24 nov 18, 23:23:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 226 227 [228] 229 230 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623984 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
NaruSaku de jó lenne
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!

« Válasz #3405 Dátum: 14 okt 30, 21:18:57 »

Én még azért reménykedem, hogy NaruSaku lesz bocs tudom, hogy gyerekesen hangzik meg minden de én NaruSakut szerettem persze csak a végén legyen kézfogás vagy ölelés nekem már annak is örülnék. Nem láttam az új trailert pedig haverom elküldte hát nehéz ellenállni, hogy megnézem de szerintem biztos rengeteg és fontos spoilereket tartalmaz így inkább kihagyom. Mondta elég NaruHinás lesz de nem biztos. De majd meglátjuk mi lesz szombaton akkor jön ki a teljes trailer majd akkor lezárul végleg a NaruSaku vagy NaruHina ''háború''.
Szerintem még lehet NaruSaku már csak ezért is : http://yissy-chan.deviantart.com/journal/NaruSaku-Proof-433743094
                http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
 Nem néztem végig csak az elejéből egy kicsit haverom mondta van benne spoiler végén.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 30, 21:25:00 írta NaruSaku de jó lenne » Naplózva

Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D

http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #3406 Dátum: 14 okt 30, 21:46:09 »

Én még azért reménykedem, hogy NaruSaku lesz bocs tudom, hogy gyerekesen hangzik meg minden de én NaruSakut szerettem persze csak a végén legyen kézfogás vagy ölelés nekem már annak is örülnék.

S én meg azt szeretném, ha semmilyen párosítás nem lenne Naruto-val, Sasuke-val, Sakura-val és Hinata-val, mert akkor egész életemben nevetni fogok azon, hogy az emberek menny időt elpazaroltak ilyen "proof of shipping" táblázatokra, amik köztudotan kb annyira igazak és valóságalapúak, hogy attól kileng a fanboy-o-méter is.

Igen, bevallom, semmilyen "románcot" nem szeretek a Naruto-ban, mert mindegyik rosszul megírt, 12 éves szinten lévő, izzadtság és álomvilág szaggú fanservice elemek, melyeknek nem titkoltan az volt a céljuk, hogy elvonják az olvasók figyelmét a manga hibáiról - s a félelmetes az, hogy az embereket már tényleg csak annyira ez érdekli, hogy közben el sem gondolkodnak a nem kevés válaszolatlanul maradt kérdésre, melyekre soha nem kaptunk választ!
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #3407 Dátum: 14 okt 30, 22:22:06 »

Igen, nem fair, hogy egy csomó kérdésre nem kapunk választ. A szerelmi szálak meg olyanok, hogy bár inkább ne tette volna bele, vagy, ha már egyszer beletette, akkor dolgozta volna ki normálisan, ne ilyen gyerekesen esetlenül. Én amúgy NaruHina párti vagyok, de szentül meg vagyok győződve, hogy NaruSaku lesz. Nem járhatnak úgy, mint Jiraya és Tsunade, ennyi az egész.
Hinata pedig nem bánná, neki az számít elsősorban, hogy Naruto boldog legyen. Abba belegondoltatok, hogy az elég érdekes lenne, ha ők összejönnének?  Naruto és Hinata gyereke annyira tápos lenne már, hogy elképzelni is nehéz. ( Meg még egy kicsit lökött is. ikszdé )

Szeretem Hinatát, de Naruto nem. Úgy kezelte mindig is, mint a kishúgát, legalábbis én sosem éreztem azt, hogy bármi is lett volna Naruto tetteiben, ami továbbmutatott volna annál. A szerelmi vallomásával se kezdett gyakorlatilag semmit. Az meg, hogy Hinata egy-egy lépésére reagált valamit... még jó, hogy reagált, nem egy tuskó, de semmi romantikus nem volt abban sem, mikor megfogta a kezét és együtt felálltak. ( muszáj volt chakrát továbbítania )
Az viszont tény, hogy Hinata megérdemelné, hogy Narancs észrevegye. Ő elismerte még azelőtt, hogy bárki más megtette volna és mindig mellette állt. Képes lett volna az életét adni érte. Ez mondjuk kissé gyerekes hozzáállás, de, aki igazán szeret, az bármit megtenne azért, akit szeret.

Sakura is kimutatta a törődését, igaz, hogy másképp, de akkor is. Még, ha úgy tűnik is, hogy csak testvérként tekint Narutora.
Naruto pedig szereti Sakurát, hiába is mondják, hogy gyerek szerelem. A főhősnek illendő megkapnia, amire vágyik. Sasuke nem fogja szeretni Sakurát sosem. Ez van. Szóval Sakura jöjj szépen rá, hogy van valaki, aki tényleg szeretné őt.

