łin@
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Jounin
|
|
« Válasz #2745 Dátum: 10 aug 31, 18:33:03 » |
|
>< egyetértek Különben ha úgy veszük minden "párnak" csak minimális esélyei vannak mivel alapjába véve ez az anime-manga shounen xD( bocs ha rozul írtam) itt maksz a főszereplő szerelme (szerelmi tárgya) az olyan ami bezokott jönni xD de nem baj ha szavazni kéne h talán ki jön össze az argetnív szappanoperában akkor én Shikamaru Temari párocskára tennék ( hiszem kishi mikor egyhelyen vannak és beszélgetnek mindig benősége haggulatot tud nekik teremteni . Ezzel szemben mikor Sakura és Naruto együtt vanak és naruto valamit elszúr >< inkább nem részletezném xD *félholtan fekszik az út közepén a járokelők nem kis rémületére és egy gyilkos velociraptor éppen kézül megennni ebédre xDDD*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2746 Dátum: 10 aug 31, 19:28:08 » |
|
Örülök, hogy sokan egyetértenek velem, de azért valamit leszögeznék: Én nem foglaltam állást se a Naruto x Sakura, se a Naruto x Hinata mellet. Mindkettőt el tudom képzelni. Csak éppen kifejtettem, hogy szerintem Sakura miért/miben nem hasonlít Kushinára. ^^ ... Most nem fogok mindenféle idióta érvet felhozni(néha már csak röhögni nézek be ebbe a topicba), egyszerűen azért vagyok ezen a párton, mert már az 1. rész óta ez a kedvencem. ...
Kérlek, majd akkor nevesd ki mások véleményét, és csak azután nyilvánítsd idiótaságnak az érveiket, miután kifejtetted a sajátodat. Addig, ha nem tetszik egy téma, nem kell bele írni. Én is így szoktam. <--- Semmi beszólás, csak tiszteljük már meg ennyivel egymás véleményét. Ezt írhattam volna moderátorként is, de gondoltam, így is elég lesz. Rondar: Ezt jól megaszontad.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 19:29:23 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2747 Dátum: 10 aug 31, 22:30:03 » |
|
Féreértetted! Nem mások véleményét röhögöm, hanem azt, hogy egyeseknek ez már lassan személyes ügy. Bár abban igazad van, hogy elég foghegyről küldött hozzászólás volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 31, 22:35:38 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2748 Dátum: 10 aug 31, 23:44:06 » |
|
Én NaruHina fan vagyok. Szvsz ha Naruto Sakurát választaná feleségének megrövidülne az élete. Hisz ismerjük Sakurát hogy milyen. Jól gondold át Naruto hogy kit választasz! Ezen kívül még szeretem a ShikaTemat, SasuSakut(reméljük van rá esély ), NejiTent, SuiKarint, PeinKonant, és a SaiInot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 23:18:53 írta Hellus-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takeda Miroku
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
ISTEN
|
|
« Válasz #2749 Dátum: 10 okt 03, 10:51:49 » |
|
Én Naruto és Sakurát valamiért szívesebben látnám egy ágyban mint Narutot meg Hinatát de ez az én véleményem. Am mikor lesznek NaruSaku képek??????????
|
|
|
Naplózva
|
Egy Istent csak egy másik Isten tud felismerni.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2750 Dátum: 10 okt 03, 15:11:12 » |
|
na igen ezen már én is gondolkodtam. Lehetne akkor, amikor sakura"hazudik", ill. szerelmet vall.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2751 Dátum: 10 nov 22, 13:08:54 » |
|
Hát én meg lennék elégedve a NarutoxHinata, de a NarutoxSakura párosítással is. Ám, egy kis továbbgondolásra adna okot, ha Hinatával jönne össze. Ugyebár ha a dolgok folynak a maguk természetes módján, akkor ebből a frigyből létrejönne egy gyermek, akinek egyszerre lenne a vérében az Uzumaki (és minden, ami ezzel jár) vérvonal, és a Hyuuga. vérvonal. Tegyük fel, hogy innen egy fiú születik. Tételezzük fel, hogy Sasuke túléli a háborút, viszont mint Madara, ő is erejének jó részét elveszti, így nem tud bosszút állni konohán, ezért gyermeket nemz (viszonylag lényegtelen, hogy kivel), hogy majd ő beteljesíti apja akaratát. De Sasuke nagy bánatára lánya születik. Viszont az évek során erőssé válik, és elmegy konohába, ahol összetalálkozik az időközben felnövő naruto fiúval. És ha az egymással való harcolás helyett más közös "elfoglaltságot" találnak, nem kizárt, hogy létrejön Rikodou második megtestesülése (legalábbis ilyen cselekmények után a 6 útból jó sok együtt lenne). Bár ez egy elég beteges agymenés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #2752 Dátum: 10 nov 22, 16:37:11 » |
|
Szerintem egyáltalán nem.Sőt mivel én is NaruHinás vagyok én is sokat gondolkodtam ezen. Két különböző vérvonalból vajon mi keveredne ki? Meg úgy egyáltalán azon milyen is lenne a következő nemzedék bár ez nem igazán ide tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #2753 Dátum: 10 nov 22, 17:10:08 » |
|
Yondaime Gaindent
A Yondaime Gaiden csupán egy doujinshi - rajongói manga. Rá hivatkozni felesleges. Amúgy Narutónak is van érzelmes oldala, csak egyenlőre nem nagyon irányította lányok felé. Véleményem szerint hogyha Naruto Sakura mellett kötne ki, ő lenne Konoha leginkább papucs shinobija. Ha nem érne haza időben, Sakura előtt kéne felelnie, méghozzá úgy ahogy egy tiszt jelent a felettesének a hibáiról. Az pedig elég hülyén venné ki magát ha Konoha Hokagéja a kölkei előtt lenne megalázva, ráadásul pont az anyuka miatt. Szép példát mutatna a falunak férfiasságból, az tuti. Konohai feleségek/lánykák alapvetően harciasok.Konoha telljes férfi ninja serege papuscállatkákból áll,ha úgyvesszük(legalábbis a házasok).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2754 Dátum: 10 nov 22, 18:21:03 » |
|
Ez nagy volt De reális. Ezzel lehet magyarázni, h a konohaiak mért olyan jó shinobik, a küldetéseken élik ki a férfiasságukat, mert otthon a nők parancsolnak
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
Hellus-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2755 Dátum: 10 nov 24, 20:16:22 » |
|
gt12 most meg mondtad a tutit Én is gondolkoztam már ezen többször is De szerintem vagy Sasuke vagy Naruto meg fog halni a végén, úgyhogy még nem biztos hogy a vége happy enddel fog végződni. (vagy egyikük sem hal meg, ki tudja?! ) De mindenesetre nem örülnék ha meghalnának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2756 Dátum: 10 dec 31, 08:38:01 » |
|
Sasuke sakura tuti nem lesz azok után hogy meg akarták ölni egymást. De TemarixShikamaru lesz szerintem, mert Shikamaru Shippuudenben célozva lett rá. Bár az kishitöl független, de ő is nagyon sokszor rajzolja egymáshoz őket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2757 Dátum: 11 jan 10, 18:58:46 » |
|
Igazából én annak örülnék ha NaruSaku lenne, de nem tudom van rá valami esély ? ahogy olvasom mangát Sakura kezd megtörni és elfelejteni Sasuket teljesen, talán csak lesz valami esély rá , hogy Narutoval összejönnek nem ?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
XPdestroyer
Gennin
Nem elérhető
ez az én ninja utam!
|
|
« Válasz #2758 Dátum: 11 jan 11, 21:20:19 » |
|
Hát sztem nem sok esély van NaruSaku-ra.Én sokkal több esélyt látok NaruHina-ra.Indoklásom egyszerű:Hinata jobban megérdemli:D kicsit többet küzdött érte,mint Sakura....Hinata mindig felnézett Narutora.....már egyre magabiztosabb,egyre jobban közeledik Narutohoz,de ha Sakurával jön össze,akkor össze kéne roppannia Hinatának,vagyis azok alapján,amennyit álmodozik Narutorol,ennek kéne történnie.Hamarosan úgy is ki fog derülni (remélhetőleg),mert most hogy bevallotta Narutonak az érzelmeit,sokáig nem lehet húzni a dolgokat,csak 1 villanás,vagy 1 pillantás fog kelleni,és akkor muszáj lesz valamit mondani,de ki tudja,lehet hogy valahogy kikerülik.Őszintén megmondva,ez 1 gyenge indok,de nem akarok annyira belemenni,ha valaki kíváncsi rá,akkor szívesen leírom,de az készüljön fel,h 10 percet el fog vele tölteni,ezért is nem írom le,h fölöslegesen ne koptassam a billt:Dde ha csak 1 ember is kíváncsi rá,akkor ezer örömmel,amúgy is szívesen vitázok(kulturális vita:) ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2759 Dátum: 11 jan 11, 21:29:10 » |
|
Igazából szerintem a NaruHinara nincs túl sok esély, igaz hogy oda van hinata narutoért de valahogy nem tudnám elképzelni, meg az is elég indok a NaruSaku ra hogy ugye már 1 csapatba vannak mióta sok küldetést megjártak sokszor megmentették egymás életét , és naruto azóta is inkább sakura iránt érdeklődik szerintem. Meg úgy lenne kerek ha végre megkapná azt akiért már nem tudom mióta oda van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 21:32:05 írta hirariko »
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|