24 nov 16, 07:27:21 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 410
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Segítség  (Megtekintve 929945 alkalommal)
0 Felhasználó és 80 vendég van a témában
Rekage
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

What a sick, mazochistic lion..

« Válasz #750 Dátum: 08 ápr 24, 18:31:28 »

miért nem tudom paintba berakni a wordos dokumentumot?? meg ha a "mentés másként"-tel próbálkozom, akkor meg nem tudom átírni a formátumot jpg-re vagy png-re vagy gif-re...?? nem is lehet vagy csak én próbálkozom rosszul?? help
Naplózva

Egy ember halála tragédia, millióké statisztika.
kuciblog.
Sarachi-kun
Chuunin
*

ThePeopleWhoIsBurnedd

« Válasz #751 Dátum: 08 ápr 24, 18:34:47 »

Szoval, valakinek  a segitseget kernem, mert nem tudom, paintben, hogy kell irni. Vagyis egy megadott kepbe irni valamit.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 24, 18:42:42 írta Sarachi-kun » Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #752 Dátum: 08 ápr 25, 21:22:46 »

Nem tudja valaki, hogy honnan tudom letölteni a legújabb magyar nyelvű photoshop-ot?
Naplózva

bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #753 Dátum: 08 ápr 25, 21:26:34 »

HÁt ha a Cs3-ra gondolsz és ha direkt link is jó akkor én tudok segíteni, csak mivel nem akarok reklámozni ezért inkább pü-ben küldeném el, ha így jó lenne.  Nevet
Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #754 Dátum: 08 ápr 26, 07:08:07 »

Igen a direkt is jó.
akkor küldheted pü-ben
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #755 Dátum: 08 ápr 26, 21:51:15 »

áá ha nem túl nagy gond az nekem is jól jönne nagyon
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #756 Dátum: 08 ápr 27, 13:42:31 »

Na mármost... okulva néhány dologból, amit DB írt az új verziójú kiadásaikról... meg minden... azt szűrtem le, ha bővítem a memóriát, akkor elvileg Ubulkámnak vinnie kéne az új verziót és akkor sokkal egyszerűbb lenne mindenki élete :'X Pirul
Aztán most itt nézelődtem, de a kérdésem az lenne, hogy... gondolom érdemes gyártóspecifikus memóriát venni... de ahogy (kucc) elnézem itt pont ezen az oldalon, ahol keresgéltem dolgokat, amit találtam gyártóspecifikus memóriát, olyanfajta alaplaphoz már nincs, mint az enyémhez Pirul :'X Pedig épp jó lenne, amit kinéztem^^"
No mindegy, a lényeg az, hogy az lenne a kérdésem, vajon túl nagy kockázat lenne mégis ezzel megpróbálni vaaaagy inkább... ööö... valami javaslat van-e?
Elrontani se szeretném Ubulkámat, de ahogy elnézem, már igencsak kéne neki memóriabővítés (és nem is ez az első alkalom, hogy elgondolkoztam rajta)... és talán még be is tudnám szerelni... talán... :'X Pirul
Ahogy nézem egyébként, még lehet rajta bővíteni, csak mivel az én alaplap verzióm nincs felsorolva ott a listán ahhoz a memóriához... hát ezért érdeklődöm, hátha tudtok valami javasolni Pirul
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

We are Fighting Dreamers Dattebayo

« Válasz #757 Dátum: 08 ápr 27, 13:49:02 »

KNTS-m valószínűleg azért nincs az alaplapod felsorova, mert mint ahogy tegnap mondtad is elég régi, és valószínűleg már nem tudná lekezelni az új memóriát. Megpróbálni megpróbálhatod, kárt nem fogsz okozni vele, de abban nem vagyok biztos, hogy működni is fog.
Naplózva

Aláírás
Old Család - New Család Kimi o ai shiteru Aemy feleségem Ámor Blogom
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #758 Dátum: 08 ápr 27, 13:56:26 »

Aha, én is ettől tartok :/ De köszi a választ! Nevet
...
Akkor nézhetek új alaplap után is, ha új memóriát akarok... de ez nem indít el egy domino-elv szerű dolgot? Mert akkor lehet, hogy az új alaplaphoz meg nem lenne jó ez vagy az vagy amaz és akkor azt is kéne és... jaj, túl nagy a lavina Technikai KO
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #759 Dátum: 08 ápr 27, 13:59:29 »

Tegnap ezzel nem akartalak lelombozni de az az igazság, hogy ez bizony el fog indítani egy lavinát, mert tényleg mindent frissítened kell (alaplap proci memória)
Naplózva

Aláírás
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #760 Dátum: 08 ápr 27, 14:02:00 »

Nekem van fölös memóriám a régi gépembe. Nem tudom hogy kellene-e... EDO Ram és SD Ram is. Régi alaplapok viszik...
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #761 Dátum: 08 ápr 27, 14:07:11 »

Hm, hát, már évek óta sejtem, szóval... :'X
(kucc) Most nézegetem az alaplapokat - túl sok az infó és a választék >.<# -, de kíváncsiságból megnéztem, milyen "cpu socket"-ekből lehet választani, meg milyen van nekem és szabályosan vihogógörcsöt kaptam x'D (szegény Ubulkám Szomorú )
A "minden" alatt azt a hármat érted, amit felsoroltál vagy egy még nagyobb lavinára számíthatok? :'X Ezt még megkérdezhetem? ^^"

Cart, köszi Nevet Csak nem tudom, menne-e xD ez az "EDO" és "SD" a ram előtt már meghaladják tudásomat x'DD Esetleg itt (vagy msnen) fel tudnál homályosítani kicsikét, ha nem túl nagy kérés? Pirul :'X (úgyis mindjárt fel akarok menni xD)
Naplózva

Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #762 Dátum: 08 ápr 27, 14:11:41 »

Ey róbát mene Cart régi memója. Mosolyog És csak azokat mondtam amik feltétlenül szükségesek lennének. De egyébként ami még maradna az egy nagyobb winyó, egy új videokártya és ha komolyabb hangrendszert akarsz, akkor egy új hangkártya is.
Naplózva

Aláírás
verdict
Kezdő Jounin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #763 Dátum: 08 ápr 27, 15:44:04 »

Photoshoan /végre/ elkezdtem csinálni valamit erre szöveget akarok rá írni és ezt kapom::   ?
mitől van ez?  :/
Naplózva

ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget 
Onee-sama: Syzy ikszdé
Ita
ANBU Kapitány
*

« Válasz #764 Dátum: 08 ápr 27, 16:55:45 »

Tudna valaki a Photoshop cs3-hoz egy használati utasítást adni?Pl lehet vele olyan hogy két képet egybevágni?
Ja Bero kössz a linket nagyon sok cucc van még ott Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 49 50 [51] 52 53 ... 410
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins