24 nov 17, 00:30:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622558 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
XPdestroyer
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

ez az én ninja utam!

« Válasz #2760 Dátum: 11 jan 12, 13:31:16 »

Jogos,de ha belegondolsz,ami eddig nem ment,azt ne erőltessük alapon nézzük,akkor Hinatára több esély van,mert Sakura párszor elutasította már Narutot,míg Naruto,Hinatát 1x sem utasította el(igaz sok alkalma nem adódott csak a Pein-es harc után,majd kiderül,h mi a válasz erre is),sőt még az is ott van amit mondott"Mindig azt gondoltam,hogy te egy furcsa,tétovázó és szégyenlős lány vagy.De én valamiért kedvelem az olyanokat,mint te."Sakura soha nem mondott ilyet Narutónak,csak magában emlegette,h milyen erős lett,és szerintem ez inkább a felnézésre felel meg,mint közeledésnek,de nem lehet tudni,mert lehet,h elfelejti Sasukét,aminek egyre nagyobb az esélye,és elkezd Narutoval szimpatizálni,vagy Naruto döbben rá,h akit igazán szeretett,az végig ott volt az orra előtt( fal mögé elbújva)...am én jobban el tudom képzelni Hinatát Naruto mellett,mint Sakurát,te miért gondolod azt,hogy Sakura jobban odaillik?(semmi bántásból nem kérdezem,csak tényleg kíváncsi vagyok,hátha valamit nem vettem volna figyelembe)......Majd kiderül,az is lehet,h 1 ismeretlen lánnyal jön össze,vagy,h soloban nyomja majd,mint Kakashi....:DJa igen,és Sakurában mind Tsunade-t látják,akkor maradjon egyedül.....na jó,ez durva,de ha belegondolunk,a generációk ismétlik egymást,csak néha 1-1 pont ellenkezőleg történik....
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 15:11:08 írta XPdestroyer » Naplózva

hirariko
Chuunin
*

« Válasz #2761 Dátum: 11 jan 12, 16:02:34 »

Szerintem unalmas páros lenne a NaruHina igazából valahogy Hinata nekem olyan semmi és a kapcsolat is kb egyenlő lenne a semmivel, ha meg NaruSaku lenne akkor ott sose unatkoznának szerintem mivel mindketten olyanok és sakura szerintem a múltkor komolyan gondolta azt a szerelmi vallást csak furcsán jött ki és így mindenki azt gondolja hogy csak sasuke miatt mondta, és már alapból az hogy képes szerelmet vallani narutonak csak hogy ne szenvedjen többet sasuke miatt.Meg ott van hogy megakarta ölni sasuket és szerintem ez egyenlő azzal hogy már nem szereti. És ugye most itt a háború is, szerintem 1x megfogja naruto menteni sakurát amikor már mindenki azt gondolná hogy meghal xD, és innentől már csak mennének a dolgok Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2762 Dátum: 11 jan 12, 16:54:38 »

Szerintem pont ez lenne a lényege,h 1 kicsit nyugisabban tudnának élni,de poénok tudnának lenni,apró szurkálások,lehetne izgalmat,és szenvedélyt is oda becsempészni,de ha Sakurával jön össze,akkor lehet,h elveszti ezt a jó hangulatot az egész,mert általában a szerelmemnek nem adok le 1 akkora gigamega öklöst,h a Föld középpontjáig fúródik,és mond ha nincs igazam,de lehet,h megtartja ezt a szokását,de akkor inkább ne legyen a csajom 1 ilyen lány,mert nem mernék hazamenni,Konoha Hokage cím mellett a papucs nevet is megkapná:D Majd kiderül.....
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 16:57:39 írta XPdestroyer » Naplózva

hirariko
Chuunin
*

« Válasz #2763 Dátum: 11 jan 12, 16:59:25 »

Szerintem meg Naruto pont nem az az ember akinek nyugis lány kell Nevet, meg ha egyszer igaza van Sakuranak és megérdemli akkor mért ne kapjon 1 et Nevet. Meg Naruto is inkább Sakurát "kedveli" nem Hinatat, ahogy néztem rá inkább mint jó barát úgy gondol Naruto és neki Sakura az no1 Nevet, és ez már a kezdetek óta így van szerintem cink lenne ha 1x csak összehoznák Hinatával.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2764 Dátum: 11 jan 13, 08:18:58 »

Igaz, hogy Kushina szavait idézve: "... lehetőleg ne egy furcsát válassz, próbálj olyat találni, mint az anyád."
Nos ez itt egy olyan hatalmas paradoxon és ellentmondás, hogy egyszerre 10 fekete lyuk jön létre, felborul a téridő kontínum és elpusztul az univerzum. Nevet Remélem, nem kell kifejtenem, miért. Az 500. rész környékén megismertük Kushunát rendesen. ^^

De poént(?) félretéve, nem értem (de megértem!), miért látják sokan Sakurát Kushinában. Pedig a Vérvörös Habanero egész más személyiség. Persze ő sem épp higgadt, de sokkal inkább Narutósak a dühkitörései. És abban sem hasonlítanak, hogy míg Sakura kiskorában "elbujdokolt" és sírdogált, amikor csúfolták a magas homloka miatt, addig a Paradicsom laposra verte a delikvenseket. ^^

Sokan a Minato - Kushina párosból indulnak ki Naruto esetében. Pedig ebben a felállásban Naruto=Kushina. ^^ És a jelenlegi női szereplők közül Minato higgadtságának leginkább Hinata vagy Tenten felel meg. ^^
Hiszen Kushina a háborgó tenger és tajtékos hullámok, Minato pedig a rendíthetetlen kőszikla a tenger partján. ^^ Mindkettő erős, de másképpen. <--- remélem elég képszerű voltam. Nevet
Arra akarok kilyukadni, hogy a fentiek alapján Naruto mellé egy nyugodt nőszemély lenne való. ^^

Kicsit kuszának fog tűnni a dolog,de megpróbálom egyben tartani.1. én nem olvasom a mangát,csak az animét nézem meg,h miért,mert az már egy adott történet,és én csak azt gondolom tovább,míg a mangánál,csak tömören a lényeg van ott,1-1 képpel,így nem igazán jöhet le mindig,az arcjáték,a hangsúly,a mozdulatok(de lehet,h csak néha el kéne olvasnom 1-1-et,és rájönnék,h nem így van)és ez okból,kicsit le vagyok maradva a történettel.2.Chakra,tökéletesen leírta a véleményét(késöbb megjegyzi,h egyik fél oldalán sem áll),ezért idéztem,és nem írtam le magam(elnézést a lustaságért).Ahhoz annyit még,igaz,h Naruto végig Sakurát akarta,de Hinata végig Narutot,és most miért kivételeznénk Narutoval,mert ő a főszereplő logikus,de gondoljuk tovább,az h főszereplő,nem jelenti azt,h mindent megkaphat,csak annyi biztos,h Naruto nélkül,nem lenne Naruto,vagy nem ez lenne a címe.Szóval, több esély is szóba jöhet.
1.Összejön Sakurával,és boldogok lesznek.
2.Összejön Sakurával,de késöbb vmilyen okból Hinatánál köt majd ki.
3.Naruto komolyabb lesz,és rádöbben arra,h kit is szeret igazán,vagy mi az a dolog,amit szeretni lehet,még a külsőn kívül(mint tudjuk,Naruto,imád csajozni,mégha nem is úgy,mint Perverz Remete barátunk:Dés Sakurát,csak a szépsége miatt akarhatja,vagy nem tudom,lehet,h elfelejtettem már,h más oka is lenne,mert a belsője miatt azért nem szeretheti,mert mindig szép szavakkal illette,és ütötte,és csak később kezdett Sakura kedves lenni,ebből gondoltam a csak a külsőre,nyugodtan mondja meg vki,ha vmit rosszul tudok,mert ember vagyok,és felejtek:D),és Sakura is komolyabb lehetne,mert tanulna a hibájából.
Azzal az érvvel,meg h Narutonak,pont nem 1 nyugis csaj kell,ahhoz van Chakra idézete,és csak annyit tennék mellé,h itt lesz a ninja háború,Madara végezni fog pár emberrel,szal lesz itt elég izgalom,szal kéne vmi nyugodt dolog,amibe tudna menekülni,vagy megvárják,míg vége lesz mindennek,és a legvégét úgy fejezik be,h hokage lesz,és akkor jön be 1 lány,vagy megadja a párost,és akkor rengeteget izgulhatunk,h most meghalt nem halt,vagy ha elrabolják,h ki tudja-e szabadítani stb...szóval kell 1 kis nyugalom.....
Ja és hogy Naruto Hinata páros unalmas lenne?kétlem,erre 2 okom van:
1. láthattuk Sakurát,h milyen bárány lett,mikor Sasukénak udvarolt,az is 1 unalmas kapcsolat lett volna,mert 1 lány mindig ott lógott volna Sasuke nyakában,és ennyi.
2.Ha még sem így lenne,mert Sakura felszabadult a pár év alatt,akkor Naruto puhulna be 1 kicsit,láthatjuk,mikor kap 1-2 gigamegát,és csönd,ezt sok okból ellenzem:D nade,mondjuk így lenne,és Naruto sem engedne,az rengeteg vitát eredményezne sztem,még rossz belegondolni is,kb olyat kéne elképzelni,mikor Naruto vs Sasuke volt,csak szerelmen belül:D.Hameg Hinatával jönne össze,akkor Naruto tudná adni a poénokat,és felszabadult lehetne,azt meg jól tudjuk,h Hinata mennyit komolyodott,még 1 kis komolyodással,ő is tudna poénokat becsempészni a kapcsolatba,és akkor kicsit ismétlődne a történelem:D

Röviden ez a véleményem,remélem nem lett túl kusza,és jogos érveket hoztam fel,igaz lehet ellenérvekkel kezelni,de arra csak annyi a válaszom,h majd kiderül minden:D
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2765 Dátum: 11 jan 14, 21:57:47 »

Bár még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem állok sem a NaruSaku sem a NaruHina pártjára, de azt a képet meg kell osztanom veletek. ikszdé

http://i52.tinypic.com/15zr4tw.jpg

Minato olyan arcot vág, mintha azt mondaná: Fiam, mi aztán jól beleválasztottunk! ^^"

Nevet

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2766 Dátum: 11 jan 14, 22:19:33 »

xD hát ja.Érdekes 1 kép , és nem bánnám ha így lenne. Mosolyog
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2767 Dátum: 11 jan 16, 19:34:18 »

Hát ez nagyon jó kép:D Őszintén,nekem majdnem mindegy,kivel jön össze Naruto(csak Hinatát jobban szeretem és többet tett Narutoért),röviden,Hinata megérdemli Narutot,és fordítva,Naruto megérdemli Sakurát,hát fordítva már kérdéses a dolog,de higgyünk a második esélyben:) Szimplán jobban örülnék NaruHina-nak,de ahogy láttam,és hallottam a jövő zenéjét,el fogják még ezt húzni 1 ideig,már így is húzzák 1 ideje:D Elösszőr azt hittem,h  sima Hinata Naruto,és Sakura Sasuke lesz,de én még mindig így gondolom,csak annyi,h kicsit bonyolítják,h ne legyen ennyire egyértelmű.....de lassan az a tény is felmerül,h NarutoSasuke,ha sokáig így folytatják a shippudenbe..... Nevet
Itt meg 1 tipikus Naruto bemutatja Hinatát a családnak:D
http://fc03.deviantart.net/fs28/f/2008/092/e/8/NaruHina__Collab_by_Destiny10_by_NarutoxHinata_Club.jpg

U.i.: Ha nem szeretném annyira Hinatát,mint Narutot,hanem jobban,akkor áldásom adnám a NaruSakura,milyen egyszerű,sztem mindenki így van a dologgal,azért áll az mellett a vélemény mellett.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 21:34:28 írta XPdestroyer » Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2768 Dátum: 11 jan 16, 22:09:37 »

xd Chakra ez a világ legjobb képe!! Nevet Nevet
Én hirariko véleméyét osztom, szerintem is kicsit uncsi lenne. Naruto elég perverz, Sakura se egy nyugis típus, nem tudom, én inkább szegény Hinatát sajnálnám, Naruto szétszedné. Pojén Mondjuk, kezdek megbékélni, és már bele tudnék nyugodni a NaruHinába is, bár egy NS-nek jobban örülnék. Na mindegy.
Tudom, hülyeség, mindenki le fog szólni satöbbi, de amióta párosítgatok, Sasuke Hinatára is gondoltam.
Okok: Egyik sem vadóc fajta, mind a ketten a legszexibbek (a szavazás szerint, meg amúgy is), sharinganos-byakuganos gyerek Ördögi , meg amúgy is, elég aranyosak ketten.^^

http://foro.cemzoo.com/picture.php?albumid=6548&pictureid=166072
(Moderátor, Chakra: Az 5 soros linket javítottam egy rövidebb verzióra. Nevet De a kép ugyanaz. ^^)

Tudom, esély semmi, de képzelődni lehet, nem? Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 18, 08:47:01 írta Chakra » Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
tion
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2769 Dátum: 11 jan 16, 22:16:25 »

Haani mindekinek lehet személyes favoritja de én levágom a dákeszem ha Sasuke és hinata összebútoroznak áhh akkor rúgnám le a gépet az asztalról

Am chakra képe adja az ívet

Én azt mondom NaruHina lenne a legjobb mert Sakura nem illik Narutóhoz vegyük az anyjáék példáját Minato egy csöndes visszafogott ember volt Kushina pedig egy hangos és hiperaktív ember

Itt Naruto a hangos és hiperaktív ahogyan Sakura is az ütik egymást de hinata nagyon csöndes és nagyon visszafogott ő kell neki eszméletlen Masashi mennyire tudatosan csinálja ezeket a dolgokat
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #2770 Dátum: 11 jan 17, 14:19:55 »

De ha ezt megnézzük akkor azt is nézzük meg hogy ők kölcsönösen szerették egymást és már akadémia után elég sokat együtt voltak( legalábbis amit eddig láttunk), és ahogy nézem már itt is kölcsönös(NaruSaku párosnál), szóval van mind2 pár mellett elég érv ez már nem rajtunk múlik hogy kivel is fog összejönni.(én már el is képzeltem 1 helyzetet amikor végleg eldőlhet hogy NaruSaku lesz Nevet)
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #2771 Dátum: 11 jan 17, 14:46:18 »

Én is elképzeltem már vagy 5000 féle történetet:D még azt is megoldottam,h Sakura,Sasuke:Dminden fantázia kérdése,de ha logikusan épül egymásra a történet,ami eddig úgy vehető észre,akkor NaruHina,de ha pont ez miatt akar 1 csavart beletenni,akkor NaruSaku,de ne feledjük,h imádják érdekessé tenni a dolgokat,de a végkimenet mindig ugyanaz marad,ami mind2 részről nézhető,mert NaruHina-t nem kell magyarázni,de Naruto,meg akarja szerezni Sakurát,igaz ezt nem jófiú pózban ígérte:D szóval elképzelhető,h észbekap Naruto és rájön Hina jelenlétére....am a perverz Narutohoz annyit,h 1.Hina formásabb,mint Sakura 2.ki tudja,h mennyire huncut Hina Nevet 3.majd még komolyabb lesz Hina.
Érdekes történet,sok csavarral,de mindvégig formát ölt az egész,ez tetszik;)
Naplózva

Seylaa97
Újonc
*

« Válasz #2772 Dátum: 11 jan 17, 15:08:07 »

Naruto Hinata Best!!
Sasuke Sakura de sajna sasuke szemét let... de lehet h naruto még meg tudja változtatni és valami másik gondosz beugrik a helyére és eggyüt harcolnak ellene vagy nem xD
Shikamaru Temari Nevet
Sai Ino Nevet
TenTen Neji Nevet
Asuma Kurenai egyértelmű.. Nevet  csak szegény Asuma... Szomorú
Karin és sasuke azért nem mert sasuke elfogja dobni karint mint egy eszközt miután megölte danzot.. xP Nevet
Naplózva
Lyn
Újonc
*

« Válasz #2773 Dátum: 11 jan 17, 17:03:10 »

Na hát akkor: Suigetsu x Karin
                      NaruSaku
                      NejiTen
                     ShikaTema
                      Jugoo és Hinata (nem tudom mért)
                      SaiIno
                      Jiraya x  Tsunade
                      Konan x Yahiko
                      hááát Sasuke tutira egyedül öregszik meg vagy meghal

Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2774 Dátum: 11 jan 17, 17:47:13 »

JuuHina ütött. Kiröhög xD Mondjuk hmm érdekes gondolat. Ezzel az erővel Sasori x Ino... smirksweat
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins