seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #645 Dátum: 08 márc 15, 22:42:57 » |
|
Na ide is leírom, remélem tud valaki segíteni :'X Nem tudna valaki ajánlani egy olyan konvertálót ami gyors, és ingyenes és nem fagy le egyszóval megbízható? Olyan kéne amivel lehet avi-t -> wmw-be konvertálni ( vegas miatt  ) Előre is köszi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #646 Dátum: 08 márc 15, 22:44:43 » |
|
nos én azt mondom szoftverbazis.hu-n nézz körül ott 100% hogy találsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #647 Dátum: 08 márc 15, 22:54:13 » |
|
Nem tudom én úgy szoktam konverátlni , hogy átírom a fájl végén lévő formátum nevet  Háát 1-2 dolognál bejön  ... Milyen programmal érdemes zenéket leszedni ? Én dc - n szoktam keresgélni , de ott nem mindig van meg ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate 
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #648 Dátum: 08 márc 15, 22:57:35 » |
|
Szoftverbazison néztem eddig is, letöltöttem már vagy 4 progit de mindegyikkel volt valami gáz. Aztán volt egy ami jó volt csak a felét konvertálta át, mert fizetős :'X Gangstakun én limeware-t szoktam szoktam használni, azzal ált mindent megtalál..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #649 Dátum: 08 márc 15, 23:00:42 » |
|
WinAvi video converter... Ez a legjobb... Persze jó ha tudod hozzá a regisztrációs kódot... Egyéb olalakon felpakolják mellé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #650 Dátum: 08 márc 16, 00:18:58 » |
|
Köszi a tippet Gabesz^^ Már találtam is hozzá, és úgy néz ki beválik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Miki1111
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #651 Dátum: 08 márc 16, 07:22:12 » |
|
Gankstakun! Kösz! Most megprópálom letölteni a winart, azzal ugye ki lehet csomagolni?. Akkor olyat keressek hogy egy képen le van több kép amivel ábrázolja a mozgását és a jutsu-it???Kösz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #652 Dátum: 08 márc 16, 11:44:51 » |
|
wow, Miki ez triplapost fórumszabályzatot nem olvastál? Nah akkor most én is egy sürgős segítséget szeretnék kérni : Letöltöttem a DN-t magyar és japán hangsávosan tehát ha elindítom mind a kettő szól, szóval ki szeretném venni a japán hangot. Melyik program jó erre? És használati utasítást is kérnék :'X 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #653 Dátum: 08 márc 16, 11:51:36 » |
|
Miki1111:le+előre+le+előre+o 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #654 Dátum: 08 márc 16, 11:58:27 » |
|
Pettinho, a BsPlayer az megfelel erre az én tapasztalataim szerint. Csak az audio streamet kell beállítani úgy hogy csak az 1ik hangsáv legyen kijelölve. Remélem azért segítettem valamit ^^'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #655 Dátum: 08 márc 16, 14:26:32 » |
|
Nekem kellene egy kis segítség, újra raktam a gépem és nem akarja néhány helyen megjeleníteni a képeket, mint például itt is.  Az aláírásokat látom, meg néhány embernél az avatarokat is, de nagyon sok embernél nem, mint pédául magamnál sem. Aki tudja mi a baj az segítsen. Előre is köszi. Am Mozillám van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #656 Dátum: 08 márc 16, 16:16:51 » |
|
Húú Öcsi fogós kérdés  ... Nem tudom talán a mozzilán vagy a vírus keresőn van letiltve ... Csak animált avatarokat nem jelenít meg vagy vegyesen ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakura-chan01
Vendég
|
 |
« Válasz #657 Dátum: 08 márc 16, 18:36:05 » |
|
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy Narutóék fejpántján mit jelent ha a jel át van húzva :?:Előre is köszi a segítséget!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #658 Dátum: 08 márc 16, 18:50:29 » |
|
Azt jelenti , hogy az illető megtagatta azt a falut ami aminek a szimbóluma a homlokvédőjén van ... De ilyen az akatsuki -soknak van ... Lényeg , hogy ,azt jelenti áthúzva , hogy ő már nem tartozik ahoz a szimbólumhoz ami a homlokvédőjén van ... Ha pl. 1 szekta jele lenne rjata és átlenne húzva akkor azt jlentené , hogy kilépett a szektából ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakura-chan01
Vendég
|
 |
« Válasz #659 Dátum: 08 márc 16, 19:12:55 » |
|
Köszönöm szépen a segítséget,éppen animeconra készülünk,és nem találtunk csak ilyen áthúzott fejpántot. Ja és még egy kérdés....a fekete és a kék színű pánt miben különbözik egymástól? Köszönöm szépen előre is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 16, 19:18:13 írta Sakura-chan01 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|