Szóval NaruSaku-t sanszosabbnak érzem.

Voltam kedves végigfutni azt a NaruSaku érvelést. Hasonlóságokat össze lehet ám vágni NaruHina esetében is. Csak épp Naruto személyisége olyan, mint Kushináé, Hinatáé pedig mint Minatoé. Kushina is nagyszájú, mint Naruto.  Hinata és Minato csendes és türelmes típusok. Minato mindig figyelte Kushinát. Hinata is mindig figyelte Narutot. Minato megmentette Kushinát. Hinata meg akarta menteni Narutot. Kushina először nem ismerte el Minatot. Naruto sem tartotta sokra Hinatát. Egyetlen beszélgetés megváltoztatta a véleményüket. Narutoé akkor változott meg, mielőtt Nejivel harcolt volna és összetalálkozott Hinatával, aki elmondta, milyen erősnek látja őt. Viszont Kushina és Hinata között is van hasonlóság. Mind a ketten utálják a háborút és a harcot. Kushina vissza is vonult a ninja léttől. Mind a kettőjüket ugyanaz a falu rabolta el. Világos bőrűek és hosszú a hajuk. Kushina is tud nagyon aranyos lenni. Nagyon fontos nekik Naruto.

Szóval blablabla, ez az egész úgy van megszerkesztve, hogy max. csak találgatni tudjunk, mit is akar Kishi. Ez a helyzet.

Engem jobban érdekel Shikamaru és Temari. Az ő kapcsolatuk az egyedüli normális. Muszáj, hogy összejöjjenek. Mosolyog
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #3408 Dátum: 14 nov 01, 15:32:56 »

Hát majd meglátjuk remény hal meg utoljára

Felőlem. Ha te szeretnéd, akkor nyugodtan, nekem nyolc, csak belőlem több érzelmet váltana ki például az 5 nagy nemzetet együtt ünnepelni + síratni a háborúban elesett barátaikat, mint hogy az utolsó 2 fejezetben valaki összejöjjön valakivel. Illetve jobban érdekel, hogy lesznek-e, akik belehaltak már az MT-be, mi lesz a Bijuu-k sorsa, Kakashi "azzá" választásának mikéntje stb, s ha ezt mind 44 oldalba kellene sűríteni, akkor bizony valamit hanyagolnia kell Kishi-nek (pl Shipping), főleg ha sok lesz majd a 2 oldalas oldal.
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #3409 Dátum: 14 nov 01, 20:43:25 »

Idézet
Felőlem. Ha te szeretnéd, akkor nyugodtan, nekem nyolc, csak belőlem több érzelmet váltana ki például az 5 nagy nemzetet együtt ünnepelni + síratni a háborúban elesett barátaikat, mint hogy az utolsó 2 fejezetben valaki összejöjjön valakivel. Illetve jobban érdekel, hogy lesznek-e, akik belehaltak már az MT-be, mi lesz a Bijuu-k sorsa, Kakashi "azzá" választásának mikéntje stb, s ha ezt mind 44 oldalba kellene sűríteni, akkor bizony valamit hanyagolnia kell Kishi-nek (pl Shipping), főleg ha sok lesz majd a 2 oldalas oldal.

Erről van szó! bow Végre valaki, aki nem azért izgul végig egy 700 oldalas mangát ami 15 éve megy, hogy ki kivel jön össze. Nem is normálisak azok akik azért néznek egy animét (olvasnak egy mangát), hogy végig izgulják azt, hogy melyik karakter melyik másik karakterrel fog kialakítani egy párkapcsolatot. Gyerekek ez shounen, nem szappanopera (nézzetek akkor ilyen dél-amerikai nyálcsöpögtető sorozatokat ikszdé). Ne jöjjön össze senki senkivel, inkább a sztori legyen normálisan lezárva, az utolsó mangafejezet oldalai ne csöpögős képekkel legyen telerajzolva, hanem korrekt és normális lezárással.
Engem speciel az is érdekelne, hogy milyen lesz a külpolitika az öt shinobi nagynemzet között a háború után, milyen változások történnek a nindzsavilágban a háború után.
Kedves NaruHina, NaruSaku vagy SasuSaku (és a fene tudja mi van még ilyen) fanok nyugodtan megkövezhettek!  Ördögi ikszdé
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3410 Dátum: 14 nov 01, 20:56:36 »

Én pl. Kakashi miatt kezdtem el foglalkozni a Narutoval (nem azért néztem hanem hogy jobban foglalkoztatott mint valami amit "csak" megnézek). ikszdé
Engem viszonylag érdekelnek a szerelmi szálak, de nem csak az érdrkel, foglalkoztat a harcok kimenetele is. Az hogy valakit a szerelmi rész érdekel még érdekelhet más is.  Nevet
Nem kell a csöpögés meg az olyan szerelmetes jelenetek amiktôl átmenne már a manga tömeghentaiba, de mondjuk egy NaruHina  vég (nem csöpögve, csak úgy elegánsan valami kis utalással) nem ártana.  Nyelvesít
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aemy
Naruto-Kun Csoport
*

Chokolate Sisters fele

« Válasz #3411 Dátum: 14 nov 06, 14:24:35 »

Na jó kis vége lett!  Hümm-hümm

Naruto + Hinata
Ino + Sai
Sakura + Sasuke
Shikamaru + Temari
Choji + Karui

Várom a filmet! Nevet
Naplózva

Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! Ámor BLOG
Xapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és  Csibe
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #3412 Dátum: 14 nov 06, 14:39:45 »

HÁt én csak arra vagyok már kíváncsi hogy Lee kivel jöhetett össze  Nevet ! Szerencsétlen gyerek  ikszdé!
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3413 Dátum: 14 nov 06, 14:46:02 »

Szerintem Tenten a pici Lee anyukája, de majd ezt is megtudjuk. Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3414 Dátum: 14 nov 12, 19:01:11 »

Az is lehet hogy a pici Lee egy tanítvány. Olyan mint Lee Gainak.  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Mextil General
Akadémiai tanár
*

I'm Serious!

« Válasz #3415 Dátum: 14 nov 12, 19:59:41 »

Szerintem ezeket (a Lee, Gai, Dai, Lee fia) klónozzák  Nevet !  Tenten gyereke szerintem biztos hogy nem lehet mert ő nem engedné hogy ilyeneket csináljon  Nevet!
Naplózva
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #3416 Dátum: 14 dec 02, 06:28:38 »

Találtam egy kicsi, aranyos választ arra, hogy mi is volt a legnagyobb baj Kushina "válasz olyan lányt, mint engem" kifejezésével.... hogy kb 9 klónja volt:

http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/332/e/d/naruto_kushina_s_order_01___kushina_clone_contest_by_vergilx-d87znlg.jpg
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3417 Dátum: 14 dec 02, 06:57:10 »

Találtam egy kicsi, aranyos választ arra, hogy mi is volt a legnagyobb baj Kushina "válasz olyan lányt, mint engem" kifejezésével.... hogy kb 9 klónja volt:

http://fc07.deviantart.net/fs70/f/2014/332/e/d/naruto_kushina_s_order_01___kushina_clone_contest_by_vergilx-d87znlg.jpg

Na igen Nevet
De ugye azért amiket Kushina mondott, azok javaslatok és tanácsok voltak, nem parancsok Nevet
Másrészről naruto válasza erre a pontra Minatonak az volt, hogy "Nem minden megy úgy, ahogy anya kérte".

Meg aztán ha úgy nézzük Kushina és Hinata sokban hasonlítanak, egyedül talán abban nem, hogy az egyik hirtelen haragú és fiús, a másik meg szerény és lányos. De ugyan úgy mindketten megtennének bármit, azért, akit szeretnek, még ha az az életükbe is kerül és mindkettőjükből hiányzott saját maguk szeretete, amíg az általuk szeretett személy azt meg nem segített találni nekik. Mindketten valamelyik fontosabb vérvonal leszrámazottjai és mindkettőjüket lenézték a többiek fiatal korukban.

Ha azt vesszük az alapvető és egyértelmű személyiségi eltéréseket leszámítva talán Hinata hasonlít rá legjobban minden másban.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 02, 07:09:27 írta Exkirion » Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #3418 Dátum: 14 dec 02, 09:47:03 »

Csak, hogy igazolva legyen, miért is hasonlít Hinata Kushinára:

http://24.media.tumblr.com/3d457d4d21abed5deeef707449849bb9/tumblr_mnd5y67wCG1spjsrno1_500.jpg

Mikor ment a NaruHina, NaruSaku harc, én jót röhögtem ezen. Nevet
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3419 Dátum: 14 dec 02, 10:33:29 »

Bezony bezony. Ugyan én ezt nem láttam korábban, de lényegében ugyan azokat írja le, amiket én is leírtam az előbb.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 226 227 [228] 229 230 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins