2.évad 1.részAz elején azt hittem, hogy nyilvánosságra került a nem tudom hányadik rész és azt szedtem le. Meg is állítottam a videót, hogy megnézzem, hogy a jó részt szedtem-e le. Ez pontosan olyan volt, mint a Naruto Shippuuden elején, mikor az első rész a 30 valahányadik rész jelenetével indult. Szép volt, jó volt csak egyáltalán nem kellet volna ide. Helyette inkább néztem volna "az előző rész tartalmából" dolgot.
Az Openning egész jó volt. Sikerült Spoiler mentesre csinálni, kár, hogy előtte spoilereztek. xD A kalózok nekem is hiányoztak belőle, de lehet, hogy azért nem rakták bele, mert az elég rövidke arc.
A rész elég jóra sikerült. Már hiányzott a mozgókép.
Az előadás nagyon vicces lett főleg, mikor Aladdin utánozta a színészét.
Szinbád itt kicsit tényleg gonosznak volt beállítva, aki mindenkit manipulál, hogy őt támogassák, de meg lehet érteni, hisz nem gyenge személyekről van szó és az országát próbálja védeni. A kép a fiatal Szinbádról és kis csapatáról nagyon jól nézett ki. Milyen jó, hogy már van belőle manga.
Aladdin gonoszan kihasználta az összes helyzetet, hogy közelebbi viszonyba kerülhessen Dunya-val. Szinbád elismerése nem volt semmi xD. Azon jót nevettem, mikor Alibaba mondta, hogy egy darabban tértek vissza Zaganból. Ja egy darabban, kivéve Hakuryuu-t.
(Bár a mangában nem Zaganban vesztette el a karját.) Pisti milyen mozdulatra tanította Morgianát? xD Meg tudtuk, hogy mi volt a kristályos hely, ahol Aladdin volt a trailerben.
A következő rész ígéretesnek tűnik. Az ending nem volt rossz, de nem hiszem, hogy sokszor megnézném.^^
És most egy kis manga. Itt is a
200-dik fejezet.^^
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c200/1.htmlJó volt a kis extra az elején. Morgiana tortája, olyan mint valami szörny. xD Volt egy olyan sejtésem, hogy Alibaba kamuzott, hogy menőbbnek tűnjön.
Gadra szépen elűzte a csajokat Alibaba közeléből.
Szegény Morgianát rendesen megviselte. Azok a kialvatlan szemek.^^ Masrur
egyből átlátott a szitán. Jó, hogy sikerült lebeszélnie Mort a összeolvadásról.
Te jó ég! Ezen a képen Alibaba szemei, mintha össze lenne ollózva két kép. xD
http://mangafox.me/manga/magi_labyrinth_of_magic/vTBD/c200/16.htmlMikor olvastam a címet, hogy férfias könnyek, akkor nem egészen így képzeltem el. Viszont így viccesebb volt.
Az ölelés nagyon kemény volt. Ilyenek az igaz barátok.^^ Mor az utolsó kockában nagyon megkönnyebbült, hogy még nincs veszve semmi.
A következő fejezet címe sokat jóval kecsegtet.