Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #630 Dátum: 08 márc 15, 10:29:43 » |
|
nem olyasmiket nem kell berakni az alpból benne , de ezekről a mugen topicban olvaskodjál ... Ha üres hely van akkor vagy nincs képe a karinak vagy nem pontosan írtad be a nevét (kis nagy betű számít ...) ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Miki1111
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #631 Dátum: 08 márc 15, 12:32:52 » |
|
Kösz megpróbálom! A topic hol található?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #632 Dátum: 08 márc 15, 15:49:25 » |
|
Először ezt nézd meg Miki1111 : http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=247.0itt a topic : http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=129.0 Használd a topicban a keresés jutsu -t (jobb felső sarok környkékén keresd a kis nagyító ikont ami melett 1 fehér csík van és az után 1 kerersés felirat ... Ide beírod amit keresni akasrz pl. Orochimaru és kiadja , hogy milyen hozzászólásokban , hogy található ez meg és megkeresed a hozzászólások között azt amiben be van linkelve... ) Mappát becsomagolt állapotban tudsz letölteni (ajánaltos beszerezni (,ha még nincs) 1 winrar nevű programot ) ... Ezt kicsomagolod átrakod a chars mappába majd a data mappában lévő select fájlt (def végződésű) megnyitod jegyzettömbel és ahogyan már többször lelett írva beírod majd elmented a fájlt .... Ennyi volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #633 Dátum: 08 márc 15, 17:35:52 » |
|
Szeretném megkérdezni, hogy aki használja az az U betűs szervert nála is eltűntek ilyenek mint Bleach,Naruto,Death Note, FMA meg általában animax/jetix által sugárzott animék? vagy az én készülékemben van a hiba
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #634 Dátum: 08 márc 15, 17:38:33 » |
|
Most néztem, a shipput, és az tényleg nem volt már ott. O.o (még jó hogy ma letöltöttem)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 15, 17:39:36 írta Takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #635 Dátum: 08 márc 15, 18:11:16 » |
|
Áhh.. nálam is eltűnt. pedig most akartam letölteni pár részt. :'X Elősször azt hittem, hogy nálam van a probléma, de úgy látszik nem. :'X Tényleg nem tudja valaki, hogy miért van ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
verdict
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #636 Dátum: 08 márc 15, 18:17:58 » |
|
Lehet hogy az animax és jetix akcióba lépett volna? mert nekem úgy tűnik hogy csak olyan animék tűntek el amiket sugároz a két csatorna azért remélem csak átmeneti a dolog
|
|
|
Naplózva
|
ANYAPA tag Lakhely: Tobi sziget Onee-sama: Syzy
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #637 Dátum: 08 márc 15, 18:19:59 » |
|
gondolom jogi blabla miatt, mert mi azt vetítjük meg nehogymár a jó nép valami normális verziót lásson, satöbbi satöbbi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #638 Dátum: 08 márc 15, 18:20:14 » |
|
Igen.... Se Read or Die, Se Full Metal alchemist/panic....
A Shaman Kinget most nézem, hogy eltünt e, mert azt mostanában akartam megnézni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #639 Dátum: 08 márc 15, 18:21:02 » |
|
Nemtom... Haver oldalát is törölték, mert felrakta a Trigunt... Valszeg akcióznak a csatornák... De a Shippuudenhez semmi köze egyik csatornának sem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #640 Dátum: 08 márc 15, 18:21:53 » |
|
Nyugi, valszeg csak karbantartás van Volt ilyen már korábban is ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #641 Dátum: 08 márc 15, 18:22:47 » |
|
Én is észre vettem, hogy csak az tűnt el, amit valamelyik magyar csatorna sugároz. de ez igazságtalanság. Ha leszedik, akkor mi lesz azokkal, akiknek nincs animaxuk. a jetix meg úgyis szánalmas. >>Huhh, remélem, hogy csak tényleg karbantartás van, mert ha nem, akkor pánikba esek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #642 Dátum: 08 márc 15, 18:23:42 » |
|
A Kiddy Gradet se szedték még le................. Tudjátok Csajkommandó . A Sámán Kirely, meg úgylátszik, fenn sem volt..............
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #643 Dátum: 08 márc 15, 19:51:15 » |
|
Csak 1 nevet , mint pl. Kurenai vagy Orochimaru ... És kiadja az összes hsz -t amiben benne avn , hogy orochimaru ... Egyébként a kari mappáját kell berakni , ha becsomagolt mappát rkasz be azt az életben nem ovlassa és , ha az van , hogy mondjuk c:/mugen/chars/Jiraiyaa és abban van 1 Jiariyaa könyvtár akkor azt se bírja olvasni !! Szóval , ah abban a mappában amiot beírtál a select - be van 1 mappa és csak azon belül vannak az adatok az nem olvasható . De a mugen topicban érdeklődj !!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #644 Dátum: 08 márc 15, 20:58:48 » |
|
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet leszedni a One Piece feliratokat? Mer AA-n csak 25-ig van meg. Kérlek szépen, ha vki tudja, mondja meg!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|