem japánul írogatni, mondom angolul írjon, erre nagy nehezen 10 perc után( sztem szórárt is használt) visszaír parasztai egyszerűséggel "japanese only".."japanese people"(az tény hogy angolul nem tud, de ha valami baja van azzal hogy nem csak japán emberek nézik azt a channelt akkor meg kódolja le ****us vagy ezt csak én gondolom így nah mind1 a kérdésem végülis az, hogy most ne nézzem tovább vagy hagyjam rá és majd ha lesz kedve kidob vagy nem fog és nézhetem zavartalanul tovább vagy mi legyen? Ötleteket várom, előre is köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 14, 17:40:43 írta oRnuH12 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #931 Dátum: 08 jún 14, 20:00:52 » |
|
Esetleg valaki tud egy jó mp3-om konvertáló programot ajánlani és linkelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #932 Dátum: 08 jún 15, 11:10:53 » |
|
Sziasztok ! Egész jól eljutottam az accel DVD-re való kiírására de nem megy ! Demon tools-al bemountolom aztán Nero-ba ott tartok hogy kéri a forrást és a célt ! az lenne a kérdésem hogy a forrás meghajtó a G: Generic DVD-rom és a Cél meghajtó a Image recorder ? Mert így csináltam elsőnek kért egy CD-kép mentést megvolt de utána kb. 36x-os sebességel elég hamar kész lett a DVD ! Be doptam Ps2-be de nem indult el ! a CD hátulján semmit nem látok beraktam gépbe ki írta üres :O Nem tudom mit kell ! Mit ronthatta el ? Tudtok segiteni ?
Elösszöris, hagyd azt a szegény Deamon Toolsot.... A Nero Burning roomba, megnyitod a képfájlt és azt kírod maximum is csak 2*-es sebességgel.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #933 Dátum: 08 jún 15, 13:27:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #934 Dátum: 08 jún 15, 13:29:53 » |
|
nem nem asszem hogy nem lehet .am tegnap véletlenül én is 2-őt küldtem el egymás után .ilyenkor csak szorítani kell hogy ne vegyék észre vagy hogy ez legyen az utolsó ilyen .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #935 Dátum: 08 jún 15, 13:31:48 » |
|
oké köszi, csak az a baj h ez egy oldal neve, vagyis egy kép.... remélem megúszom :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #936 Dátum: 08 jún 15, 13:36:53 » |
|
Ha küldesz egy üzit az egyik modinak, szivesen kitörli. Talán jobb, mint remélni hogy nem veszik észre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naneth
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #937 Dátum: 08 jún 15, 13:49:17 » |
|
Den menj fel a http://www.szoftverbazis.hu/ -ra és ott keresgélj, van egy pár:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #938 Dátum: 08 jún 15, 19:56:43 » |
|
nem nem asszem hogy nem lehet .am tegnap véletlenül én is 2-őt küldtem el egymás után .ilyenkor csak szorítani kell hogy ne vegyék észre vagy hogy ez legyen az utolsó ilyen .
De észrevesszük Viszont ha beleírod a végére, hogy bocsesz véletlen volt, vagy orrabukottparipa(aka hasonló) dolgot, akkór nagy valószínüséggel nem számoljuk bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurosaki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #939 Dátum: 08 jún 16, 06:00:18 » |
|
Hali!!! Lécci segitséget kérek sikerült égetnem feliratot de a ConvertXtoDVD be, nem lehet csak 1 file ki irni..:S 1 dvd 24 perces részt, de többet akarok de ha a nero val irom Az AVI fille nem fogja le játszani:S@ Nem tudom kéne valamijen progi amivel át Conveertálhatom hogy ne AVI legyen :S@ lécci segitsetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #940 Dátum: 08 jún 16, 06:55:51 » |
|
nem tudom hogy te miről beszélsz Kurosaki mivel én is ConvertXtoDVD-t használok és nekem simán megy a több fájlos beolvastatás is épp most csináltam 2 jackie chan filmet egybe 1 dvd-re és megy. Teljes verzió? és melyik verzió? ha nem teljes akkor pm.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #941 Dátum: 08 jún 16, 07:01:03 » |
|
Töltsd le ezt az alább belinkelt progit, és ezzel valszeg sikerülni fog: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/divxtodvd-0-4-5-FE11.htmlDe gondolom azt írod, hogy több AVI formátumú filmet akarsz kiírne 1 DVD-re DVD formátumban... Egyszerűen kijelölöd az összes AVI fájlt, és úgy konvertálod át egyszerre az egészet DVD-be... (Csak vigyázz, hogy sorba legyenek, mert utána nem tudsz a sorrenden alakítani) A kész DVD fájlt utána nemes egyszerűséggel kiírod DVD-re... Vaagy a másik lehetőség a Nero7 saját konvertáló progija... Azzal menüt is tudsz létrehozni, stb, stb... Remélem segítettem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 16, 07:08:51 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #942 Dátum: 08 jún 16, 07:06:38 » |
|
Jaja ez is jó progi(mindkettőt ugyanaz csinálta) ez szimplán DVD-be konvertál menü minden nélkül, a convertx pedig nem égetett feliratot is kezeli és menü készítéshez jó. Amúgy mindkét progi nagyon egyszerű A sebessége sem rossz nagyjából megegyezik a kettő-é, na ehhez is csinálhatok rendes ikon-t
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 16, 07:09:28 írta warmerh »
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #943 Dátum: 08 jún 16, 07:22:45 » |
|
Nekem a Dvix to DVD progi van meg és nagyon jó progi eddig minden formátumot át bírt DVD-sbe csinálni csak elég lassú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #944 Dátum: 08 jún 16, 07:34:23 » |
|
Akkor hadd nyugtassalak meg: Eddig az volt a leggyorsabb DVD-be konvertáló progi, amit használtam! Igaz hogy géptől is függ a dolog... Ennél tán csak a Winavi videoconverter jobb... Csak az nagyon lefogja a gépet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|