24 nov 22, 10:32:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162096 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #255 Dátum: 13 szep 30, 11:54:21 »

Bocsi ,egy kicsit offnak fog tűnni így a sok manga hsz után... Nevet
Pontosan megtudnátok mondani hogy mikor fog kezdődni az anime 2.évada?
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #256 Dátum: 13 szep 30, 12:02:36 »

Október 6-án jön ki az 26.rész. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #257 Dátum: 13 szep 30, 12:27:11 »

Amit Masrur szorít az Sharrkan. Nekem is kellett idő mire leesett. smirksweat

A Morgianás résznél a nem lehet ezután gyereked részre vagy kíváncsi? Szerintem kamu. A csávó nem mondom szépet bepancsolt Mornak, de ettől ne lehetne többé gyereke? Szerintem a tag picit elvolt szállva az erejétől, ezért az egojának növelése érdekében ilyen balgaságokat beszélt. Három oldallal később Mor-san már talpon van és mosolyog. ^^
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #258 Dátum: 13 okt 01, 16:41:10 »

Igen, arra gondoltam. Akkor megnyugodtam.

Aúgy Aladdinnak hova lett a repülő szőnyegturbánja? A varázslós ruhájához nem nagyon hordta de az átlagruhájához általában szokta de most az egész fejezetben csak a kő volt a fején.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #259 Dátum: 13 okt 01, 16:53:49 »

Ha jól emlékszem, még a Zagan arcban darabokra szakadt. A kő gondolom azért maradt, mert az nem volt része igazából.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #260 Dátum: 13 okt 01, 17:02:52 »

Azt utána Mayu megjavította neki.
http://www.mangareader.net/magi/117/3
Utána meg viselte Magnostadtban is, mikor nem az a kalap volt rajta.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #261 Dátum: 13 okt 01, 17:11:31 »

Ezt elfelejtettem. smirksweat

Tán csak eltette valamilyen okból kifolyólag és ezért nem viseli most. Szerintem a mostani arcban újra fogja viselni.
Naplózva
Bastian

« Válasz #262 Dátum: 13 okt 04, 16:19:03 »

A 19. kötet borítója: Újabb kiváló munka. Kúl
http://24.media.tumblr.com/8003324128e611c797e22165236e44b6/tumblr_mu4vtcdhZT1qhbxuqo1_500.jpg

A Csilipaprika befigyel nyakbavalóként. ikszdé
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #263 Dátum: 13 okt 04, 16:33:53 »

Eszméletlenül jól néz ki Alibba!:D Pirul Remélem animében is ilyen jól fog kinézni. Személy szerint én kitenném a falamra az összes borítóképet, olyan jól néznek ki.
Naplózva
Bastian

« Válasz #264 Dátum: 13 okt 05, 15:14:02 »

200. fejezet Spoiler:
http://mangahelpers.com/t/aegon-rokudo/releases/38813

Mit is mondtam múlt héten, mi lenne a csalódást keltő végkifejlet? ikszdé

...
Az első epizódon túl is vagyok az anime második szezonjából. Hol is kezdjem? Noexpression

A kezdő jelenetnél komolyan elgondolkodtam azon, hogy kinyomjam-e az egészet. Hogy volt képük ekkora spoilert az arcunkba nyomni? Hogy? Sejtettem, hogy kell lennie valami oknak, hogy azt a jelenetet használták fel először, mint előzetest a második évadhoz, de még tovább rontottak a helyzeten. Kouen arra tart, Szindbád arra tart, Morgiana, akinek láthatóan megnőtt a haja arra tart Yunannal és Alibaba is arra tart. A jövőben pedig meg kellene lepődnünk. >.<#

Az opening és az ending remek. Mindkettő nagyon tetszik. Gyokuennek és a kalózoknak persze semmi nyomuk sincs bennük. A remény, azért még él...

Takarítás. Ezzel a címmel illethetném az első epizódot. A készítők takaríthattak a megváltoztatott szálaik után, ami nem igazán sikerült és ott folytatták, ahol abbahagyták, azaz össze-vissza dolgozták fel a manga fejezeteket és adtak hozzá egy kis fillert: 111. fejezet, 112. fejezet majd egy pici a 117-ből majd 116. fejezet és végül a maradék 117. fejezet, plusz előtte a filler Salamon Bölcsessége Dunyával. Továbbra is azt mondom, hogy aki az animét nézi csak, az olvassa el előtte a mangát. ^^

A poénok jól visszajöttek: Kougyoku O.O szemei, a pózoló Aladdin és a csillogó szemű Aladin mókásak voltak. Nevet
A mangában fel sem tűnt Morgiana két karja a rákötözött sziklákkal. smirksweat

A következő résztől már elvárnék egyfajta sorrend követést. Lesütöttszemek
Összességében nem volt rossz az évadnyitó, de a spoilerért és a sorrend miatt morcos vagyok. >.<#
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 15:29:38 írta Bastian » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #265 Dátum: 13 okt 06, 15:43:17 »

Már megjelent angol felirattal a KoM első része.
Spoiler!!!!

