24 nov 22, 10:41:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162120 alkalommal)
0 Felhasználó és 42 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #270 Dátum: 13 okt 07, 18:44:31 »

Nagyon élvezetes kis fejezet volt. Nevet

Az a torta nem semmi volt. Mort ne engedjék a konyha közelébe!
Én nagyon élveztem ezt a fejezetet. Szegény Mor semmit sem aludt  emiatt, pedig nem is volt semmi. Alibaba meg a szörnnyel? Milyen édes. Nyugi, lesz majd nő még, addig is gyógyul meg az alatt a szünet alatt.
Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #271 Dátum: 13 okt 12, 23:27:39 »

Na nézzünk Magit... Mit Castol itten Aladdin?  Hmm?

Vissza előző évad utolsó részéhez... Mit darkoskodik itten Ali Baba?  Hmm?

Még jó, hogy anno befejezettnek jelöltem. Legalább van három rész amit megnézhetek.  ikszdé
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #272 Dátum: 13 okt 12, 23:32:58 »

Figyelmeztetlek előre, hogy az utolsó részeket tele fillerezték igen rendesen (sötét király Alibaba stb.). Ha érdekel, akkor inkább a mangát ajánlom. A mostani évad eddig egész jó az előző évad lezárásához képest. Van benne kicsi filler, de nem vészes. Max. annyit ajánlanék, hogy skippeld az elejét, mert az egyhatalmas spoiler és nagyon sokára fog történni az. Tekerj csak nyugodtan az openinghez.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 12, 23:48:03 írta zitagirl » Naplózva
Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #273 Dátum: 13 okt 13, 00:25:35 »

Rendben köszi, csak nézem, hogy mi a wtf van, mert úgy emlékeztem, hogy az előző évad is valami csatával ért véget...
Az a két rész, frissítésnek jó volt, s akkor neki is állhatunk az új évadnak.  ikszdé

Ennek az openingje valahogy annyira nem nyerte el a tetszésemet, mint az előző...
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #274 Dátum: 13 okt 13, 11:34:19 »

Na ebben a részben minden volt, ami kellett.
A dzsinn felszerelések nagyon jól néztek ki, és maga a kis párbaj is jó lett. Dunya halála is hangulatos volt és szomorú. Többi jó volt és hozta azt, amit kellett. Nincs panaszom rá, max. annyi, hogy nem éppen a legizgalmasabb rész ez, ha nem vesszük figyelembe azt a rövid kis párbajt.

Következő rész trailere alapján mégis benne lesz a kalózos arc. Mosolyog Már nagyon várom, mert igen vicces lesz az eleje és úgy magában az egész rövid arc jó lett. Nevet
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #275 Dátum: 13 okt 13, 14:49:29 »

Ódákat zenghetnék a részről, de most lusta vagyok.  ikszdé

A párbajnál szinte pislogni nem volt időm annyira látványos és dinamikus volt az egész. Profi munka! Ohh My God

Dunya halála pedig meghozta az érzelmi töltetet, ami valóban szívbemarkoló volt.

Alibaba és Kougyoku barátságkötős jelenete szerintem jobb lett a mangához képest. Talán ez az első eset, amikor azt mondom, hogy az apró változtatás, amit az anime eszközölt(helyszín) a javára vált a jelenetnek.  Kúl

Jöjjenek csak azok a kalózok!  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 14:53:25 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #276 Dátum: 13 okt 16, 11:14:57 »

Alibaba és Kogyoku barátság kötéses jelenetét már teljesen el is felejtettem. Nagyon szépen meg lett csinálva. Az előtte lévő harc is tetszetős lett. Szegény Alibaba, mindenki erősebb nála, hála a teljes alakos felszerelésnek.  Hümm-hümm

Szegény Dunyát majdnem megkönnyeztem. Elég szomorkás volt a hangulat. Mikor belekezdtem a mangába, akkor is sajnáltam, hogy meghalt. Pedig ellenségként tűnt fel először. Ezek a halál előtti "rosszul hazudsz" szövegek mindig szívbe markolóak. Szomorú

Éljen, jöhetnek Luffyék. Nevet

Várhatom, hogy jöjjön a manga, mikor szünet van xD.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #277 Dátum: 13 okt 20, 12:32:38 »

Kijött a harmadik rész: http://www.animeavenue.net/magi-the-kingdom-of-magic-episode-3/  Kúl

Szegény Alibaba. Mindig ő végzi a szívatások rossz oldalán. Mekkora volt már az, amikor eldöntötte a dominókat. Totális vereség. Nevet Megnyugodhatunk. Luffyék megérkeztek. ^^
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #278 Dátum: 13 okt 20, 12:59:50 »

Szegény Alibaba! Végig röhögtem és mosolyogtam, mikor a képernyőn volt. Nevet Mindig vele trollkodnak. Még Hakuryuu volt jó az elején, mikor a rukhja rózsaszín lett. Maga az egész rész egy könnyebb vidámabb rész volt nem kevés trollkodással.

Megjöttek a kalózok! Nevet Ez animéseknek biztos meglepő, hisz semmit nem mutattak róluk sehol. Olba hangja szerintem jó lett, bár én egy kicsivel fiatalabbat képzeltem el neki. Mindegy, az a lényeg, hogy benne van és lesz itt is pár érdekes dolog.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #279 Dátum: 13 okt 20, 15:04:58 »

Akkor én is:
Szegény Alibaba. Ez nem volt benne a forgató könyveiben. Tiszta Usopp volt, ahogy elképzelte a menő belépőjét a többiek előtt. Mor tisztára úgy állította be őt, mint valami beteg perverz. ikszdé Kapta rendesen az ívet. Azok a fejek, amik köröztek körülötte... Főleg Aladdiné xD.

Vikingek!!... Izé...Vagyis kalózok! De komolyan azok viking sisakok, sőt még a hajójuk is viking. Pojén
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #280 Dátum: 13 okt 20, 15:14:15 »

Úgy néz ki, hogy Alibabával trollkodnak legtöbbször. Hányszor is volt hasonló helyzetben már? smirksweat

Pont ez az, hogy őt nyilvánítják perverznek, mikor Aladdin szokott nők kebleire menni. ikszdé (Na jó, már azért tudja kontrollálni magát)

Tényleg eléggé vikingesek, de itt már voltak magyar nomád félék is, szóval ezen ne akadjunk ki.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 20, 15:16:56 írta zitagirl » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #281 Dátum: 13 okt 27, 14:51:32 »

Magi season 2 4.rész

Kezd rossz érzésem lenni a mai résszel. Kezdem a jó dolgokkal:
Az új zenék tetszenek és remélem több ilyen lesz még. Hangulattal nem volt gond és Madaura Aum hangja nagyon jó lett. Unohana hangja nagyon illik hozzá.

És most jön az, ami nem tetszett:
Mi a jóistenért kellet Aladdint elrabolni? Most ugyanazt eljátsszák, mint Alibabával a végén? Készüljünk arra, hogy legközelebb Aladdint kalózként látjuk és be lesz festve neki is az arca? Nem lehetett volna nélküle mutatni a kalózokat? És az a erőszívó meg mi volt? Utána néztem és sehol sem volt ilyen. Gondolom azért csinálták, hogy Magnostadtot még jobban gonosznak mutassák.

Összességében nem volt rossz rész, de ezek a változtatások már most rosszat sejtenek.

« Utoljára szerkesztve: 13 okt 27, 14:54:45 írta zitagirl » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #282 Dátum: 13 okt 28, 00:51:26 »

Megérkezett a következő fejezet is, benne egy új arc indulásával: http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c201/1.html
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #283 Dátum: 13 okt 28, 11:36:21 »

Magi S2E4
A kalózok végre kalózoknak tűntek, hála a kardoknak. Hakuryuu egész klasszul néz ki Zagan képességeivel. Jól néztek ki a fasárkányok.
A kalózhajóban az a mágiaelszívó tényleg nem illet oda. Szerintem csak megtetszett a készítőknek a Magnostadtban lévő 5.körzet és az alapján csinálták. Magnostadt nem szent hisz ígyis már elég sok minden van a számlájukon. Dunyja országának a lerohanása, a fekete fém edények, kapcsolat az Al-Thamennel. Most  egy mágiaelszívó már nem oszt nem szoroz. Nevet Csak az zavar, hogyha jól emlékszem az Orba fémedényének a képessége a buborék.
Madaura megjelenésére nem számítottam ebben a részben. Legalább a gyerekekkel lévő viszonyát nem változtatták meg.
Kis hiba a részben. Morgiana nem tud úszni, de mikor Aladdin beesett a vízbe, utána akart menni.

201. fejezet
Végre rátérünk a találkozóra. Kíváncsi vagyok, hogy mi fog történni Balbaddban. Talán újra feltűnnek majd Alibaba tesói, (ha még nem végezték őket ki.) Szerintem, ha nem is Kouen de Gyokuen biztos be fog zavarni. Az Al-Thamen nem fog kihagyni egy ilyen lehetőséget, hogy elintézzék Szinbádot és Aladdint.
Aladdin megint kapott egy új varázsbotot. Én Yam helyében elkezdenék félni, mert eddig minden fontosabb varázsbottal rendelkező személy meghalt és egy bot kivételével Aladdinnál kötött ki. Ördögi Lehet, hogy nem véletlenek ezek a halálok. xD Scheherazadé botja is csak azért nem lett az övé, mert azt Titus örökölte.
Alibaba szerint Mor aranyos. Nem lep meg, hogy Mor elkíséri. Aladdin és Hakuryuu helyett megkapjuk Orbát és Totót is a csapatba. Ebből sok érdekes dolog kisülhet. Hümm-hümm
Naplózva

Bastian

« Válasz #284 Dátum: 13 nov 03, 23:25:03 »

http://www.mangareader.net/magi/202

Új fejezet, méghozzá egy elég tetszetős.  Kúl
Naplózva

Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins