Igen, nem fair, hogy egy csomó kérdésre nem kapunk választ. A szerelmi szálak meg olyanok, hogy bár inkább ne tette volna bele, vagy, ha már egyszer beletette, akkor dolgozta volna ki normálisan, ne ilyen gyerekesen esetlenül. Én amúgy NaruHina párti vagyok, de szentül meg vagyok győződve, hogy NaruSaku lesz. Nem járhatnak úgy, mint Jiraya és Tsunade, ennyi az egész.
Hinata pedig nem bánná, neki az számít elsősorban, hogy Naruto boldog legyen. Abba belegondoltatok, hogy az elég érdekes lenne, ha ők összejönnének? Naruto és Hinata gyereke annyira tápos lenne már, hogy elképzelni is nehéz. ( Meg még egy kicsit lökött is.
)
Szeretem Hinatát, de Naruto nem. Úgy kezelte mindig is, mint a kishúgát, legalábbis én sosem éreztem azt, hogy bármi is lett volna Naruto tetteiben, ami továbbmutatott volna annál. A szerelmi vallomásával se kezdett gyakorlatilag semmit. Az meg, hogy Hinata egy-egy lépésére reagált valamit... még jó, hogy reagált, nem egy tuskó, de semmi romantikus nem volt abban sem, mikor megfogta a kezét és együtt felálltak. ( muszáj volt chakrát továbbítania )
Az viszont tény, hogy Hinata megérdemelné, hogy Narancs észrevegye. Ő elismerte még azelőtt, hogy bárki más megtette volna és mindig mellette állt. Képes lett volna az életét adni érte. Ez mondjuk kissé gyerekes hozzáállás, de, aki igazán szeret, az bármit megtenne azért, akit szeret.
Sakura is kimutatta a törődését, igaz, hogy másképp, de akkor is. Még, ha úgy tűnik is, hogy csak testvérként tekint Narutora.
Naruto pedig szereti Sakurát, hiába is mondják, hogy gyerek szerelem. A főhősnek illendő megkapnia, amire vágyik. Sasuke nem fogja szeretni Sakurát sosem. Ez van. Szóval Sakura jöjj szépen rá, hogy van valaki, aki tényleg szeretné őt.
Szóval NaruSaku-t sanszosabbnak érzem.
Voltam kedves végigfutni azt a NaruSaku érvelést. Hasonlóságokat össze lehet ám vágni NaruHina esetében is. Csak épp Naruto személyisége olyan, mint Kushináé, Hinatáé pedig mint Minatoé. Kushina is nagyszájú, mint Naruto. Hinata és Minato csendes és türelmes típusok. Minato mindig figyelte Kushinát. Hinata is mindig figyelte Narutot. Minato megmentette Kushinát. Hinata meg akarta menteni Narutot. Kushina először nem ismerte el Minatot. Naruto sem tartotta sokra Hinatát. Egyetlen beszélgetés megváltoztatta a véleményüket. Narutoé akkor változott meg, mielőtt Nejivel harcolt volna és összetalálkozott Hinatával, aki elmondta, milyen erősnek látja őt. Viszont Kushina és Hinata között is van hasonlóság. Mind a ketten utálják a háborút és a harcot. Kushina vissza is vonult a ninja léttől. Mind a kettőjüket ugyanaz a falu rabolta el. Világos bőrűek és hosszú a hajuk. Kushina is tud nagyon aranyos lenni. Nagyon fontos nekik Naruto.
Szóval blablabla, ez az egész úgy van megszerkesztve, hogy max. csak találgatni tudjunk, mit is akar Kishi. Ez a helyzet.
Engem jobban érdekel Shikamaru és Temari. Az ő kapcsolatuk az egyedüli normális. Muszáj, hogy összejöjjenek.