Igaz, hogy
Kushina szavait idézve: "... lehetőleg ne egy furcsát válassz, próbálj olyat találni, mint az anyád."
Nos ez itt egy olyan hatalmas paradoxon és ellentmondás, hogy egyszerre 10 fekete lyuk jön létre, felborul a téridő kontínum és elpusztul az univerzum.
Remélem, nem kell kifejtenem, miért. Az 500. rész környékén megismertük Kushunát rendesen. ^^
De poént(?) félretéve, nem értem (de megértem!), miért látják sokan Sakurát Kushinában. Pedig a Vérvörös Habanero egész más személyiség. Persze ő sem épp higgadt, de sokkal inkább Narutósak a dühkitörései. És abban sem hasonlítanak, hogy míg Sakura kiskorában "elbujdokolt" és sírdogált, amikor csúfolták a magas homloka miatt, addig a Paradicsom laposra verte a delikvenseket. ^^
Sokan a Minato - Kushina párosból indulnak ki Naruto esetében. Pedig ebben a felállásban Naruto=Kushina. ^^ És a jelenlegi női szereplők közül Minato higgadtságának leginkább Hinata vagy Tenten felel meg. ^^
Hiszen Kushina a háborgó tenger és tajtékos hullámok, Minato pedig a rendíthetetlen kőszikla a tenger partján. ^^ Mindkettő erős, de másképpen. <--- remélem elég képszerű voltam.
Arra akarok kilyukadni, hogy a fentiek alapján Naruto mellé egy nyugodt nőszemély lenne való. ^^
Kicsit kuszának fog tűnni a dolog,de megpróbálom egyben tartani.1. én nem olvasom a mangát,csak az animét nézem meg,h miért,mert az már egy adott történet,és én csak azt gondolom tovább,míg a mangánál,csak tömören a lényeg van ott,1-1 képpel,így nem igazán jöhet le mindig,az arcjáték,a hangsúly,a mozdulatok(de lehet,h csak néha el kéne olvasnom 1-1-et,és rájönnék,h nem így van)és ez okból,kicsit le vagyok maradva a történettel.2.Chakra,tökéletesen leírta a véleményét(késöbb megjegyzi,h egyik fél oldalán sem áll),ezért idéztem,és nem írtam le magam(elnézést a lustaságért).Ahhoz annyit még,igaz,h Naruto végig Sakurát akarta,de Hinata végig Narutot,és most miért kivételeznénk Narutoval,mert ő a főszereplő logikus,de gondoljuk tovább,az h főszereplő,nem jelenti azt,h mindent megkaphat,csak annyi biztos,h Naruto nélkül,nem lenne Naruto,vagy nem ez lenne a címe.Szóval, több esély is szóba jöhet.
1.Összejön Sakurával,és boldogok lesznek.
2.Összejön Sakurával,de késöbb vmilyen okból Hinatánál köt majd ki.
3.Naruto komolyabb lesz,és rádöbben arra,h kit is szeret igazán,vagy mi az a dolog,amit szeretni lehet,még a külsőn kívül(mint tudjuk,Naruto,imád csajozni,mégha nem is úgy,mint Perverz Remete barátunk:Dés Sakurát,csak a szépsége miatt akarhatja,vagy nem tudom,lehet,h elfelejtettem már,h más oka is lenne,mert a belsője miatt azért nem szeretheti,mert mindig szép szavakkal illette,és ütötte,és csak később kezdett Sakura kedves lenni,ebből gondoltam a csak a külsőre,nyugodtan mondja meg vki,ha vmit rosszul tudok,mert ember vagyok,és felejtek:D),és Sakura is komolyabb lehetne,mert tanulna a hibájából.
Azzal az érvvel,meg h Narutonak,pont nem 1 nyugis csaj kell,ahhoz van Chakra idézete,és csak annyit tennék mellé,h itt lesz a ninja háború,Madara végezni fog pár emberrel,szal lesz itt elég izgalom,szal kéne vmi nyugodt dolog,amibe tudna menekülni,vagy megvárják,míg vége lesz mindennek,és a legvégét úgy fejezik be,h hokage lesz,és akkor jön be 1 lány,vagy megadja a párost,és akkor rengeteget izgulhatunk,h most meghalt nem halt,vagy ha elrabolják,h ki tudja-e szabadítani stb...szóval kell 1 kis nyugalom.....
Ja és hogy Naruto Hinata páros unalmas lenne?kétlem,erre 2 okom van:
1. láthattuk Sakurát,h milyen bárány lett,mikor Sasukénak udvarolt,az is 1 unalmas kapcsolat lett volna,mert 1 lány mindig ott lógott volna Sasuke nyakában,és ennyi.
2.Ha még sem így lenne,mert Sakura felszabadult a pár év alatt,akkor Naruto puhulna be 1 kicsit,láthatjuk,mikor kap 1-2 gigamegát,és csönd,ezt sok okból ellenzem:D nade,mondjuk így lenne,és Naruto sem engedne,az rengeteg vitát eredményezne sztem,még rossz belegondolni is,kb olyat kéne elképzelni,mikor Naruto vs Sasuke volt,csak szerelmen belül:D.Hameg Hinatával jönne össze,akkor Naruto tudná adni a poénokat,és felszabadult lehetne,azt meg jól tudjuk,h Hinata mennyit komolyodott,még 1 kis komolyodással,ő is tudna poénokat becsempészni a kapcsolatba,és akkor kicsit ismétlődne a történelem:D
Röviden ez a véleményem,remélem nem lett túl kusza,és jogos érveket hoztam fel,igaz lehet ellenérvekkel kezelni,de arra csak annyi a válaszom,h majd kiderül minden:D