24 nov 22, 16:21:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Magi: Labyrinth of Magic  (Megtekintve 162298 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #240 Dátum: 13 szep 27, 21:03:58 »

Igen a szám jól hangzik.
Kicsit nyugodtabb lennék, ha lenne valami arról, de így csak reménykedek.
A fillert meg arra értettem, hogy Mogamettet már egyből gonosznak mutatják be, és hogy Aladdin valami kristályhelyszerűségben van, amire a mangában nem emlékszem, hogy lett volna ilyen.
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #241 Dátum: 13 szep 27, 21:12:27 »

Egy 14 másodperces kedvcsinálóból még nem lehet leszúrni, hogy kihagynának-e egy teljes "kisebb" arcot.

Én már akkor elkönyveltem Mogamettet gonosznak, mikor megmutatták az 5-dik körzetet. ikszdé
Ha nekem kellene fillernek helyet választanom, akkor Aladdin tanulásához raknék be és esetleg Alibaba gladiátor harcaihoz. Azt is jó lenne megtudni, hogy mi volt a Sötét kontinensen de gondolom, azt majd elmeséli Morigana. Legalábbis remélem.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #242 Dátum: 13 szep 27, 21:15:48 »

Szerintem a képek véletlenszerű összevágások. Aladdin a régi ruháiban van és Rukhot gyűjt. Szerintem ezt valamilyen edzésnek szánják Szindriában, ahol ráébred, hogy nem elég erős. Mindenesetre valóban filler gyanús. Azt gondolták biztos, hogy a filler lezárás után mit számít egy filler kezdés. Mogi bevágása pedig, akármikor játszódhat.
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #243 Dátum: 13 szep 27, 21:21:22 »

Mogamettet nem nevezném teljesen gonosznak, főleg az utóbbi fejezetek után. Morgianánál még nem tudjuk biztosra, hogy mi volt vele, de ezt először a mangában olvasnám, mintsem valami fillert lássak róla (talán ha jó akkor, de inkább nem).

Hát remélem, inkább valamiféle edzés filler lesz, de Szinbád utolsó jelenete is eléggé filler szagú és nem hinném, hogy egy edzéshez lenne köze. Csak ne legyen filler arc ebből. Csak nekem ugrott be erről Al- Thamen mikor hozzáért ahhoz és megjelentek azok a jelek?
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 27, 21:23:55 írta zitagirl » Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #244 Dátum: 13 szep 27, 21:35:07 »

Az lenne valami, ha a második évad fillerrel kezdődne. ikszdé

Én nem teljesen értem, hogy Mogamettet miért tekint mostmár miért tekinti egyenlőnek az átlagembereket a mágusokkal, mikor egész eddig csak a takarmányt látta bennük. Most ő is olyan helyzetben van nálam, mint a Fairy Tailben Lucy apja: Egész végig gonosz/rossz volt és a halála előtt/után akarják kicsit jobb színen feltüntetni.

A sötét kontinenset én is a mangából akarom megismerni, ezért is írtam, hogy Morigana biztos elmeséli majd, hogy mi volt ott. Mosolyog
Naplózva

Bastian

« Válasz #245 Dátum: 13 szep 29, 09:04:35 »

199. fejezet Spoiler:

http://mangahelpers.com/t/aegon-rokudo/releases/38785

A következmények, Morgiana szemszögéből: Exterminate! Exterminate! ikszdé
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #246 Dátum: 13 szep 29, 09:08:18 »

Én meg ezt találtam a Wikin:

Season 2
Second Sindria Arc
26 The Premonition of a New Journey, October 6, 2013
27 Journey, October 13, 2013    

Nekem ezek még nem tűnnek filleresnek. Aztán lehet, hogy útba ejtenek valami ismeretlen szigetet de remélem nem. Mosolyog
Naplózva

Bastian

« Válasz #247 Dátum: 13 szep 29, 21:56:17 »

Ki is jött a fejezet: http://www.mangareader.net/magi/199

Jó szórakozást! Mosolyog

Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #248 Dátum: 13 szep 29, 22:08:48 »

Eléggé szórakoztató volt.

Megérkeztek Sindriába és találkoztak néhány baráttal. Orba jól megnőtt és eléggé helyes lett. Ahogy látom Alibaba rajongó lett. Kis sindriai buli a harc után most jól jött. Toto is megjelent és szerelmes Alibabába. Kérünk egy kis magyarázatot, mert Morgiana mindjárt átkapcsol terminátorba.
Naplózva
Bastian

« Válasz #249 Dátum: 13 szep 29, 22:19:09 »

Shindobaddo-party lett végül. Kúl
Jó volt látni, ahogy a korábban megismert arcok ismét feltűntek. Orbának nagyon jót tett a változás.
A következő fejezet 5 perccel fog a mostani után játszódni, ahol Morgiana fog magyarázkodik Szindbádnak, hogy miért is van Alibaba kómában( ha szerencsés). smirksweat Viccet félretéve, ha van barátnője, akkor nem Toto lesz az szerintem és az "Ő" egy új karakterre fog vonatkozni. A csalódást keltő végkifejlet pedig az lenne, ha Alibaba hazudott volna a nyomás hatására. ikszdé

Jövő héten színes borítót és/vagy oldalakat várok, elvégre a 200. fejezet következik. Kúl
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #250 Dátum: 13 szep 29, 22:28:30 »

Én is remélem lesz valami színes most, mert nem igazán szokott lenni.

Nem tudhatjuk mi történt kettejük közt az elmúlt időben, szóval több minden is szóba jöhet.

Ha most Aladdin olyan magas, mint Pisti és Olbáék láttán, lehet Aladdin is ilyen jól meg fog nőni pár év alatt? Szívesen látnám őt kicsit felnőttebben.

Jövőhéttől már anime Nevet. Már nagyon várom.
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 29, 22:33:54 írta zitagirl » Naplózva
Bastian

« Válasz #251 Dátum: 13 szep 29, 22:38:18 »

Határozottan esélyesnek tartom, hogy Aladdin meg fog nőni. ^^

Orba elképzelhető, hogy bekerül a csapatba, miután Hakuryuu elszerződött más klubba. ikszdé

Külföldi fórumok:
...és Kouen és Szindbád találkozót szervezett 2 hónap múlva. Vicces, de ez az információ pont rosszkor jött.
Mindenki azzal van elfoglalva, hogy jéghegynek ütközött az Alibaba x Mor hajó. Csaknem 200 fejezet lehetséges álompárját süllyesztette el Ohtaka egy fejezet alatt?  Hmm?
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 29, 22:44:44 írta Bastian » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #252 Dátum: 13 szep 29, 22:44:27 »

Akkor Aladdin lehet hasonlítani fog egy kicsit egy bizonyos "street rat"-re némi különbségekkel. Ruhájuk már passzol.

Simán elképzelhető, hogy csapattárs lesz, miután már így odáig van Alibabáért. Lehet, hogy megint egy dungeonbe fognak menni és Olba szerezz magának egy dzsinnt. 
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #253 Dátum: 13 szep 30, 06:55:45 »

Engem speciel a legkevésbé sem érdekel az Alibaba+Mor szerelmi dráma. Ha már egyszer Mor kosarat adott a Fehérsárkánynak, talán még rá is ráfér egy kis pofáraesés. Ördögi Ördögi Bár én azon röhögnék, ha most meg rohanna Hakuryuuhoz, hogy mégis elfogadja az ajánlatát. "Nesze neked Alibaba, ha én nem kellek, van másik pasi, aki odavan értem." Hümm-hümm Hümm-hümm Ők ketten lehetnek a Bosszú Császára és Császárnője... bow bow

Sindriában meg mindig partyznak. Ördögi Ördögi Jó lehet ott élni, mindig van ok a piálásra és a nőzésre. Lehet Kouen érkezésekor is tartanak egy kisebb üdvözlő partyt és akkor van esély arra a Sinbad Kouen féle italozgatásra. Bár én vörösből sehogy nem nézem ki, hogy annyira szeretne piálgatni, de lehet, hogy tévedek. Elvégre azt se gondoltam róla, hogy van humorérzéke...

Olba tényleg szépen kikupálódott, jó hatással volt  rá Sharrakán.(vagy sem) És persze vele, egy újabb taggal bővült az Alibaba fanklub. Mondjuk én is kinézem, hogy ha még csak rövid időre is, de csatlakozik Aladinékhoz egy kis dungeon fosztogatásra, ha már egyszer annyira odavan Alibabáért.

Oh és tényleg Titusból lett Reim új Magija... Érdekes. Spintus meg a személyi gyógyítója lett vagy mi?

Különben érdekes lenne látni egy Sinbad Kouen Co arbeitot. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 30, 10:30:11 írta BlackPoet » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #254 Dátum: 13 szep 30, 11:32:34 »

Engem meg nagyon érdekel az Alibaba és Mor páros, mert Morigana a kedvenc szereplőm. Nevet Akkor dobnék egy hátast, ha a Reim birodalomban is lenne egy ikertestvére Elizabethnek és Margaretnek és ő került volna közelebb Alibabához. ikszdé Amúgy kell egy is konfliktus, hogy megerősödjön Alibaba és Morigana kapcsolata, mert furcsán nézne ki, ha a sztori egyharmadánál már össze is jönnének. Azért valami romantikus pillanat lehetne kettejük között a 200-dik fejezetben pl épp lenne egy csók csak valaki bezavarna. Hümm-hümm

Titusnak nagyon örülük, hogy A Reim Magija maradt és benne vannak Scheherazadé emlékei. Nekem nagyon szimpatikus a Reim birodalom a Fanalisz corps-al és egy rendes Magival. Mostmár Marga is közéjük állt.^^

Pisti szépen kibukott, hogy Aladdin akkora már, mint ő xD.Szinbád meg próbál kerítő lenni Masmurnak de egyik fél sem rajong az ötletért.^^
Olba szépen megnőtt fél év alatt. Nem lenne gond, ha beugrana Hakuryuu helyére, mint Sai, Sasuke helyére. Nevet Toto-t meg kellet néznem a wikin, hogy kicsoda, mert már teljesen megfeledkeztem róla. smirksweat A raszta haja miatt Kasszim ugrott be elsőre. xD Én sem hiszem, hogy ő lenne Alibaba "barátnője" mert akkor ő is ott lenne a társaságában, vagy legalább úgy mutatta volna be őt Aladdinéknak.

A 17-dik oldal jobb alsó kockájában Masmur, mit fog a kezében, amitől a többiek megijedtek? Erre nem jöttem rá.

Kicsit más: Pár napja olvastam el a Zangan-os fejezeteket és meglepődtem, hogy ennyire más volt a vége, mint az animében. Ennél a résznél kicsit értetlenül néztem, hogy most ez mi:
http://www.mangareader.net/magi/106/15
Ez most komoly vagy csak nem volt tisztában, hogy Morigana egy fanaliszi? Hmm? Később már nem volt róla szó, hogy ennek bármi nyoma lenne, de jó lenne tudni pontosan, hogy mi a helyzet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins