Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #750 Dátum: 08 ápr 24, 18:31:28 » |
|
miért nem tudom paintba berakni a wordos dokumentumot?? meg ha a "mentés másként"-tel próbálkozom, akkor meg nem tudom átírni a formátumot jpg-re vagy png-re vagy gif-re...?? nem is lehet vagy csak én próbálkozom rosszul?? help
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #751 Dátum: 08 ápr 24, 18:34:47 » |
|
Szoval, valakinek a segitseget kernem, mert nem tudom, paintben, hogy kell irni. Vagyis egy megadott kepbe irni valamit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 18:42:42 írta Sarachi-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #752 Dátum: 08 ápr 25, 21:22:46 » |
|
Nem tudja valaki, hogy honnan tudom letölteni a legújabb magyar nyelvű photoshop-ot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #753 Dátum: 08 ápr 25, 21:26:34 » |
|
HÁt ha a Cs3-ra gondolsz és ha direkt link is jó akkor én tudok segíteni, csak mivel nem akarok reklámozni ezért inkább pü-ben küldeném el, ha így jó lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #754 Dátum: 08 ápr 26, 07:08:07 » |
|
Igen a direkt is jó. akkor küldheted pü-ben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #755 Dátum: 08 ápr 26, 21:51:15 » |
|
áá ha nem túl nagy gond az nekem is jól jönne nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #756 Dátum: 08 ápr 27, 13:42:31 » |
|
Na mármost... okulva néhány dologból, amit DB írt az új verziójú kiadásaikról... meg minden... azt szűrtem le, ha bővítem a memóriát, akkor elvileg Ubulkámnak vinnie kéne az új verziót és akkor sokkal egyszerűbb lenne mindenki élete :'X Aztán most itt nézelődtem, de a kérdésem az lenne, hogy... gondolom érdemes gyártóspecifikus memóriát venni... de ahogy (kucc) elnézem itt pont ezen az oldalon, ahol keresgéltem dolgokat, amit találtam gyártóspecifikus memóriát, olyanfajta alaplaphoz már nincs, mint az enyémhez :'X Pedig épp jó lenne, amit kinéztem^^" No mindegy, a lényeg az, hogy az lenne a kérdésem, vajon túl nagy kockázat lenne mégis ezzel megpróbálni vaaaagy inkább... ööö... valami javaslat van-e? Elrontani se szeretném Ubulkámat, de ahogy elnézem, már igencsak kéne neki memóriabővítés (és nem is ez az első alkalom, hogy elgondolkoztam rajta)... és talán még be is tudnám szerelni... talán... :'X Ahogy nézem egyébként, még lehet rajta bővíteni, csak mivel az én alaplap verzióm nincs felsorolva ott a listán ahhoz a memóriához... hát ezért érdeklődöm, hátha tudtok valami javasolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #757 Dátum: 08 ápr 27, 13:49:02 » |
|
KNTS-m valószínűleg azért nincs az alaplapod felsorova, mert mint ahogy tegnap mondtad is elég régi, és valószínűleg már nem tudná lekezelni az új memóriát. Megpróbálni megpróbálhatod, kárt nem fogsz okozni vele, de abban nem vagyok biztos, hogy működni is fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #759 Dátum: 08 ápr 27, 13:59:29 » |
|
Tegnap ezzel nem akartalak lelombozni de az az igazság, hogy ez bizony el fog indítani egy lavinát, mert tényleg mindent frissítened kell (alaplap proci memória)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #760 Dátum: 08 ápr 27, 14:02:00 » |
|
Nekem van fölös memóriám a régi gépembe. Nem tudom hogy kellene-e... EDO Ram és SD Ram is. Régi alaplapok viszik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #761 Dátum: 08 ápr 27, 14:07:11 » |
|
Hm, hát, már évek óta sejtem, szóval... :'X (kucc) Most nézegetem az alaplapokat - túl sok az infó és a választék -, de kíváncsiságból megnéztem, milyen "cpu socket"-ekből lehet választani, meg milyen van nekem és szabályosan vihogógörcsöt kaptam x'D (szegény Ubulkám ) A "minden" alatt azt a hármat érted, amit felsoroltál vagy egy még nagyobb lavinára számíthatok? :'X Ezt még megkérdezhetem? ^^"
Cart, köszi Csak nem tudom, menne-e xD ez az "EDO" és "SD" a ram előtt már meghaladják tudásomat x'DD Esetleg itt (vagy msnen) fel tudnál homályosítani kicsikét, ha nem túl nagy kérés? :'X (úgyis mindjárt fel akarok menni xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #762 Dátum: 08 ápr 27, 14:11:41 » |
|
Ey róbát mene Cart régi memója. És csak azokat mondtam amik feltétlenül szükségesek lennének. De egyébként ami még maradna az egy nagyobb winyó, egy új videokártya és ha komolyabb hangrendszert akarsz, akkor egy új hangkártya is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #763 Dátum: 08 ápr 27, 15:44:04 » |
|
Photoshoan /végre/ elkezdtem csinálni valamit erre szöveget akarok rá írni és ezt kapom:: mitől van ez?
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #764 Dátum: 08 ápr 27, 16:55:45 » |
|
Tudna valaki a Photoshop cs3-hoz egy használati utasítást adni?Pl lehet vele olyan hogy két képet egybevágni? Ja Bero kössz a linket nagyon sok cucc van még ott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|