Az opening nekem tetszik. A zenéje jó és az egész szép, igaz elég sok spoiler van benne.
Mga a rész vegyes érzéseket hozott fel bennem. Az egész azzal kezdődik, amit láttunk a trailerben csak kicsit átrendezve és több részlettel. Zene először furcsa volt, de most újra nézve nagyon tetszik. Amúgy ez a jelenet nagyon jó lett szerintem, csak nem értem miért van itt.
A rést többi része nem volt rossz. Egy kis sindriai buli, mert az kell. Szinbád nekem időnként már kissé gonosznak jött le, de ezt szerintem ti is észre fogjátok venni. Magnostadtot már most megjelenik, de már teljesen gonosznak van tituálva. Itt már kezdett rossz előérzetem lenni. Dunya még él és van egy igen vicces jelenete is Aladdinnal. Annál a résznél olyan perverznek mutatták a kölyköt (hány éves is, 10?), hogy Jiraya és többi anime perverz büszke lenne rá (Szinbád még el is ismeri, hogy előbb sikerült az neki, mint magának) Nevet. Ez a kristályos hely igazából Dunya lelki helye volt. Nem tudom, hogy miért kellett ezt behozni,mert a vége is úgy mutatta, hogy neki nincs sok ideje már.
Ending nem lesz kedvenc, de szép. Szerk: újra nézve nagyon jó és szép. Sokkal jobb, mint az első ending volt. Nevet

Összességében jó volt, de úgy néz ki, áthozták a változtatásokat és újakat is adtak hozzá. Magnostadt erőltetése nem jön be nekem. Még az előzetest megnéztem, de úgy sokat nem mondott. Manga szerint lesz és jön egy igen jó harc tudjuk kik közt. Arra kíváncsi leszek.

Én azért remélem, hogy még beteszik a kalózos arcot is, mert most nagyon Magnostadtra fókuszál az anime. Opening, a kezdés ending.      

Egyetértek veled Bastian. Az hogy most mutatták meg az arc egyik fénypontját az egyik legrosszabb húzás volt, bármennyire is jó az egész. Ezek után tényleg senki nem fog meglepődni. Az első évadnál még érthető volt az a jelenet Ugóval az elején, de itt nincs semmi keresnivalója ennek a csata jelenetnek.
Viszont ha jól látom olyanok is vannak benne, ami még csak pár fejezete tudtunk meg mi is (Morgiana és Yunan). Nekem ez azt jelenti, hogy tán Othakával beszélnek és így tán nem lesz filler a végénél.  

« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 19:01:21 írta zitagirl » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #266 Dátum: 13 okt 07, 14:58:15 »

2.évad 1.rész
Az elején azt hittem, hogy nyilvánosságra került a nem tudom hányadik rész és azt szedtem le. Meg is állítottam a videót, hogy megnézzem, hogy a jó részt szedtem-e le. Ez pontosan olyan volt, mint a Naruto Shippuuden elején, mikor az első rész a 30 valahányadik rész jelenetével indult. Szép volt, jó volt csak egyáltalán nem kellet volna ide. Helyette inkább néztem volna "az előző rész tartalmából" dolgot.
Az Openning egész jó volt. Sikerült Spoiler mentesre csinálni, kár, hogy előtte spoilereztek. xD A kalózok nekem is hiányoztak belőle, de lehet, hogy azért nem rakták bele, mert az elég rövidke arc.
A rész elég jóra sikerült. Már hiányzott a mozgókép. Nevet Az előadás nagyon vicces lett főleg, mikor Aladdin utánozta a színészét. Nevet Szinbád itt kicsit tényleg gonosznak volt beállítva, aki mindenkit manipulál, hogy őt támogassák, de meg lehet érteni, hisz nem gyenge személyekről van szó és az országát próbálja védeni. A kép a fiatal Szinbádról és kis csapatáról nagyon jól nézett ki. Milyen jó, hogy már van belőle manga.  Hümm-hümm Aladdin gonoszan kihasználta az összes helyzetet, hogy közelebbi viszonyba kerülhessen Dunya-val. Szinbád elismerése nem volt semmi xD. Azon jót nevettem, mikor Alibaba mondta, hogy egy darabban tértek vissza Zaganból. Ja egy darabban, kivéve Hakuryuu-t. Nyelvesít (Bár a mangában nem Zaganban vesztette el a karját.) Pisti milyen mozdulatra tanította Morgianát? xD Meg tudtuk, hogy mi volt a kristályos hely, ahol Aladdin volt a trailerben.
A következő rész ígéretesnek tűnik. Az ending nem volt rossz, de nem hiszem, hogy sokszor megnézném.^^

És most egy kis manga. Itt is a 200-dik fejezet.^^
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c200/1.html

Jó volt a kis extra az elején. Morgiana tortája, olyan mint valami szörny. xD Volt egy olyan sejtésem, hogy Alibaba kamuzott, hogy menőbbnek tűnjön. Hümm-hümm Gadra szépen elűzte a csajokat Alibaba közeléből. >.<# Szegény Morgianát rendesen megviselte. Azok a kialvatlan szemek.^^ Masrur
egyből átlátott a szitán. Jó, hogy sikerült lebeszélnie Mort a összeolvadásról.
Te jó ég! Ezen a képen Alibaba szemei, mintha össze lenne ollózva két kép. xD
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c200/16.html
Mikor olvastam a címet, hogy férfias könnyek, akkor nem egészen így képzeltem el.  Viszont így viccesebb volt. Nevet Az ölelés nagyon kemény volt. Ilyenek az igaz barátok.^^ Mor az utolsó kockában nagyon megkönnyebbült, hogy még nincs veszve semmi. Mosolyog
A következő fejezet címe sokat jóval kecsegtet.
Naplózva

Bastian

« Válasz #267 Dátum: 13 okt 07, 16:05:06 »

Az animéhez még egy-két mondatot szeretnék mondani, amit elfelejtettem. Szindbád megjegyzése, arról, hogy Aladdin tényleg egy igazi Magi nagyot ütött. Nevet  Egy jelentéktelen dolog zavart Alibaba és Kougyoku párbeszédében. Az angol felirat szerint Kougyoku visszakérdezett, hogy hogyan kellene viselnie a virágkoszorút, holott szerintem ez egyértelmű.  smirksweat A mangában azt mondja, hogy hogyan készítette Alibaba a koszorút. Az utána levő felirat ugyanakkor a mangás változatról árulkodik, mert Alibaba elkezdi magyarázni, hogy itt átbújtatod a lyukon stb. A következő rész címe Indulás, ami megegyezik a manga 121. fejezetének címével. Remélem maradnak a mangás címek a jövőben is.  Kúl

200. fejezet
Az a torta...Pusztítsátok el mielőtt az pusztít el benneteket. ikszdé
Az volt a benyomásom, hogy Ohtaka leckéket vett trollkodásból Kubotól és/vagy Mashimától, de ő az AliMor pároson gyakorolta a megszerzett tapasztalatokat. Alibaba arról beszél, hogy kíváncsi rá, hogy akad-e egy lány, aki belé szeret és büszkén bemutathatja a mesterének, majd az utolsó oldalon ott bőg, hogy hol az a lány, miért nincs itt. Mor közben nem aludt egy percet sem a féltékenységtől, de a végén fúj egy nagyot. Kiröhög Alibaba üres tekintete és a baráti ölelés volt a csúcs.  Nevet A spoilerben egy hét szünetet írtak, de a fejezet szerint kettő lesz?

@Tilon
Emlékszel még Szindbád "Genjutsujára" Kougyoku ellen? Lehet mégis van benne valami: Zepar egyik képessége?
http://www.mangareader.net/magi/121/8
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 07, 16:06:03 írta Bastian » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #268 Dátum: 13 okt 07, 16:33:49 »

Ha Kouen rájön, hogy megbűvölte Kougyokut, akkor biztos kitör a háború Sindria és Kou között. Azért az nem semmi, hogy egy képkocka hatása csaknem 80 fejezet múlva köszön vissza. Ez most pont aktuális az animében, mert most Szinbád úgyis kicsit gonosznak tűnik.  Én ezt már el is felejtettem, mert egész eddig úgy tűnt, hogy nem volt jelentősége. Szép észrevétel Bastian.  kacsint

A virágkoszorús rész nekem is feltűnt, kár, hogy a fordítónak nem. Pojén
Ohh szünet lesz, ráadásul két hét? Én meg csak a következő fejezet címét olvastam el. xD
Naplózva

Bastian

« Válasz #269 Dátum: 13 okt 07, 17:23:16 »

Potenciálisan több is lehet ebben a megbűvölésben: Külföldön felvetődött egy olyan ötlet, hogy Szindbád az elkövetkezendő találkozón Kouennel, majd megpróbál Kouen életére törni és ezzel véget vetni az egész háborúskodásnak. Az mondjuk durva lenne, ha Kougyoku a semmiből átbökné Kouent és senki nem tudná, hogy Szindbád keze van a dologban az emberein kívül.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins