24 nov 18, 21:21:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 224 225 [226] 227 228 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623957 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3375 Dátum: 14 jan 19, 14:48:41 »

Attól még szerette.  Nevet
Az már más kérdés hogy megzakkant agyilag, mert megzakkant, de szerette Rint.

De (más téma) itt korábban felvetették hogy Gaihoz ki passzolna.
Ki mit mondana egy Gai x Guren-re, tudom hogy filler csaj, de elég érdekes lenne.  Gondolkozik  ikszdé
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3376 Dátum: 14 jan 19, 16:37:43 »

Igen, de ha nem hal meg Rin (akit szeretett a megölése pillanatában), akkor nem biztos, hogy ennyire megzakkant volna.

Guren és Gai? Jesszus. ikszdé Gai-hoz szerintem senki nem passzol, esetleg Anko... xD Bár, Guren és Anko egész hasonlóak. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
DasOmen
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3377 Dátum: 14 jan 19, 17:19:58 »

Olyan abszurditásokba ne menjünk bele, hogy szerette. A szerelmes volt belé még úgyahogy fogyasztható. Bár azt elismerem, hogy a harmadik belemagyarázás visszaemlékezés után több volt köztük mint a történet elején naruto és sakura között (ami az első visszamlékezésben még dett ugyan azon a szinten állt, ezt ne tagadja senki).
Naplózva

...if you read between my lie i'll take you step by step by step...
Szofi-chan
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3378 Dátum: 14 feb 20, 01:43:39 »

Naruto+Hinata (Mert Hinata igazán megérdemelné Nevet )
Shikamaru+Temari (Ők összeillenek Mosolyog )
És ha szabad egy kis yaoit...
Gaara+Lee (Édes páros lenne,  na meg a kedvencem >< )
Naplózva

Sabaku no Gaara........ *---*
kurama95
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3379 Dátum: 14 jún 28, 13:20:27 »

Naruto + Sakura .Mert jobban össze illenek és még a Shippudent is erre mutat jeleket . Nevet Nevet
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #3380 Dátum: 14 júl 02, 20:29:20 »

Szerintem pedig senki nem fog összejönni senkivel. De ha már itt tartunk akkor egy Ino + Choji páros igen jól mutatna.  ikszdé
Naplózva
Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #3381 Dátum: 14 júl 03, 00:58:17 »

Az azért elég troll lenne ikszdé szerintem és szerintem se jön majd össze senki sem :/ hiába vágynának erre a rajongók bár a végétől függően én azt mondom jobb is lenne úgy nem kell mindent el rontani egy szükségtelen szerelmes befejezéssel.
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3382 Dátum: 14 júl 03, 04:03:47 »

http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2014/002/f/9/commission__naruto_x_konan_by_amenoosa-d70gjy5.jpg
http://meichiin.deviantart.com/art/Commission-Naruto-Fuu-and-their-children-358339256

Két olyan párosítás, amire külömböző okokból nem volt és nem is lesz esély, de érdekes belegoldolni és még működhetne is.
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #3383 Dátum: 14 júl 03, 13:33:28 »

ki a második csaj o_O ? totál nem vágom ikszdé az elsőt meg megérdemelnék de hát maradjunk annyiban kíváncsi leszek Nevet
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3384 Dátum: 14 júl 03, 14:42:48 »

Ja gondoltam, hogy azt nem mindenki fogja levágni elsőre, de sajna nem nagyon volt értelmesebb közös kép.

Amúgy Fuu, a bogár Bijuu Jinchuurikije
http://i1.ytimg.com/vi/I3D7o0XmqUU/maxresdefault.jpg
Naplózva

Luidzsy
Osztag Vezető
*

« Válasz #3385 Dátum: 14 júl 03, 20:07:59 »

Nah az még egy érdekes párosítás lenne Nevet vajon a bijuu-k oda bent mit szólnának az egészhez Nevet amúgy nem tudjuk hogy Fuu-ba milyen pecsétel van elzárva a démon ugye? csak mert arra gondoltam hogy vajon minden pecsét úgy reagál a terhességre ahogy Kusináé ? ha ez nem ide való téma akkor bocs :/
Naplózva

kurama95
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3386 Dátum: 14 júl 03, 21:51:11 »

Most lehet hogy semmi szükség szerelmi jelenetekre a Narutoban. De én már kiskoromban fogott meg a Naruto .És mindig van benne egy kis szerelmi jelenet szerintem Kishi nem csak úgy fölöslegesen rakta be ezeket folyamatosan .
Naplózva
sergei55
ANBU újonc
*

« Válasz #3387 Dátum: 14 júl 09, 08:43:10 »

Most lehet hogy semmi szükség szerelmi jelenetekre a Narutoban. De én már kiskoromban fogott meg a Naruto .És mindig van benne egy kis szerelmi jelenet szerintem Kishi nem csak úgy fölöslegesen rakta be ezeket folyamatosan .

Khm, Hinata vallomására kb a 436/437-ik fejezet óta nem tért ki, de még csak annyit sem tudunk, hogy Naruto mondott-e egyáltalán bármit is neki. Ugyanez igaz Sakura "vallomására" is, s ez csak 2 példa az ezerből. Mindössze annyiról van szó, hogy miután látta Kishi, hogy a Twilight többet profitál pénzileg, mint a Harry Potter, ezért elkezdte beletömni shipping-el az olvasók száját.

Aki meg kíváncsi, hogy "kit fog választani Naruto", az olvassa el a Rosario To Vampire Season II utolsó fejezetét, s tudni fogja, hogy lesz lezárva eme shipping fanservice. A fanok meg még éveken át írhatják a különböző demotivation/proof cuccaikat a DA-n. ikszdé
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3388 Dátum: 14 júl 09, 10:12:56 »

Épp most zajlik a sokadik bazinagy ninjaháború, a világ a feje tetején áll, mégis kinek lenne itt ideje vagy kedve szerelmi történésekkel foglalkozni, mikor a ninjatársadalom sorsa és a puszta létük forog kockán? Mosolyog

Lehet, le lett már írva, nem tudom, de amúgy Hinata neve azt jelenti, hogy napos helyen, és Narutoról manapság köztudott, hogy egyre több szimbólummal vagy közvetlenül kapcsolódik a Naphoz. Szerintem Hinatanak a neve is arra utal, hogy végül ők össze fognak jönni, meg amúgy is, a Narutoban nagyon fontos szerepe van a vérvonalaknak, klánoknak, családoknak, kizárt, hogy Narutonak ne legyen majd örököse, aki tovább viszi az ő akaratát, mint ahogy tették azt generációk óta a felmenői is. Nem tudom elképzelni, hogy ne Hinata legyen majd az, akivel mindezt meg akarná csinálni. Mosolyog

Sakura úgynevezett vallomásának pedig semmi keresnivalója nincs itt, ugyanis azt csak végső elkeseredésében, igencsak összezavarodva lépte meg, egyértelmű, hogy ő már Sasukénak adta a szívét, Naruto iránt pedig csak nagyon erős szeretetet érez, szerelmet, mint olyant, aligha.

És nem tudom, honnan veszed, hogy Kishimoto kommerciális célok miatt tett bele "újonnan" szerelmi szálakat a mangájába, holott ilyesmi végig fellelhető benne már a kezdetek óta, a visszaemlékezésekből is kiderült csomó dolog, csomó indíték, csomó érzelem.. Passz. Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3389 Dátum: 14 júl 09, 10:26:28 »

sergei55, lehet nálunk hónapok és évek telnek el, mert hetente jön ki legtöbbször a manga, de náluk, egy "bazinagy" (Nevet) harc van ami egy-két napot vesz igénybe. Most mi a fenének kellene azt erőltetni, hogy minden második fejezetben Hinata oda fut Narutohoz és megcsókolja, vagy megöleli, hogy tudja, rá számíthat. Elmondta neki valamennyire, Naruto lehet fel is fogja idővel, de ahogy Niki írta nem éppen ez a legfontosabb. A túlélés a legfontosabb jelenleg és senki sem arra gondol, hogy éppen ki valljon szerelmet az egyik megmentőjének, Naruto-nak.

Sakura-nál Naruto mindig is - hülyén hangzik, de akkor is - friendzoneban volt, eleinte ezt Naruto nem tudta elfogadni, de már ideje nem epekedik Sakura után. Annak a csajnak meg csak a hős kép miatt fordult meg a fejében bármilyen más érzelem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 224 225 [226] 227 228 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins