24 nov 17, 04:29:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622688 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2775 Dátum: 11 jan 18, 08:51:24 »

A párosítások mellé egy kis magyarázatot is írjatok, ahogy a téma címe is kéri. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2776 Dátum: 11 jan 18, 16:56:48 »

Jó vicc volt ez a Hina-Jugo,na jó,ez még viccnek sem volt jó:D
Tsunade Konohamaru jobban sikerült elképzelni ,főleg mikor Konohamaru Tsunade kebleit élvezhette.....kölyök egyből kapcsolt,h milyen jó helyre került:D

OFF:azért kíváncsi lennék Naruto fejére,ha rájönne,h Hinatát látta a vízesésnél,miközben gyakorolt,mert másnap reggel,is azon törte a fejét,h ki volt az a gyönyörű lány,mert elég rendesen ki volt bukva,h nem bírta elcsípni:D(Naruto 148.rész (a poénokról jutott eszembe)

VISSZATÉRVE:am Lee mellé kit tudtok elképzelni?Gai sensei-el van olyan szoros kapcsolata,h nekik nem kell lány:Dde még Sakura mellé is el tudnám képzelni,h miért,mi sem egyszerűbb,ha Sakura lecsapja Lee-t,ő nem a fájdalmat érzi,hanem a szerelem-,vagy a fiatalság tüzét:D
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 18, 17:22:32 írta XPdestroyer » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2777 Dátum: 11 jan 18, 19:51:04 »

Lee? Tayuya tökéletes választás lenne neki. xD >.<# Nem?  Pojén Vaaagy. Moegi vagy ki. A kis pírrel az arcán, Sakura féle energiájával biztosan lenyűgözné Lee-t, ha ő egy kicsi figyelmet fordítana rá. smirksweat Pirul
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2778 Dátum: 11 jan 18, 20:28:37 »

Gai sensei-t meg se kérdem:D Neki az edzés a szerelme,és Lee az élete értelme,ő már elkötelezte magát:D
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2779 Dátum: 11 jan 18, 23:18:27 »

Lee? Tayuya tökéletes választás lenne neki. xD ...

Ja, mint a tűz és víz. Nevet Egy illedelmes, jólnevelt srác és egy "enyhén" mocskos szájú lány. ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2780 Dátum: 11 jan 19, 07:30:00 »

szokták mondani,h az ellentétek vonzzák egymást,de azért ez már túl sok Nevet
Naplózva

AXENINJA
Újonc
*

« Válasz #2781 Dátum: 11 jan 19, 19:18:22 »

Helló szerintem össze illenének:
Sai X Ino : mivel Sai ilyen OKJ-s érzelem kurzusra készül és Ino szerintem olyan aki szívesen tanítgatná Nevet

Yamato X Shizune : mivel mondjuk ki mindketőjüket folyton csicskáztatják Yamatot Kakashi ,Shizunet Tsunade és általában mindketten a kocsmába folytják a bánatukat talán egyszer részegen találkozhatnának Nevet

Naruto X Hinata: szerintem ezt nem kell ecsetelgetni

Habár Shounen anime/manga, remélem a végén csak összejönnek páran vagy legalább mutatnak egy kétt év előre ugrást ahol már jön az új nemzedék:D

Naplózva
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2782 Dátum: 11 jan 19, 22:51:59 »

Üdv mindenkinek!

Én a Naruto - Sakura páros mellett foglalok állást, több okból.

Először is, ezt mindenki tudja, Naruto szereti Sakurát.
A Shippuudenben sok jel utal arra, hogy Sakura is hasonlóan érez. És szerintem nem csak azért vall szerelmet, mert nem képes elmondani Narutónak, hogy meg akarják ölni Sasukét, hanem mert ez az igazság. Narutónak pedig csak vissza kellene gondolnia, hogy mik történtek kettejük között, mióta visszatért Konohába és akkor szerintem rájönne, hogy Sakura komolyan gondolta, amit mondott.
Sakura folyamatosan kapja a pofonokat Sasukétól.
Nem törvényszerű az, hogy mivel Naruto az anyjára hasonlít, ezért egy olyan társ kell mellé, mint Minato. Főleg, hogy Kushina azt mondta neki, olyat válasszon, mint ő. És Kushinára szerintem csak Sakura hasonlít.
Nem akarom megbántani a Hinata fanokat, de el tudnám képzelni mi lenne, ha Narutóval összejönne. Naruto csinálná a hülyeségeket, Hinata meg mellette vigyorogna.
Ezért jobb, hogy Sakura legalább karbantartja Narutót, hogy ne csináljon nagy hülyeségeket.

Nekem ez a véleményem a dologról, bár azt mind tudjuk, hogy az animékben/mangákban bármi megtörténhet.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 19, 23:44:51 írta miki » Naplózva

Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2783 Dátum: 11 jan 20, 11:42:22 »

Miki én veled vagyok teljes mértékben.
Hinata aranyos meg minden, de egy olyan rakoncátlan típusra mint Naruto, egy olyan visszatartó erő kell, mint Sakura.
Figyeljük csak meg, hogy Shikamaru hogyan áll az édesanyjához, meg különben is a nőkhöz.
Ebben a ninja világban bizonyos mértékig "félnek" az asszonytól, aki könnyű szerrel elnáspángolja a férjet, kölköt.  Nevet
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2784 Dátum: 11 jan 22, 14:09:14 »

Szerintem vicces lenne a Naruto Sakura(egész világon az terjedne el,h a Hokage mögött 1 olyan nő áll,akitől mindenki retteg,a Hokage az 1 kedves barát hozzá képest),de megnézmém. :Dam meg,láttam Hinatát is,h adott volna Narutonak:D 2.aztán még ki tudja,h mennyit fognak változni?Ha kicsit visszaemlékezünk,mondjuk még a 3.hokage haláláig,akkor ki fogadott volna arra,h Sakura valaha szerelmet vall Narutonak? Sztem csak azok,akik úgy voltak vele,h Naruto úgy is Hokage lesz,meg mindent elér amit akar.....Érdekes lehet még a folytatás,meg úgysem most fog kiderülni,ahogy hallom a dolgokat:D
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2785 Dátum: 11 jan 22, 14:28:34 »

Hát amég megy a ninja háború és Naruto amúgyis Bee-vel edz, aztán meg valószínű lesz néhány nagyobb fight-ja is, mondjuk Sasukeval, addig nem nagyon fog törődni a lányokkal, max. utána. És akkor talán fény derül az igazságra. Ördögi Én még reménykedek egy ShikaTemában is, de lehet, az már túlzás lenne. Elvégre ez egy shonen.
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2786 Dátum: 11 jan 22, 17:03:15 »

XPdestroyer, igaz furcsa helyzet lenne, de nem kell messzire menni, csak vissza kell gondolni Naruto szüleire. Ugyanez a helyzet volt ott is.
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2787 Dátum: 11 jan 22, 18:11:49 »

Tudom,pont azért mondom,h vicces lenne,sok poént lehetne belevinni,ezt jó pontként mondtam:)
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 18:14:32 írta XPdestroyer » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2788 Dátum: 11 jan 22, 18:28:55 »

Ja, Naruto éppen nagyban osztja a küldetéseket és okoskodik, amikor Sakura beront a szobába és Narutohoz vágja az alsóneműjét, mondván, hogy már megint a kádban találta meg a koszos gatyáját. Nevet Pojén Nyelvesít
Naplózva

Szeretet
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2789 Dátum: 11 jan 22, 18:36:42 »

Naruto és a papírmunka,kezdem érteni,h még miért nem lett Naruto Hokage Nevet kíváncsi vagyok,h melyik jövőt választja a Nagy Úr:D
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 18:39:07 írta XPdestroyer » Naplózva

Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins