Épp most zajlik a sokadik bazinagy ninjaháború, a világ a feje tetején áll, mégis kinek lenne itt ideje vagy kedve szerelmi történésekkel foglalkozni, mikor a ninjatársadalom sorsa és a puszta létük forog kockán?
Lehet, le lett már írva, nem tudom, de amúgy Hinata neve azt jelenti, hogy napos helyen, és Narutoról manapság köztudott, hogy egyre több szimbólummal vagy közvetlenül kapcsolódik a Naphoz. Szerintem Hinatanak a neve is arra utal, hogy végül ők össze fognak jönni, meg amúgy is, a Narutoban nagyon fontos szerepe van a vérvonalaknak, klánoknak, családoknak, kizárt, hogy Narutonak ne legyen majd örököse, aki tovább viszi az ő akaratát, mint ahogy tették azt generációk óta a felmenői is. Nem tudom elképzelni, hogy ne Hinata legyen majd az, akivel mindezt meg akarná csinálni.
Sakura úgynevezett vallomásának pedig semmi keresnivalója nincs itt, ugyanis azt csak végső elkeseredésében, igencsak összezavarodva lépte meg, egyértelmű, hogy ő már Sasukénak adta a szívét, Naruto iránt pedig csak nagyon erős szeretetet érez, szerelmet, mint olyant, aligha.
És nem tudom, honnan veszed, hogy Kishimoto kommerciális célok miatt tett bele "újonnan" szerelmi szálakat a mangájába, holott ilyesmi végig fellelhető benne már a kezdetek óta, a visszaemlékezésekből is kiderült csomó dolog, csomó indíték, csomó érzelem.. Passz.